Lief meisje

Ik vind iedereen doet wat hij wil en hoeren moeten nu eenmaal bestaan omdat er anders meer verkrachtingen zouden voorkomen.Ik vind het wel verkeerd voor mannen die getrouwd zijn.Voor singels is het nt verkeerd.Net zoals gigolo's verkeerd zijn voor getrouwde vrouwen of vrouwen die een partner hebben.Stel ik ben vrijgezel of nt getrouwd dan zou ik nog nt naar een mannelijke hoer gaan.Omdat het veel geld kost.

Een 21j meisje

Je bent lief! en ik lieg nt!

zo een meissie zoek ik nog ;-)
GOOD THINKING!!

Greets curt

Getrouwde vrouwen of vrouwen die een partner hebben moeten zeker ook met andere mannen naar bed gaan, neem een goed voorbeeld aan Heleen van Royen. Moet er niet aan denken dat mijn vriendin monogaam zou zijn, gelukkig niet.

Een open-relatie voor beide is vele malen leuker!! Dan maak je pas écht geile spannende dingen mee. VASTE relatie? Moet er niet aan denken... gelukkig gaat zij ook met vele verschillende mannen, moet er niet aan denken dat ze naar mij toe monogaam zou zijn..jakkie! Maar ja, ik wordt niet voor niets 'apart' genoemd! :-)

Een 24j jongen

Mee eens!!!!!!!!!

Ey wat stoer 24j jongen, dus voor je het weet heeft zij misschien je eigen vader, en of de rest van de straat liggen afkluiven. Geweldig man, er zullen zich wellicht meerdere ziektes rond die poort huishouden.

Sucksex

Hoeren zijn te vervangen!
ik niet.

Een goed gebaar

Man op leeftijd

Ben het eens met die stelling van die jongen,maar kijk eerst de kat uit de boom voordat je eraan begint,bedoel probeer niet je partner te beschadigen,maar overleg eerst,ik kan het weten doe het 16 jaar en het werkt.Man van 51 met 2 kids en 32 getrouwd.

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo