Marjolein komt niet klaar

Hallo,

Ik ben Marjolein uit Ede, getrouwd en heb een kind. Mijn probleem is dat ik niet weet wat klaarkomen is omdat ik dit nog nooit heb ervaren. Nu kan ik mij voorstellen dat het lekker moet zijn maar als je niet beter weet... Ik heb wel last van psychische problemen en misschien houdt het verband met elkaar. Sinds mijn 15e ben ik ook al manisch sacherijnig. De sex doe ik alleen maar voor mijn man maar dat is 3 minuten en ook weer achter de rug! Moet mijn man meer tijd voor mij nemen?? Graag kom ik in contact met vrouwen die hetzelfde ervaren, 0318-****** (tel.nr. bekend, alleen voor vrouwen met dezelfde ervaring)

Vrouwen zonder vaginaal orgasme komt vaker voor! 

Echter bovenstaand mailtje is uiteraard niet serieus te nemen.

Beste onbekende, dat dacht ik ook toen ik deze mail van Marjolein kreeg. Maar het telefoonnummer wat er stond is echt, en ook van ene Marjolein (en nog iemand). Ze heeft alleen niet teruggebeld op mijn ingesproken bericht. Misschien toch geschrokken dat ik echt zou bellen..

Marjolein

Marjolein, ik ken meer vrouwen die nooit klaarkomen waarbij de man wel alle aandacht aan haar schenkt... Waarom jij niet klaarkomt is niet zo eenvoudig vast te stellen...het is mogelijk dat je je niet helemaal kunt ontspannen of dat je van te voren al een beetje opziet tegen de 'slechts' drie minuten...het kan ook zo zijn dat je je eigen lichaam nog niet goed kent...heb je wel eens gemasturbeerd? En daarbij lukt het dus ook niet? Zo niet, probeer het dan eens terwijl je ervoor hebt gezorgd dat de omgeving rustig is en je dus op geen enkele wijze gestoord kunt worden Wellicht kun je eens contact opnemen met sexuologen of de rutgers stichting. Je vraag is duidelijk, het antwoord helaas niet. Succes. K.

Beste Marjolein, Als jij de sex alleen voor je man doet (zoals je schrijft), zal het heus niet helpen als hij meer tijd voor je neemt. Als ik dit bovenstaande stukje van je lees, geniet jij niet van sex en mag je man 'over je heen' omdat het er schijnbaar bij hoort. Je zegt zelf 'dan hebben we het weer achter de rug'. Niet echt een stimulans voor welke vent dan ook om er 's goed werk van te maken. Het enige wat ik je kan aanraden is 's goed met jezelf in overleg te gaan waarom je niet kan genieten van sex. Misschien ben je wel misbruikt of wat dan ook. Als je er niet samen met je man uitkomt, overweeg dan 's om een therapeut te raadplegen of bijv. de rutgersstichting. Ik wens je veel succes en hoop dat ook jij in de toekomst zult kunnen genieten van het plezier dat sex kan geven. Groet, Carlo

Beste Marjolijn! Ik ben ook nog nooit klaar gekomen! maar er is psychisch niks met mij aan de hand en alles gaat perfect! soms heb ik het gevoel bij vingeren dat ik klaar kom! maar ik zou nu niet weten of het zo is! ik begin helemaal te trillen en schokken van het moment hij mijn clit streelt

Groetjes!

Veel vrouwen komen inderdaad alleen maar klaar als ze vingeren. (En dat zeg ik nog wel als man!)

De kunst is dan je partner zover te krijgen dat hij dezelfde gevoelige plekjes weet te vinden. En dan is het klaarkomen nog lekkerder...

Dat zeg ik dan als ervaren man...

Dames ik kan jullie allemaal Tarzan aanraden! Geloof me, dat werkt wel...

het klinkt misschien raar, maar als je er niet vies van bent zou ik zeggen: probeer het eens met een vrouw. Zij weet wat de lekkere plekjes zijn. Beter dan welke man ook

ik zelf heb ook eens een vriendin gehad die bij haar eerste vriend ook niet wist wat klaarkomen was. In een 2.5 jarige relatie is ze misschien, naar haar vertellen, maar 2 keer klaar gekomen. Ook zij wist niet hoe ze klaar moest komen en wat klaarkomen nou eigenlijk PRECIES inhoud. Wel nu, niet om op te scheppen, maar bij mij wilde ze niets anders dan klaarkomen. Bij mij heeft ze geleerd hoe klaar te komen..... en u begrijpt het, alle remmen waren los. Het heeft inderdaad meer te maken met de man, die meer aandacht dient te schenken aan zijn vrouw. Persoonlijk vind ik 3 min té kort. Maar goed. Neem eens de tijd en praat met je man daarover, laat hij niet aan zichzelf denken maar laat hij jouw de kans geven om op onderzoek uit te gaan hoe je klaar kan komen. ps. is hij je eerste? Probeer ook via een sexuloge wat voorlichting te vergaren. succes...

mijn vriendin kan ook niet klaar komen van vingeren of vrijen.Ze vind de sex wel lekker, dat weet ik zeker, maar wil haar zo graag een keer laten klaarkomen met vingeren of vrijen.Heeft iemand misschien tips?

Ok, ik doe een poging.

Ten eerste is geen enkele vrouw hetzelfde. Dat klinkt als een ontzettend cliché, maar het is ook echt zo, dat heb ik ondertussen wel gemerkt. Wat bij de een fantastisch werkt, daar krijgt de andere de zenuwen van.

Ik ken bv. een meisje en die komt bijkans al klaar (en een keer ook echt klaar!) als ik haar alleen maar teder kus in de nek. En een andere, Thaise, vrouw moet er helemaal niets van hebben als ik haar gezicht alleen maar aanraak. Dus je zult voor een groot gedeelte zelf uit moeten vissen wat bij jouw vriendin werkt en wat niet.

En dat is ook gelijk het grote geheim erachter. Al je zintuigen moeten er volledig op gespitst zijn te voelen wat haar echt opwind en wat niet, welke aanrakingen ze aangenaam vindt en welke niet. Sommige vrouwen vinden de stevige aanpak geweldig en sommigen (toch wel de meeste denk ik) de zachte aanpak.

Wat eigenlijk al een heel stuk zou helpen is als je haar eens zag masturberen. Dan zie je precies wat ze doet, hoe ze het doet. Maar goed, dat komt toch meestal niet zo makkelijk ter sprake. Net zoals het er samen over praten wat de een nu eigenlijk precies lekker vind en wat niet. Als je dat ook in detail gaat doen is er toch een hoop van de spontaniteit verdwenen. Vind ik tenminste.

Het gaat erom dat je zelf uitvind wat de ander prettig vind en dat kan soms best lang duren voordat je er helemaal achter bent. Ik leer bij meisjes die ik al jaren ken soms nog wat nieuws. Dus geduld is hierin een schone zaak.

En het gaat ook vaak helemaal niet om de technieken en de vaardigheden en al helemaal niet om de snelheden. Ze moet ook een volledig vertrouwd gevoel met je hebben. Het gevoel dat ze onbekommerd mag en kan genieten. Dat is heel belangrijk.

Wat dus absoluut frustrerend werkt is als ze van jou het gevoel krijgt dat je haar perse wilt laten klaarkomen. Dat je ontevreden bent als het niet gelukt is. Niets is zo frustrerend dan dat ze "moet presteren". Dan lukt het dus meestal niet!

En, zoals je ongetwijfeld wel weet, komen vrouwen meestal langzamer tot een orgasme. Volhouden is een absolute must voor de man. Ik ben wel eens langdurig bezig geweest met een meisje, waarvan ik het vermoeden kreeg dat het haar helemaal niets kon schelen wat ik daar beneden allemaal uitvoerde. Ik voelde geen enkele tekenen van enige opwinding tussen haar benen. En toch kwam ze dan ineens volkomen onverwacht met een korte zucht en een verkramping klaar. Terwijl ik niets aan technieken of zo veranderd had. Het was blijkbaar langzaam opgebouwd en kwam er dan ineens uit.

Tja wat kan ik er verder nog van zeggen. Een paar algemene hints dan:

  1. Een tong is gevoeliger dan een vinger en veel vrouwen vinden dat dan ook lekkerder.

  2. Wat heel vaak goed werkt is een minuscule aanraking met de tong op het juiste plekje. Meer kietelen dan likken. relaxed, langdurig, met afwisseling naar andere plekjes.

  3. Dat juiste plekje kom je vanzelf wel te weten aan de reactie van je vriendin. Het wordt vanzelf een stevig knobbeltje.

  4. Even terugtrekken, een beetje plagen, wil ook wel eens stimulerend werken. Er wordt een beetje spanning weggenomen om vervolgens weer heviger terug te komen.

Wat ik nog vergeten ben te zeggen is het voorspel. Voor de meeste vrouwen onontbeerlijk om in de juiste stemming te komen. Ik hoor het van mijn vriendinnen ook zo vaak. Niets is zo vervelend als dat de man direct naar de geslachtsdelen grijpt. Eerst vrijen en strelen en zoenen. Het voorspel moet ongeveer zo lang zijn dat zij het initiatief neemt om verder te gaan, dan is het goed.

Genoeg theorie. Ik heb er nu al weer zoveel over geschreven dat ik zelf zin heb gekregen om het maar weer eens in de praktijk te gaan brengen.

Succes!

Volgens mij heb je teveel tijd voor jezelf en moet je gewoon eens goed uitgewoond worden door stel hitsige bosnegers !

ik heb een klein vraagje en hoop da iemand mij hierbij kan helpen ik heb al seks sinds mn 15de en ben nu 17 ik heb alleen nog nooit klaar kunnen komen niet van mezelf en niet als mn vriend het doet ik weet wat ik lekker vind maar het lukt gewoon niet ik vind de seks ook zeker wel lekker want ik ben behoolijk luitrugtich nu heb ik m gisteren verteld da ik nog nooit ben klaargekomen dat ik altijd fack en daar is hij best boos over wat kan ik doen om toch klaar te komen ik wil weten wa het is en wil dat hij niet denkt dat hem door hem komt ik ga nu 7 maanden met m maar het lukt niet terwijl ik wel kei ontspannen ben en er echt van geniet

groetjes

Kijk, die vriend kun je gemakkelijk "geruststellen" door te vertellen dat het bij jezelf blijkbaar ook niet lukt. En bovendien moet hij zich niet aanstellen, want veel meisjes komen heel vaak niet klaar. Ik kan wel zeggen dat het hoogstwaarschijnlijk met de tijd vanzelf gaat komen, maar daar wil je misschien niet op wachten. Je moet wel weten dat het bij vrouwen gemiddeld dus inderdaad veel langer duurt voordat je klaarkomt dan bij mannen. En ook dat het moment van klaarkomen moeilijker te traceren is. Het is een meer gelijkmatiger, langduriger gevoel dan bij de man, waar het meer een korte explosie is.

En bovendien is ervan genieten het belangrijkste!!

Hallo Marjolein, Ik heb een vriendin gehad die tijdens penetratie ook niet kon klaarkomen, zij kwam alleen klaar door orale sex. (beffen) Nou denk ik zomaar dat dit voor jou man een probleem zal worden als hij zo'n snelle vrijer is??? Misschien heb je iets aan de tip. Overigens mijn huidige vrouw komt zelfs met anale sex klaar.

Met groet, Michel

hallo,  in de jaren 1995 - 1996 en 1997 heb ik fijne herinneringen aan mascha (ook kim) die werkte in twee clubs in den haag.  Een erg fijne meid en klasse in bed. wie herinnert zich haar, en wat waren je ervaringen ze was toen ongeveer 25 jaar , blond en kleine borsten.

met groet een bewonderaar van haar,

reactie op mascha of kim. Ik ben in die jaren regelmatig in een Haagse club geweest bij Kim . ik denk dat zij het geweest is. Een bijzondere mooie maar vooral lekkere meid. Ze pijpte geweldig , en het neuken met haar was zalig. Zij hoorde eigenlijk niet thuis in dit werk , maar het kwam door financiën en haar man. Ik hoop , als ze het is die je bedoeld , dat het goed met haar gaat.Ze sprak we over eens over een speciale man die ze koesterde , maar niet om de sex. Ik hoop dat ze niet meer werkt.

ik jan  heb haar elke week bezocht , ze vertelde altijd een speciale klant te hebben.......was\ u dat. ze neukte de sterren van de hemel maar een echte Hollandse schat..... hoe zou het met haar zijn.

ik wil sex maar mijn man wil het niet hoe moet ik dit aan pakken.

Kijk eens bij OproepParenclubVictoria, of Internet-love.

Als je dan nog (?) perse met je eigen man wil, wat ik me nauwelijks kan voorstellen, zou ik eens sexy kleding aantrekken of hem gewoon jaloers maken (zie boven).

ik heb ook het probleem dat door ziekte, geen sex meer mogelijk is. ik weet niet of het mogelijk is , maar zou best daarover willen mailen. hoe gaat een individu hier mee om ik kan naar de hoeren gaan , heb dat nooit gedaan. omdat ik het niet prettig vind om te wippen en pleite wezen. wel heb ik jaren een vriendin gehad , wat nu is beëindigd. vind dat heel jammer , en weet me nu eigenlijk geen raad meer met dit probleem. mijn vrouw wil me wel helpen maar meer als iemand te peilen voor interesse kan ze niet doen voor me ik wacht even of hier reacties op komen zo ja als ik mag wil ik wel een 06 of mail adres geven

Ik neem maar even aan dat die ziekte waardoor "geen sex meer mogelijk is" een ziekte is bij je vrouw?? Anders begrijp ik het allemaal niet. 

had hier al op gereageerd maar nu iets uitgebreider. inderdaad in mijn vrouw ziek , niet onmiddellijk levensbedreigend. maar wel erg genoeg dat er op sex gebied niets meer mogelijk is. nog even wat info: ik ben 50 inmiddels kom uit Brabant las hier op deze site veel verhalen. en stond eigenlijk wel beetje verbaasd van vele reacties . hoop ook dat ik reacties ga krijgen. word dit dan doorgestuurd ?? of hoe werkt dit ?? je mag best mijn mailadres plaatsen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ik heb best een aantal tips gehad per E mail. en meerdere daarvan waren . ga eens naar een parenclub, om dat te doen kan je beter met 2 zijn . niet dat je dan iets met elkaar moet maar is wel zo handig en bijna altijd kom je voordeliger binnen als een man en vrouw. is er toevallig ook een vrouw in omgeving Breda om eens mee te gaan naar parenclub ??? ik wil deze uitdaging best aan gaan. lijkt me spannend. ook al gebeurd er verder niet veel Groeten j

mmm mijn man wil nog maar amper sex met mij.

hoe kan het dat ik soms niet klaar kom met de vinger wel en met de piemel niet hoe kan dat kan iemand me helpen

Is heel normaal. Verreweg de meeste vrouwen komen klaar door de clitoris te "bewerken". En dat gaat het makkelijkst met een vinger of een tong. Niks om je druk om te maken...

mij vriendin is nog nooit klaar gekomen. Is hier een reden voor? Bij mijn exen lukte het wel

Eens te meer bewijs dat geen vrouw hetzelfde is. Gewoon verder gaan met uitproberen en goed opletten waar ze geil op reageert.

Ik ben een beetje teleurgesteld omdat ik nog nooit ben klaargekomen! De sex is wel heel lekker en ben volledig ontspannen maar ik ben nog nooit klaargekomen en vind dit wel erg... Enige oplossing?!?

Ik krijg veel van dergelijke mailtjes van vrouwen die zeggen niet klaargekomen te zijn. Maar wat ik me dan afvraag is of ze wel klaarkomen met masturberen, met vingeren. Als dat nl. niet het geval zou zijn zou ik me pas beginnen enige zorg te maken en wellicht naar een doktor of zo stappen.

Kom je wel zelf klaar maar niet met een vent, dan ligt het in 9 van de 10 gevallen aan de vent. Of aan de tijd die hij er voor neemt.

is mijn mening..

Ben zelf een getrouwde man, en heb er steeds naar gestreefd dat mijn vrouw evenveel beleefde aan sex als ik, nl. klaarkomen ! Nu moet ik wel toegeven dat het een tijdje geduurd heeft dat mijn schatje klaar kwam, hier wil ik mee zeggen alles uitgeprobeerd met en zonder speeltjes, en ja hoor het is gelukt en dat moment vergeet ik nooit meer .

Het is wel zo dat je er ruim de tijd voor moet nemen en er over praten tijdens de sex moet gewoon , hiermee bedoel ik om tijdens de sex naar haar wensen te vragen en als je het goed doet voel je het zelf aan en lukt het! Denk nu niet dat het eender wanneer lukt want dat is ook niet waar "just in time" maar ik heb het bewijs, vrouwen kunnen klaarkomen en is héél ongelooflijk (wens) voor de man en het kan!

ik kom nooit klaar.het komt er altijd uit maar ik weet niet
wanneer.

Verdomd zeg!! Let je even niet op en hup, is het alweer gebeurd...

He , droom lekker verder.

Veel mannen zijn asoos.Die nemen gewoon niet de tijd om hun vrouw te bevredigen.Als ik sex heb zorg ik ervoor dat eerst m,n vrouw klaar komt en dan ik.Ook al duurt het wel eens lang gewoon de tijd er voor nemen,Geloof er niet zo in dat vrouwen niet klaar kunnen komen als je het klitje en de G plek op een juiste mannier behandeld dan weet ik zeker dat er maar weinig vrouwen zijn die niet klaar komen.gr henk.

hallo ik heb ook een probleem met klaarkomen ik weet niet wat het gevoel juist is. Soms denk ik dat ik klaarkom maar weet ik het niet zeker. bv als hij me beft krijg ik soms van die schokken in mijn voeten en zo (lijkt grappig...) is dat dan klaarkomen? Verder wil ook tips om wat vernieuwing in mijn sexleven te hebben gewoon tips om meer plezier en genot te hebben in de sex en om hem ook een plezier te doen. Wat is het opwindendste voor een man? ...

danku groetjes J.

Lijkt me wel iets van klaarkomen. Bij vrouwen is het niet altijd een heftige piek als bij mannen. Beste kun je gewoon een keertje op je gemak met jezelf spelen. Dan merk je vanzelf wat je het lekkerst vindt en hoe je het lekkerst klaarkomt.

Vernieuwing? Ga naar een parenclub.

hoi hoi ik heb het zelfde probleem ik ben ook nog nooit klaar gekomen en heb dus ook geen idee hoe het voelt ik heb al verschillende dingen geprobeerd zoals dat mn vriend mn beft maar dat helpt niet ik kan er ook niet tegen als hij me beft ik irriteer me er aan en spaanse vlieg geprobeerd maar dat hielp al helemaal niet ik durf niet naar een dokter toe te gaan heeft 1 van jullie misschien een oplossing xxx

Lukt het wel als je met jezelf aan het spelen bent? Ik zou dat als eerste op je gemak uitproberen. Weet je gelijk wat je lekker vindt en wat niet.

hallo ik ben een vrouw van 53 en heb al 2jaar geen sex gehad.Als ik eerlijk ben mis ik het vreselijk maar mijn Man zegt ik vind het goed zo en wil verder echt geen hulp van derde er bij. Dus ik zit nu vaak op internet plaatjes te kijken en bevredig mezelf dan maar.Ons huwelijk is verder best goed we hebben samen veel pret en dan raakt het ontbreken van sex een beetje op de achter grond Mijn vraag is hoe kan ik het weer seksueel een beetje op gang krijgen.

Tja, dan vraag je aan mij hoe je een man, jouw man, moet opwinden, zodat ie weer zin krijgt... hmm, ik weet wel hoe ik jou moet opwinden, dat zal wel lukken, maar dat zoek je denk ik niet?

Heeft iemand suggesties deze verwaarloosde vrouw (graag zonder de opmerking dat je zelf wel even langs wil komen..)?  

hallo ik ben 25 jaar ik ben al 4jaar met mijn vriend ik ben maar twee keer klaar gekomen in die 4jaar we hebben alles geprobeerd maar het wil niet lukken ik weet niet meer wat ik moet doen ik heb mijn dokter gezegd en hij heef mijn gezegd dat dat onzin is dus ik heb er niet meer over gepraat is er niks wat ik kan drinken of zo om klaar te komen?

hey marjolein ik vindt het zeer erg dat je nog nooit beznt klaargekomen ik zou hey me niet kunnen voor stellen het doet echt duegd vele kusjes en geluk van sonja

Hallo. Ik heb mijn eerste serieuze relatie. Wij hebben nu 6 maanden en hij heeft mij ontmaagd. Ik ben 20 en hij 32 dat is een erg groot leeftijdsverschil zou je misschien zeggen maar ik word meestal wat ouder geschat en hij een stuk jonger en qua communicatie zijn ook geen problemen en we kennen elkaar al een paar jaar. Het probleem is dat de relatie een beetje ingewikkeld is omdat hij nog in een relatie breuk van 15jaar (waarvan 8jr samengewoond) zit. Zij is meerdere keren vreemd gegaan dit heeft natuurlijk pijn gedaan omdat hij zelf heel trouw is. Het huis raakt niet snel verkocht ( staat al 7 maanden te koop) dus ze zien elkaar nog vaak ook door de verantwoordelijkheid voor de honden. Hij was een beetje depri.

Eerst dacht ik om haar maar dat is niet zo die liefde is helemaal weg. Het is blijkbaar gewoon het feit dat alles wat hij opgebouwd heeft nu voor de helft kwijt enzo. Hij is de laatste stukken minder depri. Het probleem is dat hij de eerste 3 maanden nie! t van me afkon blijven totdat ik ontmaagd was. Ik wil graag heel vaak omdat ik erg verliefd ben. Omdat hij helemaal nooit het initiatief nam deed ik het. Waardoor ik ook meerdere malen afgewezen ben. Ik heb hier een paar keer serieus over gepraat of dat er iets mis met mij was. Maar hij zegt dat op zijn leeftijd hij het soms wel lekker vindt maar dat het niet zo vaak hoeft.

Ik voel me totaal niet aantrekkelijk en ik vindt niet dat ik oversext ben omdat ik gewoon wil uitproberen ik doe het immers nog niet zo lang. Laatst was ze op vakantie en was ik het hele weekend bij hem. Sexy lingerie en alles maar hij raakte mij met geen vinger aan. Dat is toch mis voor een beginnend stel? Hij zei later gewoon dat hij geen zin had .Ligt inderdaad aan zijn leeftijd en heeft hij het uitproberen al gehad. Ben ik te opdringerig en daardoor niet meer begeerbaar. Is hij nog steeds depri? Of is hij gewoon niet sexueel tot mij aangetrokken ( heb al gelezen over vadergevoelens ofzo?} Zou je mij kunnen en vertellen wat ik verkeerd doe of wat er verkeerd is?

Hai Lizzy

Een paar lastige vragen die je me daar stelt...
je suggereert zelf al diverse verklaringen en ik kan alleen maar zeggen dat ze allemaal kunnen. Het kan zijn dat hij een jager is en "als de prooi binnen is" zijn interesse een beetje verliest. kan zijn dat hij inderdaad depri is, en niet veel zin heeft. 
Kan ook zijn dat jij een "overbrugging" bent na zijn mislukte huwelijk, maar dat hij niet echt stapel verliefd is. Ik zeg het wat ruw, en misschien is dat helemaal niet zo, maar het KAN wel. 

Dat een oudere man minder behoefte heeft geloof ik niet zo in. En 32 is ook nog niet oud. Dat begint pas bij de 50 of zo denk ik. 

Ik denk niet dat jij wat verkeerd doe, maar wat ik wel van een vriend hoor is dat als het meisje "te veel" verliefd op hem is dat hij een beetje dichtklapt. 

Ik zou tijdelijk een beetje minder verliefdheid tonen. Kijken hoe die reageert. Ik hoor wel van je. 

Gr. Ricardo
 

hallo mijn naam is petra en heb al 4,5 jaar een relatie en ben ook nog nooit klaargekomen. We hebben al veel geprobeerd, maar het lukt niet. nou ben ik in het verleden weleens klaargekomen met de douchekop, maar dat is wel al 10 jaar terug. Ik denk ook dat ik angst heb om klaar te komen, omdat ik niet weet wat mijn reactie is. Ook heb ik heel veel meegemaakt in mijn jeugd en de laatste paar jaar. ik ben blij op deze site wat erkenning te krijgen, en handige tips!! bedankt groetjes petra

ik kom heerlijk klaar als mijn vriend mij bevredigd maar als ik mezelf vinger of met vibo begin in te trillen en te shaken maar kom niet klaar is dit dan t moment waarop je juist verder moet gaan?

mijn vriendin is al 60 jaar en zo als met andere partners vn vroeger met haar klaar komen is een vulkan uitbarsting diep in de nacht,en na 8 minuten al,ik hoop dat de buren nu uit eindelijk begrijpen het wel,want ik begon me van te schamen net of zij gemarteld was elke keer opnieuw ik moest mijn lippen boven haar mond houden om haar keel uitbarstingen te dempen, dat was lachen daarna.Ik ben ook al 66 jaar zeg,altijd vuur en vlam voor een wijf. Dat's het verschil dames.

zelfde probleem bij mijn vriendin..zij kan ook niet klaarkomen..is in het verleden twee keer klaargekomen..daarna nooit meer...ze zegt dat ik geweldig ben in bed...en nu niet om een veer in mijn eigen reet te steken maar wat mijn vorige avances en relaties betreft...kreeg ik iedere keer hetzelfde antwoord...ik was geweldig...en heb dan ook, tot nu toe...alle vrouwen bij wie ik geweest ben zien en voelen klaarkomen...ik vind dat het belangrijkste wat sex betreft..de vrouw laten komen...desnoods met haar eigen hulp erbij....superrr...!! daarna ben ik pas aan de beurt....of helemaal niet, dat maakt me niets uit....als mijn vrouwtje op dat moment maar klaarkomt....ik doe er alles aan bij mijn nieuwe, overigens geweldig lieve, vrouwtje....likken, vingeren, opgeilen met woordjes en geile zinnetjes....ik vraag haar wat ze wil....ze spuit soms zelfs....maar ze zegt dat ze niet klaarkomt en ik merk het ook niet aan haar....ik heb het er ook niet over met haar...in het be! gin wel hoor...2 keer...maar ik ben ervaren genoeg om te weten dat het dan alleen maar erger wordt als je het er iedere keer over hebt......een wens van mij...mijn vrouwtje laten komen....een hele grote wens....ik blijf het proberen....eerst zij....dan ik.....ik ken dus de verhalen van de mannen...en vrouwen hierboven.....succes allemaal en blijf proberen!!!! veel geile gedachten voor iedereen...en begeer je geliefde....ook al komt ze niet.....

Ik kan..... het daar ...... helemaal mee eens zijn......

ik ben pas ontmaagd en ik vond er nix aan op t begin ging zijn lul er niet in en hij schoot er steeds uit en ik voelde helemaal niets, alleen pijn dan en bij vingeren en beffen voel ik ook niets ik vind het niet lekker, ook niet als ik het zelf doe ik zit hier erg mee..

Heb geduld, dat komt vanzelf.

We hebben geleerd dat beffen tot geweldige orgasmes kan voeren, soms wel tot 10, 12 keer toe. Doe het subtiel. Het is fantastisch je vrouw zo te horen genieten en je kunt er zelf bijna niet genoeg van krijgen.

Nou hoor je het van een ander...

Ik kan uit ervaring zeggen dat je sneller klaar kunt komen door te oefenen. Toen ik net sexueel actief was lukte het zowel mijn partner niet als mijzelf om mezelf klaar te vingeren. Eerst ben ik spannende verhalen op internet gaan lezen om vochtig en in de mood te raken, daarna was het kat in het bakkie. Zelfs kan een goede partner mij wel klaar laten komen (al is het nooit zo heftig als wanneer ik het zelf doe).

Ik heb geleerd om mijn hoofd tijdens te sex leeg te maken. Tevens is een goed voorspel erg belangrijk om een beetje in de mood en vochtig te raken. Ik moet helaas nog steed bekennen dat er mannen zijn die van de onderkant nog niets begrepen hebben, haha. Ook wat dit betreft...oefenen baart kunst. Je leert beter op jezelf en je partner in te spelen!

Klaarkomen zit tussen de oren. Dit geldt voor mannen als voor vrouwen. En om een heerlijke orgasme te krijgen, moet je inderdaad op een gegeven moment aan jezelf denken. Dus ja, ik ben het helemaal met je eens.

Hey, Men vriendin en ik hebben al 4 jaar sex maar is nog nooit klaar gekomen tijdens het vrijen. De enigste manier voor haar is met de douchekop. Ik kan me nu moeilijk veranderen in een douchekop om haar te laten klaarkomen hé. :) Maar ik zou wel verdomd graag een andere manier vinden... :(

Ik zou zeggen, verdiep je eens in het loodgietersvak...

Jullie hebben het veel over ontspannen tijdens de vrijpartij. Ik heb daar zo’n verschrikkelijke moeite mee. Ik wou dat ik dat leren kon. Ik heb al veel gekeken naar ontspanning oefeningen maar vergreet dat altijd toe te passen als we aan het vrijen zijn. Groeten. Rian

Mijn vriendin kan niet klaarkomen tijdens de penetratie, ze wordt wel enorm vochtig en ze zegt dat ze het ook lekker vind, maar toch baal ik er van, aan de duur van de penetratie ligt het niet, want vaak is het zo dat haar clitoris geirriteerd raakt voordat ik klaar kom. Verder is het niet zo dat ze nooit klaarkomt, want met beffen gaat het prima alleen wil ik voor haar dat het ook anders kan.

Pas gelezen: tweederde van de vrouwen komt makkelijker dan wel uitsluitend klaar door stimulatie van de clitoris: Lees hier meer erover: http://www.tanya.nl/orgasme.html

ik ben nu 18 en heb 5 maanden een relatie met een jongen en ben ook nog nooit klaargekomen zou nie weten hoe het voelt of wat het is vind da best wel erg! ook is mijn vagina meestal heel droog wat is dit?

probeer eerst lekker met jezelf te spelen, kijk naar de link hierboven voor tips. De rest komt vanzelf.

Hey ik ben een jongen van 18, heb nu 7 maanden een vriendin.. wat veel mannen doen wat ik hoor van vrienden is alleen denken: ik wil klaarkomen.. ik heb dat niet.. ik wil dat mijn vriendin zo vaak mogelijk klaarkomt.. ik kijk dan ook naar dingen hoe ze reageert en vraag gewoon of ze dat lekker vind.. het is ook zo dat zij voor mij nog nooit was gekomen.. maar nu komt ze elke keer meerdere keren achter elkaar.. een keer zelfs 20x!! en toen hebben we het 1,5 uur gedaan.. ik denk dat tijd scheelt en ik denk dat als "de man" op let wat de vrouw lekker vind ook een stuk scheelt.. probeer erover te praten!! Groeten en sucsex ;)

He, ik ben het helemaal met je eens! Als iedereen nu eens doet wat deze jongen van slechts 18 jaar al kan, dan dan ....

..ja, dan zou de wereld er een stuk mooier uit zien. En ik denk dat je vriendin het ook wel met je eens is. Zo simpel is het jongens:

Kijken, aanvoelen hoe ze reageert, vragen wat lekker is, er de tijd voor nemen. Nu hoor je het eens van een ander.... Geniet er van!

precies

een elektriese tanden borstel kan uitkomst bieden, werkt perfekt, soms heel snel, probeer maar eens

Hallo, Ik ben thomas (42) en heb een sexueel probleem waar ik onderhand geen kant meer mee opkan. 5 jaren geleden heb ik een korte sexuele relatie gehad die echt onwijs heftig was en waar ik toen ook steeds van in paniek raakte. Het maakte echt heel veel los en het was tegelijk heel bedreigend omdat die vriendin toen al vrij snel weer afhaakte vanwege mijn erge gevoel van wantrouwendheid en erge onveiligheid en angst. Sex was vroeger thuis echt taboe en vooral mijn moeder heeft me er ook wel bang voor gemaakt. Ik was bijvoorbeeld eens als 13 jarige aan het masturberen wat mijn moeder toevallig doorhad en ze kwam naar me toe, voelde aan mijn stijve lul en keek me tegelijk heel erg afwijzend en diep verwijtend van dichtbij aan. Een beeld dat nu nog heel sterk in me zit.

Ook zei ze een keer aan tafel met het hele gezin 'Thomas, er lagen allemaal vieze zakdoeken onder je bed' terwijl ze makkelijk wist waarom die er lagen. Alsof ze me wilde straffen of zoiets. Ik heb mijn hele leven me niet zo geschaamd. Maar goed, in elk geval ben ik door mijn opvoeding bang voor sex geworden en door die heftige sex van 5 jaren terug raakte ik echt helemaal in de problemen. Ik ben ook nog 15 jaren geleden zo'n 6 jaren psychiatrisch opgenomen geweest met psychotische problemen waardoor ik ook weer extra voorzichtig wil zijn. Die heftige sex en de gevolgen worden dan echt vreselijk beangstigend. Ik wil echt heel erg graag weer sex maar ik weet niet hoe ik dat moet doen. Een leuke vrouw 'versieren' vind ik heel moeilijk, zelfs via internet en ben ik altijd heel verkrampt in. Ook ben ik aardig kritsch zodat ik ook niet vrouwen die met mij wat willen maarzo wil, terwijl ik niet echt anders van ze wordt. Wat moet ik doen, ik ben onderhand helemaal radeloos. Groet, Thomas

Ik snap die mannen echt niet, die niet uitgebreid de tijd nemen voor hun vrouw! Wat is er nou mooier dan je vrouwtje helemaal gek en wild te maken....!! Groet, Eric

Ik heb nu mijn 2de huwelijk, ik ben 22 jaar, maar ben nog nooit klaargekomen, maar dan ook nooit, bij mijn eerste huwelijk was onze sexleven waardeloos, hij dacht alleen maar aan zichzelf, ik noemde het zelf verkrachting, nu met mijn tweede relatie lukt het maar niet om klaar te komen en ik maak me hier erg druk om, ik heb zelfs bloedingen.. Hij heeft echt alles geprobeerd om klaar te laten komen maar het lukt niet Ik durf ook niet naar de huisarts te gaan wat moet ik doen???

Als je bloedingen hebt zou ik toch maar naar een huisarts gaan en anders naar een rutger stichting of iets dergelijks. Of een sexuologe. Gewoon doen!

ik ben 29 jaar en heb een aantal relaties gehad. ik ben nog nooit klaargekomen. ik heb het idee dat mijn hoofd altijd volle toeren draait en het gevoel wat ik van de sex krijgt niet voor de volle honderd procent in heel mijn lichaam is. durf me niet te laten gaan, denk ik. sex vind ik super om te doen en mijn vriend is de lekkerste. wordt er alleen wel een beetje moe van dat ik nou eens nooit klaarkomt. mastuberen? ja, daar heb ik niet het geduld voor en ik kan nog steeds niet zeggen wat ik lekker vind.douchekop? ja, dat is lekker dan kom ik op een moment dat het lekker is en dan zet ik er een behoorlijk druk op om niet te ademen en dan wordt het geirriteerd. wanneer komt het voor mij? snik groetjes linda

Zonder geduld nooit....

Johnson's Baby oil & Mr. Rabit

Hoi, ik ben een geile meid van 24 en ik hou ontzettend van sex. Ik heb van alles uitgeprobeerd en sta voor heel veel dingen open. Een aantal weken geleden kreeg ik ineens ontzettend pijn aan mijn rechterhand, precies waar je levens, liefdes en andere lijnen lopen.

Ik begreep er geen snars van en maakte me eerlijk gezegd een beetje zorgen, het was echt een brandende pijn van binnen, wat zo nu en dan op kwam en weer weg ebde... ik had het er een met een vriend van mij over gehad en die suggereerde dat ik droge handen zou hebben (??)

Vorige week lag ik in mijn bed met Muziek van Dusty S. op de achtergrond te masturberen met mijn Rabit. (geweldig ding, zie website An summers in the UK, clitorale, anale en vaginale stimulatie) Ik kwam tot 2 jaar geleden nooit klaar, maar met dit konijn tussen mijn benen, pfffeww, It's hard not to come baby, let me tell you!

Het is zo verschrikkelijk intens en lekker (vooral in combinatie met the real thing) Als ik dan bijna kom dan duw ik hem er dus echt met alle macht in, het kan me dan niet diep genoeg zijn terwijl er tegen mijn clit en mijn anus gevribreerd wordt...mmmm en dan voor ik het weet, hou ik het niet meer.... en de volgende dag heb ik g#dverdomme een zere hand! (Mr. Rabit is guilty!)

Wie bedenkt er dan ook om de onderkant van een vibrator waar je toch het meeste kracht op uit oefent (ik althans) van rechthoekig hard plastic te maken!!?? Zou lekker rond en rubber moeten zijn! Sorry hoor Ricardo, heeft misschien niets met hoeren lopen te maken, maar dit verzin je toch niet? Ik heb mijzelf overigens wel 3 dagen hierover uit gelachen...

Vind je site trouwens echt super, nice bedtime stories... P uit Brighton, PS Johnson's baby oil dat was tegen de droge handen, dat snap je wel he! ;-)

Ik wil met alle liefde helpen duwen hoor....

Hoi linda, Ik ken je probleem. Ik ben zelf 2 jaar geleden voor het eerst klaargekomen, ik ben nu 24. De eerste keer was met een man en nu ik weet waardoor ik kom kan ik zelfs vrij makkelijk meerdere malen achter elkaar klaarkomen met een vibrator. Het is echt ongelooflijk! Probeer eens de Tarzan of ik weet niet of je ze ook Nederland kan krijgen: The Rabbit. Je hebt ze echt in allerlei soorten met anale, clitorale en vaginale stimulatie... erg geil, (ook voor je vriend) succes ermee! Ricardo, heb een aantal jaar geleden je site voor het laatst bezocht, nog steeds erg leuk om te lezen, super!

Tja, ik heb eens een vrouwjte meegemaakt dat ook dacht dat ze niet klaar kon komen. Toen ze wel kwam bewgon ze te huilen, want het was nog nooit eerder gelukt... Het probleem was dat ze een laag eigen ritme had, en dus lang nodig had voor ze op het vereiste niveau van opwinding kwam. Kwestie van ritme opzoeken en lang genoeg doorbeffen.

hoe voelt het om klaartekomen? is het zoals bij mannen? of is het inwendig xxx

Ik kan ook niet met penetratie klaarkomen. (Voor de rest trouwens wel hoor) Toch vind ik als mijn vriend me penetreert het ongelooflijk lekker! Ik denk dan wel eens, als hij nog ff doorgaat dan lukt het me wel. Wie heeft er tips!!??

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo