Maatschappelijk werkster

Hallo!! Nou, ik vind wat ik tot nu toe heb gezien zeker de moeite waard en ik denk dat het goed is dat je de hoerenlopers zo ook laat zien, al is het dan ( nog?) anoniem. Zelf ben ik werkzaam als maatschappelijk werker voor prostituees en heb net het boek "Hoerenlopers, mannen op zoek naar intimiteit gelezen " Als je het nog niet kent kan ik je de gegevens wel doormailen.Dit is trouwens wel mijn prive e-mail adres, dicscretie aub! groeten, Mariët van M

Het vraagteken achter "nog" kan weg. Ik blijf lekker anoniem!

Ja, hoi Mariët hier weer. Wat ik me afvroeg na het verhaal van WIl 1,2,en 3 is het volgende: Ik kan me goed voorstellen dat je wat korting had willen krijgen op de drankjes. Als ik het lees lijkt het ook alsof je korting wilt op de wip met de dames, en ik vroeg me af of dan de vrouwen hun geld wel krijgen. Had je graag gewild dat Wil dan de meiden betaald of krijgen ze dan wat jou betreft minder geld? O ja: Misschien wist je het al wel maar prostituees zijn uitermate geweldig in het faken van orgasmen. Rollende ogen, schokkerige motoriek, plots versnellend enthousiasme, samentrekkende vagina spieren, spasmen, huilen janken, krabben of stil genieten: 't kan allemaal. Wat zijn jouw gedachten hierbij?

groetjes, mariët.

Ik heb het er al vaker over gehad, ik ben echt heel argwanend wat dat betreft, en de keren die ik noem dat het meisje klaarkomt dan komt zo ook echt klaar. Kijk, ik laat heel snel blijken dat ik er niet van houd als er gefaked wordt. Ze hoeven van mij ook helemaal niet klaar te komen, als ik merk dat ze er echt helemaal geen zin in heeft dan concentreer ik me verder op mezelf.

ik vind het heel erg IELLL ik zoek naar een site maatschappelijk werkster en krijg ik dit... TSSSSSS

Ik vind het eigenlijk wel passend!!...
;>)Op een verantwoorde, semi-professionele manier omgaan met een maatschappelijk probleem/issue, wat betaalde sex toch wel is, en dan een groot taboe ook. Ik hoop dat je niet teveel geschrokken bent.

Dit zijn toch wel de momenten waarvan ik geniet! Die gekke reacties van verbaasde mensen. Ik lach me suf. Tullie

Ik zocht ook naar een site over het werk van een maatschappelijk werkster...en vond dit!!!!Erg zielig dat je zo mensen naar je website moet brengen. Voor hetzelfde geldt was het een klein kind geweest. Triest hoor...!!!!!!!!

Beste .... (aankomend maatschappelijk werkster)

Het spijt me natuurlijk als je per ongeluk op mijn site terecht bent gekomen terwijl je op zoek bent naar werk of zo, maar IK KAN DAAR DUS ABSOLUUT NIETS AAN DOEN. Ik doe nl. HELEMAAL  NIETS om mijn site te promoten, laat staan dat ik op slinkse wijze probeer met andere zoekwoorden ergens bovenaan de lijst te komen. Er zijn blijkbaar weinig andere populaire sites over dit onderwerp, waardoor de mijne bovenaan staat.

Mijn site is (helaas voor jou) gewoon populair en er verwijzen veel andere sites naar de mijne, vandaar dat ik in zoekmachines vrij hoog sta met allerlei zoekwoorden die op de site voorkomen.

Overigens verwacht ik dat kleine kinderen wel naar iets anders op internet zoeken dan "maatschappelijk werkster". Al probeerde je het zelf wel door me direct daarna een mailtje te sturen  waarin je je voor deed als "Khadja van 8".

Kijk, dat vind ik dan weer triest!

Het is heel logisch dat je bij het zoeken naar 'maatschappelijk werkster' via een zoekmachine hier komt: dit doet de computer namelijk automatisch, omdat deze zoekt naar alles met dit woord of deze samenstelling... en aangezien ik dat al een paar keer tegen ben gekomen. Een technologisch apparaat is ook niet perfect hoor! Anyway (ik als mw'er) vindt het helemaal niet zo'n slechte site! Al moet ik zeggen dat ik alleen maar op zoek was naar het onderwerp intimiteit als belangrijk aspect van interactie...

Intimiteit op mijn site moet toch voldoende te vinden zijn, denk ik, evenals interactie.

nou ik ben blij dat ik op deze site terecht ben gekomen. ik moest informatie over het binnenperspectief zoeken van prostituees, en heb door deze site een veel beter inzicht gekregen.En als je als mwd'er deze site zo erg vind, ben je wel heel erg bekrompen (ook zo in je werk?). Toch het verkeerde beroep gekozen!!!!!

Precies!

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo