Massage voor prostituee

Dag Ricardo, Ik kwam via een zoekopdracht naar een cursus voor ontspanningsmassage op je site terecht... Ik ga reeds een aantal jaren naar de hoeren, eigenlijk altijd raamprostitutie. Clubs hebben me nooit zo getrokken. Het anonieme van de ramen spreekt/sprak me altijd erg aan. De laatste tijd echter heb ik wel steeds vaker het gevoel "uitgeknepen" te worden.

Je komt binnen, hebt een wip en bent weer weg. Blijkbaar heb ik niet zo'n goed oog voor dames die wat meer willen. Ik lees echter dat jij het voor elkaar krijgt met ze te "vrijen" en dat ze zelfs klaarkomen. Het lijkt mij heerlijk een vrouw zo te kunnen verwennen. Wat doe ik verkeerd? Geld is niet het probleem, is ook vaak niet het eerste waar ik het over heb. Als het prettig is, mag het wat kosten... Ik vraag de dame wat zij wil, of ze nog een specialiteit heeft. Zoenen mag eigenlijk bijna nooit en bij sommigen moet je ook echt van te voren zeggen dat ze alles uit moeten doen en dat je ze graag wilt strelen, anders blijft de bovenzijde bedekt (en daar ben ik nu juist zo dol op).

Hoe ziet voor jou een bezoek aan de raamprostituees in iets meer detail beschreven er uit? Wat "mag" jij wel dat ik niet mag? Is er voor €50 te vrijen of leg je dan altijd veel meer neer? Wat ben je in een beetje club kwijt? Zomaar wat vragen. Nog één: weet je een goede cursus voor onstpanningsmassage :-)

Groet, Jurgen

Ja Jurgen,

Het is me wat om van ontspanningsmassage via raamprostitutie naar een cursus lekker vrijen te gaan!

Maar ik vind het wel een leuke reactie en ik wil er wel uitgebreid op in gaan. Ten eerste heb ik de beste "resultaten" met prive-clubs, privehuizen en zelfs met escort. Een lekkerder bed, een vast afgesproken tijd, het meisje voelt zich rustiger, veiliger, een drankje vooraf.

Raamprostitutie, is toch vluchtiger, de meiden willen inderdaad niet teveel uit, snel klaar, en hup de volgende klant.

Tip: Kies eens niet het mooiste meisje uit de straat, of de jongste en ook niet een die driftig staat te lonken, maar eentje met een rustige, evenwichtige, tikkeltje wellustige uitstraling. 

Ik heb toevallig wel laatst nog een heel leuke ervaring gehad. Kijk maar bij Carribean love. Daar staat het hele bezoek ook uitgebreid beschreven. Heel belangrijk: Ik heb totaal geen haast het meisje te betasten. Laat haar volkomen haar gang gaan bij haar bezigheden, uitkleden, wassen, spulletjes regelen. Hele lichte aanrakingen en kleine knuffels in het begin. Of eerst even lekker dansen op haar muziek (toevallig ook de mijne). Er is overigens geen vaste regel: doe het zo en zo en de vrouw komt gegarandeerd klaar.

Elke vrouw heeft andere gevoelige plekjes. De kunst is dat uit te vogelen op het moment dat je bezig bent. Heel geconcentreerd erop letten of de tepels hard worden als je er over wrijft, of als je zachtjes knijpt of als je ze heel licht beroert. En precies hetzelfde bij dat andere knobbeltje! En laat je niet afleiden door kunstmatig gezucht. Ik laat meteen merken dat ik dat niet wil door even te stoppen. Even "plagen" door te stoppen is ook heel stimulerend.

En verder is een  cursus ontspanningsmassage helemaal niet verkeerd. Ik heb het zelf ook gedaan. Maar die persoon doet het niet meer.

Wat verder wel aardig kan zijn is eens bij een amateur-prostitutie-avond te gaan kijken. Daar zijn vaak veel meisjes die "het" graag willen en ook wel bereid zijn aanwijzingen te geven.

Succes

Ricardo

Ontspannings massage.LISA 7-02-2006

Beter een ontspanningsmassage dan alleen een vluggertje.Een gezellig binnenkomende kaarsjes aan,kennismaken,koffie. Dan een douche niet alleen!!!. maar samen . Een goede massage met warme olie en dan komt alles goed.

Voor relax moet tijd zijn,anders ben je niet menselijk bezig,de vrouwen op de wallen,wat ik vernomen heb,kom je binnen dan gaat er een muziekje aan 30 minuten en weg wezen.Je kan toch niet op commando klaarkomen dat lijkt me bij de beest af.Het gaat dan alleen om die lul,en om geld.

Ik heb daar geen woorden voor ik vind dat je respect voor vrouwen moet hebben.En het woord hoer niet hoeft. Maar ze kunnen beter meer vragen dan de mensen buiten gooien.Ook respect ook voor de klant.

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo