Jammer

wel, ik vind het zeer jammer van mensen die naar de hoeren gaan en daar hun geld aan besteden maar het is eigenlijk ook wel beter dan gewone meisjes of dames te gebruiken ervoor. Ik vind het wel jammer dat mensen enkel maar aan sex denken tegenwoordig, dat mag eigenlijk zo niet zijn, maar sex is inderdaad leuk maar je mag de tederheid en liefde niet vergeten.

meisje, 18 uit België

Maar, lief meisje van 18 uit België,

Als je mijn website goed hebt bekeken, dan heb je kunnen lezen dat het mij juist wel puur om die tederheid gaat en de genegenheid en de oprechtheid en de intimiteit. Ok, "liefde" is een ietwat te groot begrip voor mijn activiteiten, in ieder geval is het niet altijd "liefde" van mijn kant. Liefde is ook meteen zo beladen woord, zo zwaar, zo moeilijk te realiseren en zeker moeilijk te handhaven. Als de ander niet helemaal jouw liefde beantwoordt, of kan beantwoorden, dan is gelijk Leiden in last. Dan slaat het al heel snel om in haat. Daar wordt je beiden niet vrolijk van.

Waarom dan geen oprechte intimiteit zonder verdere verplichtingen. Voor beide partijen plezierig, genieten, en dan toch ieder zijn eigen weg gaan.

lief meisje van 18 uit België,
Een man die sex heeft met een prostitué (hoerenloper dus maar...)betaalt in zijn ogen maar weinig voor die sex(gewoon zich masturberen geeft dikwijls een beter gevoel), hij betaalt voor de ontdekking van een hem onbekend vrouwenlichaam en de intimiteit en VOORAL om tegenover die eenmalige one nightstand later geen verplichtingen ,noch op moreel vlak (achtergelaten geliefde) of op financieel vlak(eventueel vaderschap) te moeten verantwoorden

Onbekende lezer

als 70% van de vrouwen hun man niet zo vaak zouden afwijzen of ook eens bereid waren een ander standje (anaal pijpen vrouw boven )te proberen zouden mannen hun geheime wensen niet elders gaan zoeken ! bleuboy

voor liefde aai ik de hond van de beuren wel

;>)

Even een vieze mop hierop. (?)

Komt een man (gemaskeerd) bij de spermabank aan de balie en trekt onhandig een pistool en zegt met een verdraaide stem vastbesloten: "Ik wil een groot bierglas met sperma". De enigszins schuchtere receptioniste zegt daarop: "Nee meneer, U vergist zich; daar moet U waarschijnlijk bij die loesche kroeg een endje verderop zijn. De man daarop: Nee, ik wil perse een glas sperma. De vrouw weer daarop: "nee, gaat U dan naar die kroeg of naar een homofiele club."

De man wordt ongeduldig en drukt het pistool onder haar neus: "Ik meen het, hier ermee!" De geïntimideerde vrouw loopt naar een koelinrichting achterin de ruimte an haalt een container gekoeld zaad eruit en zet het op de balie. Hij met het revolver op haar borst(en) en zegt hard een zeer dreigend: "En nu opdrinken, anders ga je eraan"! De receptioniste opent het ding en begint met veel weerzin en een vertrokken gezicht moeilijk de inhoud te drinken. "Alles, tot de laatste druppel!"

Ze doet, met het pistool op haar gericht, het wurgend met haar keel en krijgt het voor elkaar. Ze zet daarop de container op de toonbank en weet niet hoe ze het heeft. Trekt die man ineens het masker van zijn gezicht en zegt: "Zie je nou wel Truus, je kan het toch, dat gaat toch!"

..... Je wilde dus een MOP plaatsen??

Onder het kopje "jammer"?

OK, daar past ie wel!

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo