Niets boven Groningen

ik ben toch nog eens naar de nieuwstad (zo heet de straat in groningen waar de dames zitten)geweest.ik had deze week steeds het gevoel van even kijken wie er zitten en kon toch niet de verleiding weerstaan o m bij een leuke spaanse naar binnen te gaan.

hoelang loopt men langs de rammen voor iemand naar binnen gaat ik liep wel 1 uur voor ik de moed had !!

hebben jullie ook wel eens nadat je bij een meisje geweest bent dat je iets fout hebt gedaan en een leeg gevoel van binnen?

Jazeker, heel sterk, vooral vroeger, een schuldgevoel, je gaat er toch met spanning en verwachting heen, en na afloop ......?

Ja, niets, leeg gevoel inderdaad, lusteloos, boos op jezelf, teleurgesteld, is dit nu alles, schuldgevoel naar je partner, als je die hebt. Heel herkenbaar, voor mij in ieder geval. Zelden dat ik toen met een triomfantelijk gevoel terug kwam. Ik denk wel dat meer mensen dat hebben.

Minstens 1 keer in de maand ging ik naar de hoeren,en maar om 1 ding,(tuurlijk het was spannend ook)maar vooral omdat ik geil was. Ik wou een vrouw aanraken,ik wou neuken. elke keer als ik bij een hoer vandaan kwam.voelde ik me schuldig.Niet vanwege een relatie,want die had ik niet. na ongeveer 3à4 dagen verdween het schuld gevoel weer een beetje. Maar na de hoeren ga ik nu nooit meer. De laatste 10 jaar ga ik naar een massagesalon,voor erotische massage. De laatste 10 jaar naar de zelfde masseuse.Hier word niet geneukt maar heerlijk gemasseerd.

Ik ben het helemaal met je eens. Erotische massage is vaak lekkerder dan een nummertje...

Over dat schuldgevoel besproken in deze discussie kolomne kan ik alleen maar zeggen, dat als ik bij een vrouw in mijn eentje klaar kwam en zij, hoe knap ze ook kan zijn, gewoon daar voor het geld ligt, dat ik dan een enorm rotgevoel en schuld beleefde. Zoiets van stom alleen maar je kwakkie kwijtraken, omdat je even geil was.

Gelukkig is er "more too sex", ook met de meiden in deze professionele wereld. Je kan beiden genieten, erg sterk zelfs, waarbij het  helemaal geen onpersoonlijke toestand is. diabolo

Helemaal mee eens..

Een stomme vraag maar heeft iemand ooit geprobeerd te stoppen.Ik ga soms maanden niet heen maar dan toch....moet ik even naar binnen.Vrouwen zijn soms zo mooi

Heeft iemand er ooit over nagedacht om gewoon een vriendin te nemen en genieten van seks die gepaard gaat met genegenheid. Bovendien heb je de beste seks als je al een langere tijd een relatie met elkaar hebt...EN JA DAT IS NU EENMAAL EEN FEIT.... Groetjes... Jermaine!!

Niet alleen nagedacht, zelfs lange tijd gepraktiseerd!! 
Maar, Jermaine, daar zitten ook verplichtingen en verwachtingen aan vast, en het leuke van betaalde sex is dat het zo ongeremd, zo vrij, zo niet-verbindend is. 

Toch heb ik het idee dat de meeste mannen die naar de hoeren gaan zielig zijn ! kan me vergissen hoor ! Maar in deze periode met aids en zo en het uitbuiten van mensen houden jullie dit wel in stand. Niet dat het iets uitmaakt dat ik dit hier typ ! maar toch ....... 

life is hard and so am i . 

Ik ben twee keer naar de hoeren geweest. Een keer heel spontaan met een heerlijke negerin  op de wallen.Ze kon pijpen en neuken als de beste en een keer met een thaise in een prive huis. IK heb haar geneukt maar ik was nog al gespannen (schuld gevoel) IK ben nu twee jaar niet geweest, maar de spanning van het gaan naar de hoeren is heel aantrekkelijk. mijn vaste relatie is in alle opzichten goed. Herkennen mensen dit verlangen naar een kick?

Naar de hoeren gaan is net zo stom als (veel) te veel zuipen. Achteraf toch een rot gevoel. Vaak gaat het dus samen. Eerst te veel zuipen en dan naar de hoeren omdat je zo zat bent dat geen enkele vrouw je meer wil hebben. (En de hoeren dus eigenlijk ook niet) Groetjes John

ik wil vragen hoeveel keer jij hebt geneukt? met vriendelijke birgul ik ben geïnteresseerd in seks

 dankje wel tot ziens

Tja hoe vaak. Daar vraag je me wat.. Gemiddeld 1 a 1,5 keer per week, ruim 20 jaar lang. Dat is eehh. Veel!

Zo'n 1500 keer dus. Maal, gemiddeld over de jaren, 100 gulden is dik anderhalve ton!! Is een aardig doorzonflatje..

Maar ja, wat moet je in zo'n flatje in je eentje, zonder spannende ervaringen..

Het is wel raar dat mensen die vinden dat naar de hoeren gaan raar is toch op deze site komen.Volgens mij zijn dat ook hoeren lopers ,ik vind dat prima maar laat een ander ook in zijn waarde.Ik er nu graag heen 1 keer in de 4à5 het is best leuk hoor. ( en lekker:)

Hoerenlopers zijn slaven van hun lustgevoel waarbij hun eergevoel ontbreekt. Manipuleerbare seksklantjes die zich door prostituees uit laten buiten ! Onnozel,geil en vooral dom...dom...dom... Laat die vrouwen maar betalen... Jean

Hoerenlopen gaat ook om de variatie. Hoe mooi en lekker je vrouw/vriendin ook is, het is er maar 1. Variatie is voor mannen biologisch gezien ook belangrijker dan voor vrouwen. Iedere man wil in zijn leven met veel vrouwen sex hebben. Degene die dat ontkent is wel lief maar liegt wel

O ja? Nou, dan ben ik vast en zeker heel mannelijk, want ik als vrouw wil toch ook wel graag met veel mannen sex hebben in mijn leven. Gek hè? Ik denk dat dit voor de meeste vrouwen geldt. Kunnen we nu eindelijk eens van dat hardnekkige fabeltje af dat mannen van nature promiscue zijn en vrouwen van nature monogaam? Vast bedacht door een man om een excuus te hebben om vreemd te gaan. Wat betreft de biologie: het is juist zo dat de vrouw meer behoefte heeft aan variatie, want aan meer spanning in haar seksleven.

Zij heeft immers niet de voortdurende toevoer van testosteron, het mannelijk lusthormoon, en moet deze hormonale ondersteuning dus op een andere manier bewerkstelligen. Om opgewonden en seksueel geïnteresseerd te blijven heeft juist zij behoefte aan afwisseling. Spanning, verliefdheid, hoe je het ook noemen wilt, zorgen bij haar voor de zo nodige hormonenboost.

Om haar libido op peil te houden zou een vrouw dus juist veel mannen in haar leven moeten hebben. Iets dat in veel mindere mate voor de man geldt... En wat de voortplanting betreft: idealiter heeft een vrouw geen twee kinderen van dezelfde man, ook zij spreidt het liefst haar genen. Ten minste 10 % van alle kinderen blijken buitenechtelijk te zijn...

Groetjes van May... een zeer vrouwelijke vrouw!

Veel mensen, vooral vrouwen, kunnen het niet begrijpen, dat wij mannen weleens of regelmatig naar de hoeren gaan ook al heb je een vaste relatie. Het is gewoon een drang die je niet kunt tegenhouden, een spanning die al dagen van te voren begint, gewoon omdat je ergens een leuk meisje met een kort rokje zag, waardoor je ineens bloedgeil wordt.

Ik neuk 3 x per week gemiddeld met m'n vaste vriendin, maar ga ook (zonder dat ze het weet) gemiddeld 1 x per maand naar de hoeren. Vaak heb je dan inderdaad het gevoel achteraf, was dit het nou? Maar een enkele keer was het dan zo goed, dat je toch weer opnieuw gaat.

he, ik ben 2 keer naar hoer geweest. ik ga niet meer heen, het is niets aan! een vraag! is er kan (ook als je condoom gebruikt) dat je nog AIDS krijgt! hebben die hoeren wel AIDS? daarom ga ik ook niet mee!

ik geloof niet dat er hier iets gesnapt word.. ookal, kom ik veel verrijkende ged8en tegen! (thanx daarvoor). er werd een parralel met zuipen getrokken.. hiermee kan ik het vinden. het is een kick, mannen willen veroveren, het ongeremde en vrije sluit hier erg "thight" op aan, telkens dezelfde hoer duidt mijns inziens op een veel fundamenteler (dieper, perseoonlijker, individueler) probleem. de drift naar het neuken van een mooi vrouwtje BLIJFT. 

waar ik mij echter niet in kan vinden is de "remark" over het "rotgevoel" naderhand. ik wil hiermee doorgaan op de "zuipen" parralel. ik zuip me lam, en dat ik me de dag erna rot voel, dat hoort erbij.. da's hardcore.. kotsen en doorzuipen.. als je denkt "ik ben ziek, ik zuip nooit meer"dan moet je dat vooral ook nooit meer doen (niet hardcore) .. er zijn twee remedies... nooit meer zuipen, of je kater wegzuipen (HARDCORE!). zo is het met vleeslijke lust idem. i kkan slecht tegen dergelijke hypocrisie. dat je het geheim houdt n.a.v. een gebrek aan begrip van je partner hieromtrent.

snapik, maar JEZELF verlogenen door je eigen lusten af te keuren of te ontkennen na de gedane daad, doet mij walgen.. dit is als de kater... 's avonds een kerel s'morgens een kerel.. tough it up, anders nooit meer doen.. per slot van rekening: je kunt beter naar een goede hoer, dan een stiekume vriendin.. erken JEZELF ookal leef je in een fake wereld.. dan ben je tenminste nog ergens "true" aan.... en zeg nou zelf.. jezelf is toch waar het uiteindelijk om draait?!@?!?!?

kuthoeren allemaal maar ze enten zich in waar je live bij zit wat dat betreft zijn ze wel gezond

Jaja.

JULLIE ZIJN EEN STELLETJE GORE LOZERSSS>>>>ZOEK TOCH EENS EEN KEER EEN VRIENDIN>>>>SEX BETEKENT LIEFDE!!!

Nou, dat betekent het dus niet! Ik had gisteren toevallig heerlijke sex met een voor mij volkomen onbekende dame in eenparenclub. Ook zij had met volle teugen genoten, maar daar was van beide kanten toch echt geen grammetje liefde bij...

ben ik weer ik dacht eens zien of mijn reactie er nog op stond.ja dus....

nou ik ben dus 5 keer naar de hoeren gegaan nu doe ik dat al meer dan een jaar niet meer dat komt omdat ik hèèèl erg verliefd op iemand ben bij ons op de sportclub, ik heb nu echt geen interesse om naar de hoeren te gaan,. tja echte liefde is veel leuker alleen durf ik het haar niet te zeggen .....shit nu dat weer...aarrgg om gek van te worden.nou ja ik zeg het haar nog wel eens (denk ik) ik weet dat ze me wel leuk vind......!

...hoeren nee dat hoeft niet meer.

JEZUS WAT ZIJN JULLIE KANKERSNEU ZEG! betalen voor sex... KIJK IN DE SPIEGEL EN LACH!!!!

Lachen doe IK ook zonder spiegel..

hm, erg om te lezen dat jullie zelfs met een relatie dit doen. ik ben benieuwd naar jullie leeftijden. iedereen moet doen wat hij zelf wil, maar ik ben er persoonlijk tegen. ik vind het zwak. en vies. onpersoonlijk. maar dat is mijn mening. maar leeftijden?

Wees gerust, ik ben geen 20 meer...

Ik ben gisternacht naar de hoeren geweest, in de Nieuwstad. Ik weet niet waarom. Ik voelde die drang gewoon, die spanning, en gewoon de geiligheid. Ik ben 30 jaar, en heb geen relatie. Ik snap niet wat er mis mee is. En voelde me ook zeker niet schuldig achteraf. Ik was wel wat gespannen, want het was zeker 3/4 jaar geleden dat ik voor het laatst naar de hoeren ben geweest. Nu in totaal zo'n 5 keer geweest ofzo.

Die van gisteravond was het beste tot nu toe, en ik ga zeker nog een keer binnenkort. Ik vond die Spaanse dame ook erg leuk, en voelde me er op mijn gemak. Ze nam heerlijk rustig de tijd om kleine Harry tot leven te wekken. Vreemd genoeg lukt het niet altijd goed als je in het kamertje bent van die dames. Laat me een blote dame zien op een plaatje, en binnen 5 seconden staat kleine Harry in vol ornaat.

Hehe, maar goed. Doe 30 Euro kon me niets schelen. Ik vind het prima dat je wat bespeeld wordt door die dames. Laat ze maar lekker een bak geld verdienen. Ik hou er zeker niet van om ze af te bekken, of rotzooi uit te halen. Als het van 2 kanten komt, prima toch?

Ik snap jullie echt niet...ik ben een vrouw, hou van sex, hou van de liefde, flirten...maar ik kan er echt bij met mijn hoofd dat er zulke mannen als jullie bestaan, die zo geil zijn dat ze zelfs betalen voor (niet eens altijd goede) sex, er een kutgevoel aan over houden (te concluderen naar hierboven gelezen berichten...) en ook nog eens hun eigen vriendin bedriegen (als ze die hebben).

En bovendien: die meisjes/vrouwen die zich laten neuken door vieze, ranzige, onverzorgde, naar alcohol ruikende mannen (jullie dus!) doen dit alleen voor geld, er is dus wel degelijk sprake van een 'eenzijdig' genot, waar sex in de eerste instantie niet voor bedoeld is lijkt mij. Kijk, alleen sexen voor de voortplanting is een opvatting uit het jaar nul en er mag best genoten worden (heerlijk juist!) maar dan wel voor allebei de partijen.

En echt genieten doet zijn meisje niet als jij (de hoerenloper) bovenop haar ligt te hijgen. Voor alle vrijgezelle mannen met een overdosis aan testosteron: koop een boekje en ga met jezelf spelen en laat anderen met rust met jullie biologisch verstoorde hormoonaanmaak, een voor iedereen met een vriendin: Spice up your sexlive! Je hebt echt geen hoer nodig om je behoeftes te bevredigen. Met zijn 2en kan je echt heel wat experimenteren hoor!

Succes en bij deze: sterkte aan de prostituees die het vast en zeker nog lang zullen moeten volhouden met jullie.

Groetjes, Sterre

Hmm Sterre, Waarschijnlijk ben je gewoon zeer bevooroordeeld over mannen in het algemeen. Zelf heb ik geen zin in dat typische vrouwengedoe; flirten e.d. Tot voor kort ging ik regelmatig naar de hoeren (had/heb mijn vaste dames waar ik naar toe ga), behalve als ik een relatie had. Maar die spelletjes ben ik nu beu. Ja, en dan zijn hoeren een redelijk alternatief. Maar ja, je ben al bevooroordeeld, dus sorry dat ik maar een MENS ben hoor!! Franco

Helemaal met je eens Sterre... en bovendien, als ik er ooit zou achterkomen dat mijn vriendje naar de hoeren ging/gaat, over, finito, basta. Gatverdamme, smerig gewoon!
 

Sterre, sorry, maar je hebt er nog weinig van begrepen en je bent kortzichtig. Dit is het oudste beroep ter wereld, dus de kans dat het nu ineens door moralisten de kop om wordt gedraaid is wel heel klein. Een man zit nu eenmaal anders in elkaar dan een vrouw (de meeste, althans). In mijn geval gaat het vooral om de variatie, maar ook om het genot dat IK beleef wanneer ik een vrouw kan laten genieten. Het idee dat al die meiden het ALLEEN om het geld doen is ook onzin: er zijn er heel veel die er ontzettend van genieten met veel mannen sex te hebben en voor hen is het geld aan heel aangename bijkomstigheid. Dat type hoeren is het beste wat je als man in dit wereldje kan overkomen.

ga nu en dan naar de meisjes in Italie en Spanje zoals al de Nederlandse truckers trouwens,zijn zeer goed en hebben geduld,klaar komen doe je.aan al de Hollandse vrouwen doe het ook maar want je hardwerkende man trucker neukt de mooiste meiden voor weinig geld en doen het beter,wat die meiden al doen,ze likken zelfs je anus,als ie gewassen is natuurlijk!!!!!!!!!

Uiteraard..

Wat als we niet meer heengingen, alle dames van plezier zonder inkomsten. K ben n paar x geweest en t viel vaak tegen maar die ene x. was t allemaal waard.

Wel een beetje ranzig als r zo´n zweterige oude vieze vent voor jou was. Goede tip: ga regelmatig ff kijken want om de zoveel tijd is van de meeste het visum verlopen en komt r weer n nieuwe lading vlees. zoek daar een van uit en veel plezier, net of je bij de slager bent

Jij ziet de meisjes als "vlees"? En je bent bang dat andere RANZIGE mannen dat "vlees" eerder hebben gebruikt????

Volgens mij ben je zelf de ranzigheid ten top!!

Ik heb ook een aantal bezoekjes achter de rug maar op een gegeven moment dacht ik van dat heb ik toch niet nodig ik kan toch gewoon een meisjes ontmoeten sinds dien vind ik mannen die naar de hoeren gaat grote viespeuken Bah

Wat een gelul allemaal, sex is net zoiets als plassen het moet nou eenmaal. Ik heb al 40 jaar ervaring bij de hoeren, en tijdens relaties die ik gehad heb ging ik ook vreemd en naar de hoeren. Het hoort gewoon bij het leven en bij een relatie regelmatig een andere vrouw voor sex

Sex net als plassen? Geen wonder dat die relaties allemaal stukliepen...

ik ga ook regelmatig naar "mijn vrindinnen" de hoeren maar ik zie het meer als een must. je moet ook eten en schijten tog? dus heb ik er ook nooit egt een schult gevoel na. ik ga gewoon af en toe en er is niemand die ik ken die daar egt probleemen mee heeft. dus laat ze lekker zijken en ga lekker neuken voor een paar knaken. :)

Het blijft toch allemaal weer draaien om het feit dat de mannen alleen aam zichzelf denken en dat de hoer de dupe is. Er zijn inderdaad vrouwen die gedwongen worden om zich aan te bieden maar er zitten er ook heel veel vrouwen die het gewoon lekker vinden om een man te verwennen. Je moet er echter wel oog voor hebben welke vrouwen dat zijn. Ik kom regelmatig op de Ruysdaelkade en daar zitten er ook een paar die niet alleen je naar binnen laten gaan, hoofd wegdraaien en je geld ontvangen. Hoerenbezoek kan puur op lust gebaseerd zijn maar al heb je een goede relatie waar, om wat voor reden dan ook de sex er niet is dan kan een hoer bezoeken een oplossing zijn.

als je naar de hoeren gaat jah ben zielig blehhhhhhhhh groetjes aadriaan en bassie

bijna alle mannen die een vriendin hebben gaan weleens vreemd ..of dat nou de hoeren zijn of een meisje buitenshuis. in deze tijd kan je haas geen man vinden die dat niet doet

Ik vind het samen met mijn vrouw geen probleem om eens lekker naar de hoeren te gaan. We doen samen ook aan partnerruil, dus zijn niet jaloers op elkaar. We vinden alle twee dat je niet elkaars bezit bent. Dus als ik zin heb om lekker buiten de deur te geilen, kan ik dat ook gewoon doen. Niks geen stiekem gedoe.

Je lijkt me een bofkont! Zij gaat dat gewoon mee?

Ik ga reeds vanaf mijn zestiende ,veelvuldig naar allerlei "soorten" van betaalde sex. Ik zie het inmiddels als een "way of life". Er zijn in Nederland,zoals bekend ,meer dan 1 miljoen vrijgezellen,mensen leven en druk en stressvol bestaan,het is niet vreemd dat er dan een grote behoefte is aan sex öp bestelling".

Ik voel mij absoluut niet schuldig, we leven in 2005,iedereen kan zijn/haar leven zo inrichten als hij/zij zelf wil. Ik beschouw het als een groot goed dat ik ,op ieder moment ,met de meest heerlijke meiden ,mijn sexuele lusten kan botvieren. Natuurlijk kost het een behoorlijke som geld als je 2/3 keer per week je wil laten verwennen.

Maar ik leef daar ook bewust voor: Ik werk hard,ik rij op een fiets ipv in een auto,rook en drink niet ,kortom ik hou voldoende geld over om vaak van sex op niveau te kunnen genieten. Tussendoor heb ik ,natuurlijk ook wel vriendinnen,dan is de sex wel gratis maar kost een etentje, bioscoopje of een cadeau bijna evenveel. Mijn conclusie: Geniet maximaal van het leven ,je weet nooit hoe lang je dat nog kan. ( Mijn complimenten voor deze site)

Helemaal mee eens!

Ik ben 1 keertje naar de hoeren geweest omdat ik gewoon enorm nieuwsgierig was. Ik heb een tijdje een vaste relatie gehad en dat is uitgegaan, daarom mis ik de sex enorm! Alleen de sex van een relatie is niet te vergelijken met sex met een prostituee. Ik had ook een onbevredigd gevoel, wat hier eerder ook al stond met "alleen je kwakkie kwijtraken"..... Toen ik net vrij was van mijn werk had ik wel de gedachte om weer ff langs te gaan en dat heb ik ook gedaan, alleen ik ben niet naar binnen gegaan. Het is bij mij meer het gevoel dat ik het van mezelf eigenlijk niet mag (omdat ik ook niet 100% vrijgezel ben) maar dan juist is die drang zo groot......... Ik ben erg sexueel ingesteld en de gedachte dat als je een paar tientjes overhebt dat je dan met elke vrouw die daar zit naar bed kan gaan maakt me compleet gek........ Ik weet zelf dat het eigenlijk niet goed is, het bevredigd me ook helemaal niet maar ik ben wel bang dat als ik nog een tweede keer langsga ik voor het leven er aan vast zit en dat wil ik nu ook niet echt....... Het vlees is zwak zeggen ze dan............ Das absoluut waar.........!!

het is alleen maar geld verspilling voor je kwakkie kwijt te raken.ik doe alleen sex me t iemand waar ik een goed relatie mee heb ik ben niet zo een die vreemd gaat of het alleen om sex doet.groetjes emiel

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo