Help, ik wordt belazerd?

Hallo Ricardo,

Even dit: ik blijf liever anoniem en heb ook liever dat je deze mail niet plaatst op je site, (na overleg vond Koos het toch goed, R.) die ik overigens echt top vind omdat veel van jou ervaringen met die van mij overeen komen. 

Nu heb ik in een club een vrouw ontmoet die Mandy (schuilnaam) heet ik ken haar echte naam die ze mij gelijk na mijn eerste bezoek al vertelde omdat het zo goed klikte tussen ons. Na lekker een uurtje in bad met haar gepraat te hebben nog een half uur erbij aan geknoopt om nog lekker te knuffelen en alle andere bijkomstigheden.

Nu is het zo nadat ik haar mondeling heb bevredigt (geschoren) was ze behoorlijk ontdaan, ze vertelde me dat ze dit werk nu anderhalf jaar deed en dat ze het tot nu toe nooit bij een klant klaar was gekomen. Haar gezicht en haar houding sprak boekdelen. Ze vroeg me om het niet aan anderen te vertellen omdat ze zich er voor schaamde (het is volgens haar niet professioneel) en dat haar collega's haar zouden minachten omdat ze zich zo had laten gaan.

Toen we naderhand in de bar samen nog wat dronken(doe ik altijd) vroeg ze of ze mijn handy even mocht hebben het bleek namelijk precies de zelfde te zijn als die van haar. Ik gaf haar mijn handy onder de voorwaarde dat ze er geen gekke dingen mee zou doe. Ik kreeg mijn handy terug met de opmerking dat ik straks maar even moest kijken in het menu onder haar naam. Eenmaal buiten in de auto bekeek ik het menu en ja hoor ze had haar nummer erin gezet, en op het moment dat ik nog aan het bijkomen was van mijn verbazing kreeg ik ook al een SMS van haar, of ik haar de volgende dag even kon bellen.

De volgende dag haar gebelt om eigenlijk te vragen wat het te betekenen had, ze vertelde me dat ze niet geloofde in liefde op de eerste blik en dat ze het eigenlijk ook niet van plan was maar dat ik bij haar bepaalde gevoelens had los gemaakt en dat ze die gevoelens weleens wilde uitpluizen, dus of ik zin had om zonder bijbedoelingen een keer met haar wilde gaan eten om elkaar beter te leren kennen. Zo gezegt zo gedaan maar omdat ik over het algemeen veel in het buitenland zit voor mijn werk duurde het even voordat een geschikte datum hadden gevonden.

De avond was aangebroken en we hebben gezellig zitten eten en gebabelt, het was alsof we elkaar al jaren kenden en het gesprek was dan ook zeer open. Ze bevestigde tussen door dat wat er de bewuste avond was gebeurt(haar klaarkomen) haar nog nooit was overkomen. En dat ze er in de tussen liggende weken elke keer weer aan moest denken. Ik had zelf natuurlijk ook het een en ander overdacht de afgelopen weken en ook die avond en bij mij kwamen ook bepaalde gevoelens boven. Na het eten en nog wat gedronken te hebben liepen we richting onze auto's toen ze een arm om mijn middel sloeg en mij vroeg of ik haar niet kon helpen want ze wist niet wat ze hier mee aan moest.

Ze vroeg me of ik haar wilde blijven zien maar niet in de club maar echt prive en ook zonder financiele bedoelingen want daar schaamde ze zich voor tegen over mij. Ik zag dit wel zitten natuurlijk en heb haar belooft kontakt met haar te houden ook omdat het persoontje van haar mij wel aanstond. Na enkele maanden en elkaar diverse keren te hebben getroffen was het half jullie dat ze me vroeg of haar kon helpen omdat ze binnenkort jarig was en omdat ze moeite kreeg om te gaan werken (omdat ze toch veel voor mij voelde zij ze) had ze een te kort in haar kas, en of ik haar een paar honderd euro kon lenen voor het feestje. Ik had daar geen problemen mee want ik had de laatste tijd toch behoorlijk goedkoop kunnen genieten van haar warmte en hartelijkheid, dus heb ik haar 400 euro geleend zodat ze een behoorlijk feestje kon geven

In de tijd erna hebben we elkaar nog vaak getroffen en zijn we samen met haar zoontje van 6 nog naar een pretpark geweest(lekker burgelijk) en het liep allemaal op rolletjes. elke keer dat we elkaar zagen gaf ze aan dat ze er steeds meer moeite mee kreeg om het werk te blijven doen. Nu was het afgelopen week dat ik weer eens in het buitenland was en we alleen telefonisch kontakt hadden dat ze me vroeg of ik haar nog een keer geld kon lenen want ze kon de huur niet meer betalen.

Het gaat om een bedrag van 700 euro en nu weet ik het eigenlijk niet meer of het nu allemaal een grote toneel voorstelling is of dat ze zoveel moeite krijgt met het werk, dat ze daarom niet zoveel meer werkt.  Dus Ricardo je hoort het, het is voor mij op dit moment heel moeilijk om er zicht op te krijgen of ze echt wat om mij geeft of dat ze een gemakelijke weg zoekt om aan geld te komen. Ik zou graag jou mening daar over horen. 

met vr.gr. Koos

Hallo Koos,

Ja, zoals je het vertelt weet ik ook niet helemaal goed wat ik er van moet denken. het begin van je verhaal klinkt me in ieder geval wel heel bekend in de oren. Dat een meisje na een heerlijke vrijpartij wat meer met je prive in zee wil kan ik goed inkomen. Is me zelf ook meerdere keren overkomen.

Wat je niet hebt verteld en wat ik wel belangrijk vind is de situatie van het meisje zelf. Is ze van buitenlandse afkomst, heeft ze een Nederlands paspoort, waar is de vader van haar kind? Met wie gaat ze allemaal om, behalve met jou? Was jij zelf bv. bij haar feestje? Zo niet, dan zou ik zelf geen cent meer geven..

Laat ik het zo zeggen, mijn ervaring is dat een meisje van b.v. buitenlandse afkomst er helemaal niet tegenop ziet om het nuttige met het aangename te verenigen, d.w.z. dat ze best om je geeft, maar het ook wel als normaal ziet dat je haar dan gedeeltelijk onderhoudt. Zolang je dat zelf ook wil en het kan betalen, zou ik zeggen: ga vooral door met je maitresse.

Als je meer wil en een relatie overweegt, zou ik toch heel huiverig zijn. Ze zijn niet voor niets ooit met dit werk begonnen. Ze hebben gewoon van nature een materialistische inslag. Ik heb het in ieder geval nooit aangedurfd, een relatie. Heerlijk genieten, tot wederzijds plezier, maar meer niet voor mij.

Ik zou eens vragen of ze geen ander werk wil nemen. Wil ze dat niet, dan zit het niet zo diep denk ik.

Succes Ricardo

PS Ik vind het toch wel een hele bijzondere reactie en ik zou hem toch wel graag op de site willen zetten, uiteraard zonder e-mailadres en namen, etc. en als je wilt kan ik nog wel wat veranderen, maar ik denk dat er best meer mensen zijn met soortgelijke ervaringen. Is dat goed?

PS   laat nog eens wat horen hoe het allemaal gaat.

He Ricardo,

Tof dat reageert op mijn mailtje. Ik zal je even het een en ander toelichten ikzelf woon in duitsland(voormalige DDR) en heb Mandy ook in duitsland leren kennen (onderweg voor een weekend naar nederland) de club waar ze werkte ligt vlakbij de nederlandse grens. Mandy woont zelf in het ruhrgebied. Ik ben van oorsprong wel een nederlander maar i.v.m. mijn werk heb ik een duits paspoort.

Zo nu de situatie: Mandy is dus een duitse vrouw die gescheiden is omdat haar ex een gok verslaving heeft,door de enorme schulden uit haar huwlijk zag ze zich gedwongen om in het vak te gaan werken ook omdat ze haar zoontje moet onderhouden. Ze heeft geen probleem hiermee omdat ze ten einde raad was en over het algemeen onder "normale" omstandigheden ook van sex genieten kan maar zoals ze zelf zegt moet je tijdens het werk de knop omzetten.

Om te antwoorden op je vraag waar de vader is mag wel duidelijk zijn ze heeft nog kontakt met hem omdat er een omgangsregeling is voor hun zoontje en omdat hij ook nog de plicht heeft om onderhoud te betalen voor zijn zoon, maar ook dat laat zo af en toe te wensen over door zijn verslaving. Voor wat betreft haar vrienden kring weet geen van hen wat ze doet om het hoofd boven water te houden.

Ik heb het idee dat ze verder niet met andere mannen omgaat buiten mij, ze zegt tenminste van niet maar dat zal de tijd uit moeten wijzen. Voor wat het verjaardagsfeestje betreft kon ik i.v.m.mijn werk daar niet bij aanwezig zijn maar we hebben het een weekend later met andere vrienden gevierd die een week eerder ook verhindert waren. Ik moet je bekenen dat ik me wel een beetje opgelaten voelde omdat we hadden afgesproken dat we tegenover haar vrienden geheim zouden houden waar we elkaar hebben leren kennen.

Nu het laatste nieuws:

Dit weekend was ik sinds drie weken weer vrij en hadden dus ook afgesproken om elkaar weer te ontmoeten (prive). Ze belde mij donderdagavond op om mee te delen dat ze het geld voor de huur niet perse nodig had omdat het deze week best goed was geweest met het werk maar na lang aarzelen kwam ze met de vraag of ik haar wel 200 euro kon lenen zodat ze haar schuld aan de eigenaar van de club kon betalen en dat ze dan zou stoppen met het werk.

Ze vertelde mijn dat ze het niet kon verenigen met haar gevoelens voor mij,als ze daar bleef werken. Nadat ik mijn bleidschap hierover kenbaar had gemaakt hebben we het nog even over haar fananciele situatie gepraat, ze bevestigde mij dat ze buiten mij om geen schulden meer had en dat ze persee het van mij geleende geld in de toekomst ook wilde terug betalen dan stond voor onze vriendschap ook niets meer in de weg. Ik heb haar vrijdagavond de 200 euro gegeven voordat ze naar het werk ging en ik heb haar om half vijf deze ochtend voor de laatste keer opgepikt voor de club.

Ze was zo emotioneel dat ze er vanaf was dat ze het halve uur dat de reis naar haar huis duurt heeft zitten snoteren en elke keer hing ze weer om mijn nek om nog een keer te bedanken dat ik haar hieruit geholpen heb. Je begrijpt Ricardo dat we dit afgelopen nacht uitbundig geviert hebben we zijn dus net wakker. Ze kijkt nu ook mee als ik dit tik maar ze spreekt en leest geen nederlands dus ik moet alles vertalen.

We hebben even overlegt en je hebt van ons beide de toestemming om het op je site te plaatsen onder de voorwaarde dat we echt anoniem blijven dus zoals je schreef zonder mailadres en dergelijke. haar schuilnaam ook liever niet i.v.m. oud colega's)

Het was een genot om met jou over dit geheel van gedachten te kunnen wisselen het is de vraag of ik het clubbezoek niet zal gaan missen(ze lacht heel hard en verzekerd mij dat ze probeert mij ervan af te houden). Heel veel geluk met je site en ik (sorry wij) zullen zeker blijven kijken en over het een en ander bijven schrijven (zegt Mandy) bedankt voor het advies

groeten Koos & Mandy

Ha, die Koos (en Mandy),

Ik vind het hartstikke leuk dat het zo goed gaat met jullie.

Het blijkt toch allemaal iets anders in elkaar te zitten dan ik me de vorige keer voor de geest haalde.

Zoals ik het nu hoor lijkt het erop dat je een van de eerste succesvolle "meisje, ik haal je uit dit ellendige leven"-stories waarmaakt. Veelal lukt dat niet omdat het meisje er vrijwillig in is gegaan of gewoon te zelfstandig is of teveel gewend aan dat leventje. In jouw geval lijkt me dat niet echt het geval. 

Blijft over dat je het nu zelf waar moet maken!!! 
Geen wilde avonturen in exotische nachtclubs meer!!
Braaf naar de Efteling nu, met een suikerspin... ;>)

Beste Koos en Mandy, Als eigenaar van een privehuis, moet ik zeggen dat je geluk hebt gehad, ik ken mannen die volledig zijn uitgekleed, hun huwelijk naar de knoppen, alleen door een goed gespeelde comedy, ik denk dat 95% van de dames hun spel spelen,en als man moet je dat gaan incalculeren, al is het soms moeilijk! Ik schrijf dit omdat het voor mij soms ook wel eens moeilijk is, om dit mee te maken, als eigenaar van een club, maar ik wens je veel genot en geluk,

Gr. Jan S.

Nou hoor je het eens van een ander...

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo