Ik ben verlegen

Hallo...

Ik ben een van de (ik denk toch wel) vele mannen die er vaak over gedroomd hebben naar een hoer te gaan. Alleen zit ik met het probleem dat ik door mijn eigen verlegenheid mezelf er niet toe kan brengen.

En als ik dan weer naar mijn hoogtepunt smacht, dan is het weer zo dat ik mezelf voor mijn kop kan slaan dat ik zo verlegen ben. Daarnaast heb ik ook geen flauw idee naar welke hoer ik het beste toe zou kunnen gaan.

Ik woon in de omgeving van Amsterdam. Ook heeft 't voor mij allemaal nog een crimineel sfeertje... ik zou die drempelvrees willen doorbreken, maar ik weet niet hoe. Kun je me hier misschien verder mee helpen ?

Alvast bedankt.

Tja, ....

Wie heeft er een tip voor deze verlegen man?

heb ik ook nog. ga heen als het niet druk is en je ongezien naar binnen kunt. een maal binnen gaat de rest vanzelf

hoi, ik wilde je even laten weten dat je het gewoon moet doen. ik heb er ook over gedaan en het viel eigenlijk heel erg mee. Met name de buitenlandse/ zuid amerikaanse vrouwen zijn erg aardig en het ging vanzelf. ik ben gewoon na mijn zoveelste gegluur in de rosse buurt te amsterdam, op een ochtend naar binnen gegaan. het was heel rustig en ik vond het heel spannend. Nu ga ik vaak in de de v. ostadestraat- ruysdaelkade, daar zijn veel zuid-amerikaansevr. en een ander straatje waar het rustig is, is een straat in de buurt van de rozengract- tussen de singel en de herengracht, hoogte no 135. je moet daar echt gaan kijken. als je vragen hebt kun je mij gerust mailen

sucses rico

Soms lijkt het erop of deze site zwaar gesponsord wordt door de prostitutie-industrie. (nee, is niet zo, is nooit zo geweest  en zal ook nooit gebeuren, het kost me alleen maar geld ;>(. Ricardo)

Beste vriend, een goede raad, ga eens goed uit, tracht een vriendin te zoeken naar je smaakt en voor je 't weet, ligt ze in je bed.

Zoniet, beetje geduld - klinkt misschien cliché - maar op ieder potje past een dekseltje, niet ?

Groeten,

Kristof

Ik ben dol op deksels! In alle kleuren en maten, en dan maar kijken of ze passen, hmmm........ ;>)

het enige dat je kunt doen is inderdaad gaan ja...verlegen of niet...als je binnen bent, kijk de meisjes dat goed aan en probeer binnen die paar seconden in te schatten hoe ze zijn...en probeer in die paar seconden te beslissen wie jij denkt dat het liefst en meest geduldig is...maar let op...elke ervaren 'hoerenloper' kan je vertellen dat het verslavend is als je eenmaal bent begonnen. K.

waarom naar een hoer gaan. Er zijn zoveel lekkere meiden die naar een even lekkere kerel uitkijken die niets te veel of te ver gaat als het gaat om hun meiden te verwennen. Cupido

Met de volgende reactie daarop:

"waarom naar een hoer gaan. Er zijn zoveel lekkere meiden die naar een even lekkere kerel uitkijken die niets te veel of te ver gaat als het gaat om hun meiden te verwennen. Cupido"

Voor jou misschien. Dit zijn voor mij de redenen: Die emoties van relaties zijn veel duurder dan 50 euro voor een half uur. Als een meisje een uur op mijn schouder zit te huilen omdat ze zo blij is me te hebben gevonden en 2 weken later wil ze me niet meer zien, tja, daar heb ik echt geen behoefte aan, laat maar ik betaal liever even voor lekkere sex ala carte! Blond de ene maand,brunette de volgende keer en helemaal geen gewetensproblemen, ben nogal religieus namelijk (??). Ik heb weinig vrije tijd.

reactie op die 'verlegen man'. Zelf was (ben) ik ook nogal verlegen, te terughoudend, etc. Op 18 was ik dan ook nog niet met 'n vrouw geweest. Op een zaterdagavond de stoute schoenen aangetrokken en naar het 'Glazen straatje' in Gent(B) een prostituee bezocht. Een dame uit Ghana die me wel iets leek met 'n flink gevulde boezem. Toen ik goed en wel binnen was, bleek ze tot m'n verbazing minstens 6 maanden zwanger (vandaar ook die vollere vormen).

Toch heeft deze dame me ontmaagd en het was héél lekker. Sindsdien had ik wel 'n vriendin, maar over de jaren trok me die speciale sfeer, dat 'verbodene' toch steeds weer aan en bezocht ik dames in Oostende, Gent, Brussel in Antwerpen. Die verlegenheid is er nog steeds, maar ik heb me er goed kunnen overzetten. Wellicht zal ik m'n hele leven af en toe wel 'n meisje bezoeken, of ik nu een relatie heb of niet.

Groetjes, BL

De speciale sfeer, het verbodene, tja.

Had ik vroeger ook en nog steeds hoor Ik ging meestal met een maat van mij eerst stappen en daarna naar de hoeren met een borreltje op gaat het dan wel iets gemakkelijker.{drank maakt meer kapot ???} Ik keek dan ook naar het gezicht van de vrouw of ze vrolijk was,naar je lachte en of ze een eerlijke gelaatsuitdrukking had {inschatten }

Dan ging je vragen hoeveel het was en tijdens het gesprek had je dan wel door hier wil ik wel of nie naar binnen. En als je dan eenmaal binnen bent gaat alles vanzelf joh. Het gebeurt ook wel is dat je toch een slechte treft {dat hebben we allemaal wel eens tooch} En dan baal je dat je weer wat euris heb weggegooid. Maar er zullen ook heel wat keren goeie ervaringen bij zitten. En voor je het weet ben je ook verslaafd hahaha {geintje hoor}

Nou veel succes nog hoooi

volgens mij vinden veel vrouwen het opwindend als je jezelf laat zien. ik ga momenteel met drie vrouwen ondanks ik toch heel verlegen(gevoelig) ben. gewoon laten zien dat je beeft stottert of wat dan ook. veel geluk anoniem

En je schaamt je niet hé, tenzij je deze drie vrouwen hebt ingelicht over deze situatie en zij er volledig mee instemmen vind ik dat erg zwak en egoïstisch van je. En ik kan je voorspellen dat het niet blijft duren, het zal je nog veel zorgen baren. Je kunt niet ongestraft met de gevoelens van drie vrouwen spelen. Word eens man, man ! Kies voor één vrouw of ga naar prostituees, daar heb ik geen probleem mee. Van harte, één van drie vrouwen

naar de hoeren gaan is de max , k heb regelmatig vriendinnen , maar de sex bij een hoer is zo eerlijk........   en het beste is momenteel , in België toch , BRUSSEL ; Zo n straathoertje in t centrum , ziet er marginaal uit maar ze doen heel veel (alles eigenlijk' voor 60 a 70 euro ...........   have fun

ik vind mannen die naar de hoeren gaan maar zielig.. maar ja dat is mijn mening.. ga je zelf masturberen ofzo hang een poster van Britney spears voor je en hupla al klaar..!.. en trouwens die hoeren krijgen vast een trauma.. nee hor da was grapjuh.. nahja doe wat je zelf wilt..

maar weetje wat je beter kan doen? zoek een vriendin ( 1e stap is misschien moeilijk maar dan hebbie ook wat) als je haar hebt dan durf je haar recht in de ogen aan te kijken en hupla weg verlegenheid.. als het uit gaat ken je naar de hoeren en durf je het ook omdat je niet meer verlegen bent!.. k hoop dat je het beetje begrijpt? zo niet..

ag laatmaar dan groetjes geert jan

Bedankt voor je mening Geert Jan. Alleen kom ik niet echt klaar van Britney Spears...

Het is gewoon een aangeboden dienst. Ik maak er zelf geen gebruik van, maar zeg nooit; nooit. Maar ik ben wel blij dat ze er zitten. Ik zou niet willen weten hoeveel meiden er verkracht zouden worden als deze dames er niet waren.

Waarom iedereen het voorkomen van verkrachtingen als grootste "voordeel" van hoeren en hoerenloperij vindt, is mij een raadsel.  Alsof de meeste hoerenlopers potentiële verkrachters zijn! Ik betwijfel zelfs of een potentiële verkrachter wel bevrediging vind bij een hoer. Ik denk dat het voor hem dan te gemakkelijk gaat, dat hij juist kickt op de agressie die hij bot kan vieren op zijn slachtoffer.

Maar ik weet wel een ander "voordeel" van hoeren en hoerenloperij: Een uitlaatklep voor mannen met een huwelijk dat op erotisch vlak volkomen is uitgeblust. Ik denk dat er heel wat echtelijke twisten zijn voorkomen doordat de man af en toe ongezien een slippertje maakt met een prostituee. En wat te denken van de mannen waarvan de vrouw om wat voor reden dan ook geen sex KAN hebben.

dus sommige van jullie vinden dat menig relatie gered word door slippertjes? hoe zouden jullie het vinden als de vrouwen er ook zo over dachten? Ik bedoel, ik hoef er niet eens voor te betalen! Word een beetje een nijdige situatie.

groetjes rachel
 

Vreselijk als ze me wat vragen,
Echt dan wou ik dat ze me niet zagen.
Rustig ademhalen denk ik dan,
Laats werd ik gewoon rood van!
Erg is dat verlegen zijn      
Geloof me dat is echt niet fijn.
En mijn moeder zegt dat het de puberteit is,
Nou misschien heeft ze dat wel mis!

Het leuke van internet is dat het ook voor verlegen mensen is..

vergeet dat dat probleem,gewoon ne lekkere kerel inje nest,een kanjer van een paal in je kont en alles gaat vanzelf

Ik heb me indertijd laten ontmaagden door een hoer en sindsdien doe ik het vrij regelmatig, omdat ik, net als jij blijkbaar, niet meteen een specialist ben in vrouwen versieren. Toch mis ik iets... die liefde, warmte en genegenheid die geen enkele hoer ter wereld kan geven. Ze dienen enkel om je zak eens te legen ;) snappie Maar soms heb je gewoon behoefte aan iets meer. b.t.w. ondanks wat vele mensen zeggen is naar een prostituee gaan geen schande of helemaal niet zielig. Sex is een normale menselijke behoefte, en bovendien zijn we 2004 dus het wordt stilaan tijd dat die belachelijke ouderwetse taboe verdwijnt!

Ik ben er zelf niet vies van... waarom zou je? Ik ben altijd mijzelf geweest op school. Daardoor was ik een eenling... dus ik heb geen ervaring op kunnen doen. Door omstandigheden ging ik voornamelijk met oudere jongeren om.. en welk meisje van 19 gaat er met een jongen van 16? Inmiddels ben ik 18 maar weet heel moeilijk contact te leggen met meiden.

Als het oppervlakkig is, gaat het goed.. maar zodra er gevoelens bijkomen, word ik al snel onzeker. Op zich vraag ik mij af of het niet eens goed is om bij de hoeren ervaring op te doen... tegen de tijd dat ik studie heb afgerond en werk heb, kom ik mijn dekseltje wel een keer tegen. Waarschijnlijk pas op een leeftijd waar je gewaardeerd wordt zoals je bent. Tot die tijd..een goede hoer is niet weg denk ik. Hoe kijken jullie daartegen aan? Op zich, hoerbezoek... gr. FMG

Ik zal niet ontkennen dat het KAN helpen om je van je onzekerheid af te helpen.

Vieze kutkerels. Als je door je man bedrogen wordt (al of niet met een hoer) is alles over. Weg vertrouwen. Mijn man vindt het geen vreemdgaan. Nou, als je 'm ergens anders in stopt ga je vreemd Dus dumpen die hap.

Ik denk dat mannen sex heel anders beleven dan vrouwen vandaar dat je ook geen mannelijke hoeren ziet voor vrouwen.Of sporadisch natuurlijk,maar het is een behoefte van mannen.Ik hoorde laatst van mijn vriend dat hij ook 2 keer geweest is toen hij dronken was en zin in sex had maar toen was het wel een tijdje uit tussen ons.

Nu gaat het weer goed en heeft hij geen behoefte om te gaan, ik vind het wel erg dat getrouwde mannen door hun ontevreden sexleven naar een prostituee gaan. Erg jammer dat zoiets gebeurd maar dat zullen veel mannen wel niet met mij eens zijn want ze zien naar de hoeren gaan als iets heel onschuldigs vaak en kunnen gevoelens en lust heel goed scheiden.

Met een prostituee is het alleen voor de lust,sexuele frustraties zien kwijt te raken want zeg nou zelf mannen jullie zijn een slachtoffer van jullie hormonen.

Ik ben man van 45 jaar. Ik ben nog nooit naar een prostituee geweest. Ik durf eigenlijk niet goed. Ik vind mezelf namelijk niet zo knap, en ben ook niet meer piepjong. Maar toch zou ik graag die stap eens zetten. Veel sex heb ik niet in mijn leven. Hoe reageren prostituees op een iets wat oudere, niet al te knappe man?

Wat denk je zelf? Ze zijn er dol op! Niet teveel gebeuk aan hun lijf, geen problemen met geld over het algemeen, lekker snel klaarkomen. En bovendien is 45 dus helemaaal niet oud. Vind ik zelf..... ;>)

Je kan je ook suf rukken;<---)

Ik ben een redelijk goed uitziende man van 35 jaar. Mijn hele leven heb ik veel met knappe meiden omgegaan maar ik voel niks voor een relatie omdat ik gewoon alleen maar seks wil af en toe. (Is dat nou zo raar?)Ben nu in vijf jaar zes keer geweest. Elke keer is het wel weer spannend als je over de roodverlichte deurdrempel gaat met een beetje beven en stotteren...Maar die meiden weten echt wel hoe ze je moeten "behandelen" Dus die zenuwen zakken vanzelf weg als je onzeker en naakt op haar bed gaat liggen...Je gaat vanzelf naar de zevende hemel als het condoom weer om je lul gaat en ze begint te zuigen. En omdat ik geen relatie heb voel ik me ook niet schuldig. Dan weet ik het weer: dit is gewoon genieten! Na een paar standjes kom ik meestal wel lekker klaar en in een minuut of 12 sta ik weer buiten. Met een vriendelijke groet. Petje af voor die meiden! lang leven de verlegenheid!

welke bekende dj is nog nooit naar de hoeren geweest?

Eh... Niemand! Zeker als je "hoer" wat ruim interpreteerd....

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo