He, jongen!

he jongen

ik heb je verhalen gelezen en ik denk dat jij een beetje te zelf ingenomen bent denk je echt dat de vrouwen het verschrikkelijk vinden met iedereen behalve met jou en dat jij zo goed met de prosties om kan gaan maar als de prijs van jou zogenaamde favoriete club iets omhoog gaat schreeuw je moord en brand ik vind jou een beetje heel erg zielig. kijk maar of je dit plaats of niet

1. zoals je ziet is je reactie geplaatst
2. er zijn zeker meer hoerenlopers als ik, die goed met de meisjes omgaan.
3. of jij daar bij hoort betwijfel ik, (alleen het woord prosties al)
4. als je mijn verhaal goed gelezen had kon je weten dat het mij niet om de prijsverhoging zelf ging, maar om de stemmingmakerij tegen mij.

mensen!!! gelukkig zijn we niet allemaal het zelfde toch? maar ik(marcel)ben zelf nog nooit bij de uhh betaalde vrouwen geweest(binnen) maar wel altijd beetje staan gleuren voor de ramen of met de auto rondjes rijden ;-)

hi maar ik denk dat ik nog wel een keer over de drempel ga! wand geef nou toe daar staan ook echte mooie vrouwen hoor, die je niet elke dag naast je heb als je wakker word ;-) oja en als er geen hoeren zijn waar moet de man dan ze zaad kwijt? ja juist ja krijg je nog meer verkrachters op de wereld!

laters

Waar die vreemde gedachtenkronkel vandaan komt dat hoerenlopers en verkrachters eigenlijk een pot nat zijn, ik zou het echt niet weten.

komop mensen ..zie het nu eens als werk..vraag en aanbod..prima toch

Ik zie niet in waarom sommigen problemen hebben met deze site of met Ricardo. Ik vraag me ook af waarom ze, als ze zulke heilige (of geilige?) boontjes zijn, ze op deze site terecht komen. Ikzelf ben een aantal keer bij een prostituee geweest en vond het niet super, ik doe het liever gratis en met meer passie. Ik kon bij de prostituees geen passie ontdekken en besefte temeer dat een klok vernietigend kan tikken.

Desalniettemin leven we in een vrije samenleving en vind ik dat iedereen zijn of haar leven in moet vullen zoals het hem of haar goeddunkt, zolang hij of zij daar geen andere mensen mee kwetst of op welke manier dan ook schaadt. Kortom, Ga zo door Ricardo, en have fun!!!

En tja het feit dat ik niet graag bij een prostiuee aanklop, betekend natuurlijk nog niet dat ik heilig ben of beter, zoals je kunt zien ben ik ook op deze site gekomen en die vond ik niet door "kerk" of "cakerecepten" in te tikken. Maar ik vind deze verhalen wel spannend...

Groet van een warmbloedige...

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo