Prijzenspel

Mijn naam is Tanja. Wij, m'n 2 dochters en ik, wonen samen in een rustig dorpje. Het zijn mooie huizen. Ze zijn gebouwd in een kring, met middenin een mooi grasveld. Een groot veld waar altijd van alles te doen is. 3 weken lang genoten we van het lekkere weer, niet te warm, maar gewoon lekker. Ik ben een vrij rustige vrouw terwijl Sasha, zo heet m'n ene dochter, altijd maar druk in de weer is. Ze zoekt elke dag haar vriendinnen op en maakt er dan een dolle boel van. M'n andere dochter heeft zo d'r eigen leven. Is haast nooit thuis, en als ze dan thuis is, zit ze altijd op d'r kamer. Die bemoeit zich niet zo met ons. Het was die dag volop zonnig, en ik profiteerde daar lekker van. In mijn bikini, en in m'n lui stoel.

Sasha daarin tegen was druk met andere dingen bezig. Ze is geen zonaanbidster en loopt altijd in haar zomerjurk. 'N bikini vind ik niets voor haar. Zelf protesteert ze wel eens hier over, want ze wil opvallen voor de jongens. Ze is er te mager voor om hiermee in het openbaar te lopen. Dit blijkt wel verderop in het verhaal. En ze vind bruin worden zelf ook niet belangrijk. Thuis loopt zo ook altijd met zo min mogelijk kleding aan, want zichzelf dik inpakken vind ze maar niets. Ze wil zich vrij voelen en zou het liefst de hele dag in d'r onderbroek lopen, maar ja dat kan natuurlijk niet he.

S'avonds na het eten kan het mij niet schelen...ze gaat dan toch niet meer naar buiten Ach ja, die jonge die meiden hebben tegenwoordig worden 'n eigen willetje. M'n andere dochter, Kirsten, zit, zoals ik al eerder zei, vaak op haar kamer. Ze heeft "een" vriendin die ook zo'n boekenwurm is, en trekt daar vaak mee op. En alleen zit ze ook vaak met haar neus in de boeken. Ik heb dan ook meer kontact met Sas dan met haar. Tegen het einde van de middag ging ze weer naar haar vriendinnen op het grasveld. Er staat daar een groot klimrek, waar iedereen gebruik van maakt. Daarna liep ik ook naar de voordeur, en deed hem open. "SAS" ....ik ga even wat boodschappen doen hoor" "Oke.

Ik hou de meiden hier bij deze klimtoestellen gezelschap" "Trek dan even wat anders aan !" was m'n andwoord. "OKE" klonk het met luide stem vanaf het veld. Ik sloot de deur, en liep naar achter om mijn fiets te pakken. Toen ik terug kwam was het inmiddels kwart voor 6 in de avond geworden. Ik liep weer naar de voordeur, deed hem open, en zag dat Sas druk bezig was met klimmen op het grasveld. Ze had haar jurk ingeruilt voor haar favorieten matrozen pak wat ze had gekregen voor haar verjaardag. Ze is daar helemaal gek op. Ik riep of ze kwam eten, maar mevrouw had weer eens geen trek. Oke ...dan niet. Tijd om te eten heeft ze nooit. Ook al knort haar maag, en vergaat ze van de honger, dingen doen vind ze belangrijker. Het komt dan ook regelmatig voor dat ze maaltijden overslaat.

Kirsten maakt hier dan gretig gebruik van. DIE heeft altijd honger. Soms dan denk ik wel eens van......meisie. ..je moet toch eten ?, maar anderzijds denk ik, laat maar spelen. Na het eten ging ik televisie kijken. En tussen het kijken door keek ik regelmatig naar de kinderen op het speelveld. Sasha had het nog flink naar d'r zin. Sas is m'n oogappeltje. Het is een prachtige meid om te zien. Ikzelf ben lekker slank, heb een lekker half lang blond koppie, maar zij heeft een heel dun/tenger postuur. Ze is vrij lang, flexibel als elastiek, en is daarbij ook nog eens mager. Niet zomaar mager, maar echt graat mager.

Bij 'n ontspannen staande houding is het nog net geen geraamte. Alhoewel....! En als je eten minder belangrijk vind dan wordt dat figuur alleen maar magerder. Ik sta natuurlijk bij haar op de 1e, spelen op de 2e en eten op de 3 plaats. En toch houd ze dat nog steeds vol. Het is een pittige dame. Heel sterk, en....is vrijwel nooit ziek. Ze heeft lang donkerblond haar, en grijs/groene ogen, en wat ik al eerde zei nogal witte huid. Ik zei al, het is beslist geen zonaanbidster. Dat matrozenpak had ze zelf uitgezocht. Het bestond uit een kort rokje en een kort jasje, wat bijna aansloot op haar rokje. Het jasje had lange dunne mouwen die ze om haar polsen kon vastmaken met koortjes. Allemaal heel frivool en apart.

In eerste instantie was ik het niet eens met haar keuze, vanwege haar figuur. Je ziet bij bewegingen niet alleen haar blote buik, maar ook nog eens die onderste ribbetjes zitten. En daar was ik 'n beetje tegen. Maar ja...de jongedames hebben het tegenwoordig voor het zeggen. Elk meisje draagt tegenwoordig een naveltruitje of een kort teashirt. Wel, zij viel op dit pakje, dus ze moest en zou het ding hebben. Kopen dan maar. Wat ik al eerder zei, als ze gewoon ontspannen voor mij staat in haar onderbroek, nadat ze bijvoorbeeld onder de douche is geweest, zijn d'r botjes stuk voor stuk te tellen. Sasha zelf vind het de gewoonste zaak van de wereld.

"Nou dan ZIEN ze m'n ribben toch ! jammer dan ! Zo zie ik er nu eenmaal uit !" Zegt ze dan. Ik moet toegeven....een minderwaardigheidscomplex heeft ze niet. Ze was flink bezig op dat rek. Klimmen, koppeltje duikelen, en ga zo maar door. En dan zag je ook regelmatig die onderste botjes goed zitten. Zelfs vanuit m'n luie stoel in de kamer, en dan praat ik over een afstand van zo'n 30 meter. Zo ongelooflijk broodmager is ze. Ik ging ook even naar buiten. Ik had inmiddels m'n spijkerbroek aan, en 'n lekkere trui, want er stond een fris windje.

Verder op het veld waren mensen net klaar met een groot...ik zal maar zeggen....trapezerek. Het was een lang rek, met om de meter ongeveer een trapeze er aan. 30 trapeze's in totaal. Het was een spel voor kinderen, klein en groot , die als ze er aan hingen , ruim met hun voeten boven het grasveld kwamen. De kinderen stonden erbij te kijken. Sasha stond heel ontspannend erbij, met haar handen in d'r nek. Goh, dat Sas het niet koud had met haar blote buik in die frisse wind. Zelfs IK kreeg het er koud van. De werkmensen ging weg, maar 3 mensen(1 man, de eigenaar van het rek, en 2 aardige jonge dames om het geheel te begeleiden) bleven.

De man vroeg aan de kinderen of ze het leuk vonden om een prijs te verdienen. Er werd natuurlijk hard ja geschreeuwd. Ze hadden toch al genoeg van het speelrek. Het spel werd aan de kinders uitgelegd. De bedoeling was om aan de eerste trapeze te gaan hangen, en dan elke keer met 'n hand de volgende te pakken, en zo te klimmen naar de laatste, om uiteindelijk je te laten vallen op het nummer wat daar onder lag. Onder elke hangende trapezestok lag een nummer op het grasveld. 30 nummers in totaal. De man vertelde, dat als je losliet bij nummer 15, je 'n week lang gratis naar de bioscoop kon. Bij nummer 30 was het 1 jaar lang, plus nog eens een complete tuin-metamorfose.

Alle kinderen kregen 3 kansen. Bij de 3 kans kwam er een plagerijtje bij, maar dat vertelde ze nu nog niet. Sasha zag dat helemaal zitten. Ze liep naar me toe. "MAM, mag ik dat ook proberen ?! Ik twijfelde even, en liet even m'n gedachten gaan. Zij... hangend aan zo'n stok, en dan die frisse wind op die blote buik. Om nog maar te zwijgen over haar ribbetjes die misschien te veel in het zicht kwamen. Ik zag dat eigelijk niet zo zitten, want mensen hebben vaak kritiek over anderen. Er stond momenteel nu vrij veel wind, want sasha moest elke keer d'r haar voor d'r gezicht weghalen. 'N teashirt met lange mouwen zou de oplossing kunnen zijn.

Deze had ik speciaal voor haar genaaid. "Ja hoor lieverd , maar kom eerst even naar mij toe. "Ik kom zo terug hoor!" riep ze naar de man. Ik nam haar even mee naar binnen. "Trek nu eerst even dit blauwe teashirtje aan onder je jasje, want er staat nu veel te veel wind voor die blote buik van je". "Okeeeeee" zuchtte ze. Ze trok haastig d'r jasje uit. Ik pakte met beide handen haar blote bast beet, terwijl ze het teashirt over haar hoofd frommelde. Al haar botten staken door d'r huid heen. Het voelde alsof ik een wasrekje vast had. " Lieverd, ik hoor je maag rommelen. moet je echt niet iets hebben ?" "Misschien vanavond" antwoordde ze vriendelijk terug. "Oke...wat je wil" was m'n goedkeurende antwoord.

Ze liet het teashirt zakken over haar smalle topje, en frommelde het laatste stukje teashirt in haar korte rokje. De lange mouwen van het teashirt rolde ik op tot vlak bij haar ellebogen, in de hoop dat het bleef zitten. Zo bleef haar buik bedekt bij die wind. Toen ging het jasje er weer over heen, en een dun sjaaltje om haar nek. "ZO" zei ik tegen haar, "Nu ben je in ieder geval wat warmer aangekleed" . "Oke" lachte ze goedkeurend. Na 'n dikke koude kletsnatte zoen op m'n mond van d'r, rende weer naar buiten haar vriendinnen tegemoet. Ze liep zo hard, dat haar rokje wat afzakte halverwege haar heup. Het gevolg was dat het teashirt weer los kwam te zitten, en ietwat op werd getild door een stevige windvlaag.

Sas had er geen erg in. Ze was te druk bezig met de andere meiden. Ook de uiteinde van de mouwen van het teashirt waren weer losgerold, en kwamen onder de mouwen van het jasje uit. Dat teashirt had dus misschien ook geen functie meer. Enfin....ik zou wel zien hoe het verder zou aflopen. Dan maar een koude buik oplopen. Ze zou straks toch onder de douche gaan. Vanaf een bankje op het veld zag ik Sas naar haar beste vriendin Yolanda lopen. Bij haar aangekomen stak ze haar beide handen naar haar uit. Het was de bedoeling dat Yolanda de koortjes van Sas d'r mouwen moest vastmaken. De mouwen van het teashirt zaten daarbij. Als dat maar goed ging zo. Aan de ene kant vreesde ik het ergste, aan de andere kant dacht ik, nu kunnen de buren eens zien hoe mooi m'n dochter in frivole kleding eruit ziet. Dan maar een paar ribben tellen. jammer dan.

Goh, ik lijk nu m'n dochter wel. Sas stond zo'n 10 meter van mij vandaan. Ze keerde zich naar mij toe, zwaaide, en riep... "Ik ga zó m'n best voor je doen hoor mam !" Ik knikte lachend, en stak m'n duim op. Ze had last van d'r losse lange haar die alle kanten uit wapperde door de wind, en konstant voor haar ogen zat. Ze stond nog steeds met haar gezicht naar mij toe. Terwijl ze d'r handen naar boven deed om d'r losse haren in een paardenstaart te veranderen, trok ze de onderkant van d'r matrozenjasje en haar shirt mee omhoog. M'n oog viel uiteraard op die blote buik van d'r. Haar onderste huiddoorborende ribben kwamen onder het jasje vandaan zo in de buitenlucht. Ik voelde aan m'n gezicht dat 'k wat rood werd. Maar niemand lette er gelukkig op. pffffff...dacht ik. Maar wie weet wat me nog te wachten stond. Ik dacht alleen al aan die trapeze. Daar zou ze straks ook aan hangen. Hopelijk viel het allemaal mee.

Wat is nou "the deal" van deze story?????

Dat is mij ook pas later duidelijk geworden in de volgende afleveringen. Maar ik kan je wel vertellen dat het verhaal van Tanja staat niet voor niets in de rubriek "vreemde reacties" ...

En voor een goed begrip van de lezers en lezeressen vond Tanja het kennelijk nodig om het verhaal langzaam op te bouwen.

Er volgen nog 5 (!) afleveringen...

Nou, knal die andere 5 er dan maar gelijk op

Tja..."the deal" kijk, ik zou mijn eerste sex-avontuur ook in 3 zinnen kunnen schrijven. (ik ga liggen, hij duwt hem er in, en we hebben een kleine erbij) nou spannend hoor ! Dit is weer eens wat anders. Hoop dat dit nog spannender wordt.

ja inderdaad beetje een raar verhaal. Ik hoop dat er nog een beetje spanning in komt!!

Ik zal je vertellen, ik krijg echt veel rare verhalen in mijn mailbox. En dit zijn nog de verhalen die ik publiceer (op aandringen van haar zelf dit keer)  Hieronder is het vervolg:

"Prijzenspel" deel 2

Ik stond op en liep dichter naar de trapezestelling, nam plaats op de grond naast de stelling bij het einde. Alle kinderen groot en klein stonden bij het begin. Er werd een stevig houten trapje bij de eerste trapeze gezet. De eerste held die het ging proberen was 'n jongen. Ik kon nu gelijk kijken hoe het in z'n werk ging. Hij klom het trappetje op, stond op de bovenste trede, en pakte de trapeze stok die 'n armlengte voor z'n borst hing met beide handen vast. Heel voorzichtig liep hij voorwaarts trede voor trede naar beneden om uiteindelijk er aan te hangen. Dit was dus de bedoeling. Het jongetje bengelde naar voor en achter, en had uiteindelijk trapeze nr.2 te pakken. Bij nummer 15 liet hij los. Daarop volgden nog 4 kinderen. De vriendin van Sasha, Yolanda, was de volgende.

Lopend in een spijkerbroek met navelshirtje, liep ook zij het trappetje op, en deed de zelfde handelingen als de kinderen daarvoor. Ook haar buik kwam ietwat te voorschijn. Zij is echter veel dikker dan Sas. Je zag door haar teashirt wel wat botjes zitten, maar dat viel haast niet op. Ze was voorbij de 15 en liet haar vallen op nr.17. Toen kwam Sas. M'n hart bonkte in m'n keel. Ik durfde eigelijk niet te kijken, want ik schaamde me rot. Ze liep het trappetje op, en zwaaide vanaf de bovenste trede naar me. "Kijken hoor mam !" riep ze met luide stem naar me. Sas Pakte de trapeze beet, en liep trede voor trede voorzichtig naar beneden. De onderkant van haar jasje kroop langzaam omhoog. De frisse wind speelde al rondom haar blote buik. Haar eerst ribben kwamen al tevoorschijn naarmate ze het trapje afliep.

De onderkant van haar jasje hing nu halverwege haar blote lichaam. Nog 2 treden en dan hing ze vrij. Bij de laatste 2 treden kwamen al haar andere ribben stuk voor stuk voor de dag. Op de onderste trede bleef ze even staan, concentreerde zich even, en liet zichzelf hangen. Geheel ontspannen. Al haar ribben doorboorde haar huid. Nu kon je pas zien hoe graat..graat mager ze was. Toch was het best wel een aangrijpend gezicht, mijn dochter zo te zien hangen aan die trapeze. Beeldschoon en frivool. Om nog maar eens een beeld te scheppen nu : 'N rokje hangend halverwege haar heupen, de onderkant van haar jasje gelijke hoogte van haar smalle topje, en haar ontblote middel met aan weerskanten haar zichtbare doorborende ribben in de vrije buitenlucht.

Ik keek nu echt tegen 'n geraamte aan. M'n ogen wisselde continu naar die trapezestangen en haar ribben, die als wasrekjes op d'r huid lagen. Hijgend klom ze van de ene naar de andere trapeze. Bij de trapeze nr. 10 bleef ze hangen. Haar ribben gingen als 'n gek op en neer door d'r ademhaling. Alsjeblief.....ga nou door, dacht ik. Maar ze liet los, en liep gelijk weer naar het begin om het nog 'n keer te proberen. De andere kinderen deden ook hun best. Iedereen had moeite om tot het einde te komen. Voor de derde keer ging haar vriendinnetje Yolanda het proberen.

De kinderen waren door alle drukte het plagerijtje vergeten, wat bij de derde poging erbij zou komen. Wat was nu dat plagerijtje ? vroegen de kinderen zich af. Yolanda ondervond het bij de zestiende trapeze. De 2 begeleidsters die aan weerskanten van het rek alles in de gaten hielden, liepen naar de hangende Yolanda toe, en begonnen haar plagerig te kietelen. Haar ribbetjes moesten het ontgelden. Zij is niet zo mager als Sas, en had zoals ik al eerder zei een teashirt aan. Yolanda moest lachen door het gekietel van die vingertoppen aan weerszijde van haar botjes. Tja...wie kan daar nu tegen. Niemand toch ?

Hoe zou Sasha dit overleven ? Want die kan hier helemaal niet tegen. De 2 begeleidsters bleven haar ribbetjes plagerig doorkietelen, terwijl Yolanda lachen, proestend en kreunend naar de laatste trapeze toe klauterde. Hoe langzamer het ging, des te langer duurde het gekietel. Maar hoe dichter je bij de laatste trapeze kwam, hoe erger het gekietel werd. Yolanda hield het niet meer. Ze kronkelde hevig aan de voorlaatste trapeze door het gekietel. Eindelijk....de laatste had ze te pakken. Ze kon zich nu laten vallen.

M'n buurvrouw en tevens vriendin complimenteerde mij overigens met het figuurtje van Sas. Zo'n mager figuur had ze nog nooit gezien. Ze vond het heel mooi...al die botjes. Ze kon Sas al jaren, maar dan liep ze meestal in jurken of andere kleren. Ze wist dus niet dat ze zo mager was. Sas kwam ook regelmatig bij haar. Yolanda was dan ook haar dochter. Ik zat gezellig met m'n vriendin te praten toen Sas naar mij riep dat ze het weer ging proberen. Samen zaten we in spanning te kijken. Zou het haar nu lukken om de laatste trapeze te bereiken ? En zou ze afgeleid worden door het gekietel ?. M'n vriendin vroeg of ze tegen kietelen kon. "Ze kan wel 'n beetje hebben" zei ik, "maar na een minuut schreeuwt ze al moord en brand !"

Met een stalen gezicht, en begeleid door de 2 begeleidsters, liep Sasha weer de trap op. Ze concentreerde zich weer, en hing. Doodstil bleef ze hangen. Ze haalde heel diep adem. "Moet je toch al die ribben van d'r uit zien komen joh" fluisterde m'n vriendin zachtjes tegen. "Tja, ongelooflijk he. Jaren geleden was ze ook wel mager, maar toch iets dikker. Maar tegenwoordig gunt ze zich geen tijd meer om te eten. Ze eet wel, maar ze is nu veel drukker als toen. Ze sport veel, en speelt heel vaak met de andere kinderen. En dan komt eten bij haar op de laatste plaats. Begrijp je?" "Dat is me wat zeg" Zei m'n vriendin. "En volgens mij" zo ging ik verder...."moet ze nu echt vergaan van de honger, want ze heeft sinds gisteravond (1 broodje) niets meer gegeten. En als niet eet wordt je alsmaar magerder" !

We zaten vol spanning te kijken hoe Sas heel ontspannen van trapeze naar trapeze klom. Het ging heel goed. Ze schommelde van voor naar achter, en pakte elke keer weer een nieuwe stang. Hijgend klom ze nu naar nr.15. Toen naar nr.16. Het leek wel of haar ribben met de minuut haar huid verder doorboorden. Hijgend pakte ze met d'r hand de volgende. Haar hele ribbenkastje ging op en neer door die hevige ademhaling van haar. Ze bleef zich continu concentreren op de laatste trapeze. De 2 begeleidsters liepen naar m'n hangende dochter, en begonnen ook haar heel plagerig te kietelen. Elke ribbetje aan weerszijde werd onder handen genomen. Sasha gaf geen kik. 'Ongelooflijk' dacht ik.

Normaal gesproken kronkelde ze. Maar nu...... Bij elke trapeze bleef ze 'n paar seconde hangen, om alvorens zich te concentreren op de volgende. M'n hard bonsde in m'n keel. Steeds meer vingers van de meisjes wisten Sasha's ribben te vinden. Tussen het kietelen door keek een van de meisjes omhoog naar het gezicht van Sas. "Dus jij kan tegen kietelen" zei ze plagerig tegen d'r. Sas zei niets en bleef met 'n stale gezicht voor d'r uit kijken. Alsof 't haar niets kon schelen. "I heb je al een hele tijd staan bewonderen......zo ging ze verder..... "Ik heb best wel magere meisjes gezien, "maar bij jouw kun je ze echt goed tellen zeg" En ze begon plagerig te tellen, door met haar beide wijsvingers over elk ribbetje te gaan.

Daarna met duim en wijsvinger, en met alle 2 haar handen kietelde ze elk ribbetje. Het meisje aan de andere kant deed het zelfde. Iedereen zat met open mond te kijken naar m'n dochter. Terwijl de 2 meisjes nu met meerdere vingers al haar uitpuilende ribbetjes van boven naar beneden kietelde, bleef Sasha heel rustig, maar zwaar ademend, hangen aan de inmiddels 22ste trapeze. Ze moest er nog 8. Dit was zo'n mooi...en een aangrijpend plaatje om te zien. Mijn dochter....hangend aan een trapeze, en haar hele ontblote zichtbare ribbenkast die door 2 meisjes extreem gekieteld werden. Ik kreeg het er gewoon koud van. Sas niet. Die heeft het nooit koud. Er was werkelijk geen plekje kippenvel bij haar te zien.

Ik kreeg gewoon jeuk bij het zien van dat gekietel van Sas. Maar Sas liet het nog steeds toe. Bekaf was ze.....dat zag ik. Maar ze was er bijna. De 2 meisjes probeerde koste wat het kost, de nog steeds vriendelijk Sas uit haar concentratie te halen, en haar te laten vallen. Elk ribbetje moest het ontgelden. Trapeze 27.....28.....29.....30. "WOW" riep iedereen. Ze was er. Ze liet haar vallen. Lachen en juichend pakte ik m'n lieve meid stevig beet. "Ik ben trots op je lieverd" zei ik lachend tegen haar. "Goed was ik he mam" grinnikte ze. " Je was grandioos meid. geef me 'n zoen" Haar koude kletsnatte lippen drukte stevig tegen m'n mond. Na die zoen ontstond er een dun draadje van speeksel tussen haar mond en de mijne. Het gouden vocht van haar op m'n mond, haalde ik met m'n tong weg.

Sasha, Yolanda en 2 jongetjes werden geroepen door een van de meisjes. Sas nam als eerste de 2 prijzen in ontvangst, en kreeg 2 dikke zoenen. Daarna volgden de andere 3 kinderen. "Ik ben nu wel een beetje moe hoor man !" zuchtte Sas. "We gaan nu ook naar huis toe, en jij gaat een lekker onder de douche staan". Sas groette iedereen. Het was inmiddels 8 uur geworden. De zon was bijna verdwenen achter de daken. Het was nu een stuk kouder geworden met nog steeds een frisse harde wind.

Jullie zitten nu waarschijnlijk met dezelfde vertwijfeling als ik toen ik deze mail kreeg: waar gaat dit verhaal heen??

Het wordt vervolgd....

Kan het niet wat spannender?

Oke, ietsje spannender dan... Hier is het vervolg 3 en 4

Het prijzenspel (oh, die dochter van me) (3)

Eenmaal binnengekomen, liep ze de trap op om te gaan douchen. "Moet ik brood voor je klaarzetten!" riep ik ze na. "Das goed. Ik ben zo weer beneden". Na een half uurtje kwam ze naar beneden in d'r lange nachtjapon, en kwam gezellig naast me zitten op de bank. Naast haar stond een bord met 3 boterhammen die ze nu eindelijk maar eens moest gaan eten vond ik. Ik moest de volgen ochtend weer nieuw halen, want dit waren de laatste 3. Haar maag ging flink te keer. M'n andere dochter kwam inmiddels óók weer thuis, en zei dat ze stierf van de honger.

Wat ik niet hoopte gebeurde toch ! Sas bood haar een boterham aan. Ik was het hier natuurlijk niet mee eens, maar ergens moest ik wel lachen hoor. Maar Sas zou Sas niet zijn als ze met haar zus niet deelde. Ik let het allemaal maar gaan, maar eigelijk tegen m'n zin in. Kirsten bedankte Sas, en ging weer haar eigen weg. Ze had het weer druk met andere dingen op haar kamer boven. Ik zat nog steeds met Sas samen op de bank. We keken naar een tv programma zonder inhoud. Er was niets aan. "Straks komt de buurvrouw even op bezoek. Vind je dat leuk ?" vroeg ik. "He, gezellig mam. dan wil ik even wachten met eten, en haar laten zien wat ik kan. En...ik trek dan even wat anders aan, als je dat goed vind" "Wat dan ?" vroeg ik. "M'n speciale zomernacht kleding" antwoordde ze terug. "Want daarin kan ik mij beter bewegen als ik m'n kunsten aan haar laat zien" Ik wist al precies wat ze van plan was.

Ze had nog een dun zijde nacht pyjama ergens liggen. Het had veel weg van een harem kostuum, wat ze ooit eens droeg bij een feest. Het kledingsstuk had een héél frivool tintje. "Oke, trek dat maar aan" zei ik lachend. "Ik ga nu eerst eens lekker met m'n voeten in een bak met warm water zitten" Zo gezegd, zo gedaan. Sasha liep vol zelfverzekerd de trap weer op om haar andere nachtkleding aan te trekken, terwijl ik lekker uitgebreid m'n voeten ging weken in een bak met warm water die ik voor me bij de lange bank had neer gezet . Het was inderdaad een hele tijd geleden dat ze die kleren aan had. Toen ging er een wereld voor mij open, en ze was iets dikker.

Maar nu....met dat graatmagere lijfje van haar die kunsten vertonen.....ik was benieuwd. Na een paar minuten hoorde haar weer naar beneden komen. Ze liep de kamer in, en bleef bij de deuropening staan. Ik keek weer vol bewondering naar m'n frivole wereldwonder op haar wollen pantoffels "Hoe zie ik er uit mam ? Zou Paula dit mooi vinden ?" "Meid" zei ik. "je ziet er wondermooi uit zo. Ze zal grote ogen op zetten, vooral als je straks Paula jouw kunsten laat zien. Maar als je nou toch dat magere figuur van je wilt laten zien aan Paula, met die kunsten daarbij, moet er wel wat veranderd worden. Ja ja....ik doe nu wel even met je mee hoor". "He he, eindelijk" lachte ze. Voor het mooie was het hesje nu te lang.

Alleen de 2 onderste ribben waren maar zichtbaar, en er hingen franjers onder. Ook haar broek zat bijna tegen haar navel aan. Dit moest dus veranderd worden. Paula zou toch pas over ongeveer een uur komen, dus het kon nog wel even. Terwijl ik mij concentreerde over het kostuum, zat Sas tv te kijken in haar lange nachtjapon. "Ik verga nu inderdaad van de honger, maar tóch wil ik wachten op Paula hoor mam" "Goed hoor meid. Ik laat het helemaal aan jouw over. Je eet maar wanneer je zin hebt". "Ben je dan niet boos op me ?" vroeg Sas, terwijl ze op stond en voor het raam naar buiten keek. "Waarom zou ik ?" zei ik glimlachend tegen haar.

Hoor 'ns lieve schat, Als jij zo mager wil blijven, of nóg magerder wil worden..tja...dat moet je helemaal zelf weten. Maar dan moet je die honger van jouw wel accepteren hoor !". "Geef dan deze boterhammen aan je zus, maar eet dan wel morgen een boterham mee. Anders wordt je ziek. En dát wil ik niet hebben. "Goed hoor mam. Afgesproken" Ik stuurde Sas weer naar boven on haar kostuum aan te laten trekken. Ik was benieuwt. Na 'n 2-tal minuten stond ze weer in de kamer. Ongelooflijk....wat zag ze er nu mooi uit. Ik was er stil van. En terecht. "Zo" zei ik. "Je wilt bloot, krijg je bloot. Nu zie je er pas frivool uit. Zo wil je het toch !? Ik bekeek haar weer vanaf de bank. Het was sexy..maar acceptabel.

Ze had toch weer haar zin. Haar hele lichaam vanaf de onderkant van haar borsten tot aan haar edele deel van onder was nu ontbloot. Al haar ribben en heupbotten waren uitstekend zichtbaar. Hoe ze eruit zag ?.........letterlijk ? Een heel kort hesje met brede hals en lange mouwen. Het kledingstuk bedekte alleen haar borstjes en schouders. Ook haar mooie rechte horizontaal lopende sleutelbeenderen kwamen nu mooier uit. Jaja, ook "die" zijn ongelooflijk zichtbaar. Het hesje had geen knopen, maar moest over haar hoofd heen aan worden getrokken, en aan de onderkant vast gemaakt worden met een koortje. Daaronder haar hele ontblote bovenlijf met al haar tellende ribben, haar buik, en ver onder navel halverwege haar smalle heup 'n lange broek, die aan de bovenkant ook vast gemaakt moest worden met een koortje.

De kleding was lichtgroen en plaatsen van haar topje en onderbroek donkergroen. D'r lange haar hing stijf naar beneden, en ze droeg een brede haarband van de zelfde kleur. Het zag er allemaal fantastisch uit. "Kon je vader je nu maar zo zien staan" zei ik. "Kom gezellig bij me zitten. Paula is er toch nog niet" Het was buiten harder gaan waaien. We hoorden in de verte gerommel "Volgens mij gaat het regenen Sas, en........ojee, alles hangt en staat nog in de achtertuin. M'n wasgoed, stoelen. Dadelijk............... "Wacht maar mam, ik zal het wel even binnen halen" "Graag lieverd. Maar trek wel even een jas............." ! Ze was al weg voordat ik m'n zin kon afmaken. "Jezus,.gaat ze zo met d'r half blote lijf naar buiten" Liep ik tegen mijzelf te praten.

Ze had het kleine keukentrapje meegenomen, klom daar op, en probeerde uit alle macht al rekkend de knijpers van de waslijn te halen. Ze kon er net bij. Ze is wel lang, maar toch 3 koppen kleiner dan ik. D'r haren waaide alle kanten uit, en...oooohhhh al die mooie uitpuilen ribben van haar. Ik moest even helpen, want dit kon ik die lieverd niet aan doen. Met m'n natte voeten klom ik in m'n schoenen, trok 'n jas aan, en begon mee te helpen. "Gaat het Sas ?" "Ja hoor........net" kreunde ze 'n beetje. Mijn teashirt klom tijdens het was afhalen ook 'n beetje uit m'n broek, en voelde de harde koude wind langs m'n onderbuik gaan. Brrrr...wat was het koud. En dan was Sas halfnaakt, dus ik moest niet zeuren. Na 'n paar minuten waren we weer binnen. Ik ging weer met m'n voeten in het warme water zitten, en Sas kamde d'r haren, zodat ze weer toonbaar was. "Nou" zei ik, "Kom nu maar eens lekker bij me zitten" Sas had echter meer zin in liggen. Ze nam plaats naast mij, gooide haar benen in de lengte op de bank, gaf me een dikke zoen op m'n mond, en zei "Ik hou van je mam". Daarna ging ze met haar blote rug op m'n schoot liggen, en legde haar handen onder d'r hoofd, rustende op de zitting van de bank.

Ze was hondsmoe. M'n rechtse hand legde ik op haar buik, die trilde van haar stevig knorende maag. "Heb je nu niet koud meid" vroeg ik haar, terwijl ik met m'n beide vlakke handen haar hele lichaam aan voelde. "Nee hoor" . was haar andwoord. Omdat ze met een holle rug op m'n schoot lag, staken al d'r ribben uit. Ik bekeek ze stuk voor stuk, en streelde ze met m'n vlakke hand. Ik keek haar aan voor een reactie. Ze glimlachte alleen maar. Er werd aangebelt. Sas ging in de keuken thee zetten, en ik deed Paula open. Ze deed haar jas uit, liep in de richting van de keuken, en wierp een blik op Sas. Met open mond stond ze Sas van top tot teen te bekijken. "Lieve Sasha, zo heb ik jou nog nooit gezien in deze kleren. Wat zie je er mooi uit zeg....heel frivool. En dan dat figuurtje van je....ik bewonderde je al op het grasveld".

"Dank je" zei Sas terug met een lachend gezicht. Paula en ik liep de kamer in, en gingen op de bank zitten. "Die dochter van je is echt 'n wereldwomder om te zien zeg" zei paula. "Ja mooi he, en ze wil je dadelijk wat laten zien". "Ze is zoals je ziet niet aleen super super slank, maar ook nog eens zeer flexibel. Dat zal je dadelijk wel merken"! "En dán kun je pas écht zien hoe mager ze is" vertelde ik haar. "Nou, ik ben benieuw hoor" zei paula vol nieuwsgierigheid.

Sasha kwam met 3 glazen thee naar binnen, en zette die op de tafel. Ik zag hoe Paula vol bewondering keek naar de ruggengraat van Sas, maar zei niets. "Dat ik jouw nooit eerder zo mager heb gezien" zei Paula, terwijl ze met smaak haar thee op dronk. "Ja vreemd eigelijk. Maar dat komt misschien omdat vrijwel altijd jurken draag, en u mij nooit in mijn blote bassie heb gezien" antwoordde Sas. "Jaren geleden was ik dikker, maar daarna vond ik dingen buiten doen belangrijker dan eten...vandaar. Maar vind u mij te mager ?" "Zeg maar jij hoor. Nee joh, je hebt een figuur om te zoenen" antwoordde Paula goedkeurend.

"Ik wil jouw nu even wat laten zien Paula" zei Sasha. "Mam, ik wilde het eigelijk met de achterkant van een stoel doen, maar wat ik nu wil proberen gaat daar niet mee". Sasha liep naar het achterraam en keek naar het rek op het achterstraatje, wat verlicht werd door de sterke buitenlamp. Het was een metalen rek met tussen de 2 poten 'n aantal horizontale stangen. De bovenste horizontale stang, was even hoog als haar middel, dus dat moest geen probleem zijn. Mam vindt het nooit goed als ik het buiten doe, met die kou en die harde wind...Dacht ze. Ze draaide haar hoofd naar mij, keek mij vragend aan, maar zei niets. "Je wilt het toch niet................" Zei ik ietwat afkeurend tegen m'n dochter. "Meisie, het is steenkoud buiten en d'r staat 'n harde wind nu. "Nou.....daar kan ik wel tegen hoor" zei Sas zelfverzekerd. "Paula, wat vind jij ?" "Ik weet het niet. Maar ik zal eens even kijken".

Paula liep de kamer uit, via de gang naar de keukendeur, en opende die om te voelen hoe het buiten was. Weer terug in de kamer zei tegen mij "Het is wel fris buiten, en het waait stevig, maar echt steenkoud is het niet. Tja...het is natuurlijk niet bepaald bikini weer, maar als Sasha zo'n harde is....ach.............". "Maar", zei ze nadrukkelijk, "Ik ga mij natuurlijk niet met jouw opvoeding bemoeien". Ik ging overstag, zoals ik vrijwel altijd overstag ga, als het om m'n dochter gaat. "Maar neem daarna dan wel even een warme douche hoor" zei ik tegen Sas. "Tuurlijk mam" zei Sas vol overtuiging terug.

Paula bracht eerst even een bezoekje aan het kleinste kamertje van het huis, terwijl ik vast een dikke lange trui en een sjaal klaar lag. Sasha was alvast dingen aan het voorbereiden. Er moest een kleedje om het rek heen, zodat ze haar rug niet kon bezeren. Rennend en hijgend, en met flink knorrende maag maakte ze eerst even het achterstraatje toegankelijk. Inderdaad......buiten in d'r half blote lijf.....brrrrrrr. Ze werd af en toe zowat omver geblazen door de harde koude wind. Daarna moest een kleedje over het rek heen gedaan worden. Boven lagen kleedjes, dus ik met Sas naar boven om het kleedje uit te zoeken wat nog oud was.

Sas mocht even in de kast duiken, om een stapel van de plank te halen. Het gerammel van d'r maag was weer goed hoorbaar, maar ik schonk daar geen enkele aandacht aan. Ze moest nu wel vergaan van de honger. Haar laatste maaltijd was 1 broodje...gisteravond rond 6 uur s'avonds. Daarvoor, in de ochtend, had ze enkel maar een appeltje gegeten. En dan zeg ik op mijn beurt, wie slank....in haar geval mager wil blijven, moet honger lijden. Maar dit terzijde. Samen gingen we naar beneden. Paula zat intussen gezellig in de kamer even tv te kijken. Eenmaal in de kamer gekomen wilde Sasha eerste even een discodans ten uitvoer brengen, om zichzelf goed uit te putten, en te kijken hoe haar uithoudingsvermogen zou uitpakken tijdens het buitengebeuren straks.

Sas keek naar mij, en ik moest glimlachen. Ik wist al wat de bedoeling van haar was. Ze wilde tegenover Paula alle aandacht op haar ribben vestigen. Dat zou alleen gebeuren wanneer die botten flink zouden bewegen. Die zichtbare bewegingen waren alleen zichtbaar na zo'n drukke dans. Ze begon.............. Na een goed kwartier met verschrikkelijk veel bewegingen, wat Sas klaar. Ze was kapot. Dood....maar dan ook doodmoe. Zwaar hijgend pakte ze met haar handen d'r haar beet, en maakte daar een staart van. Haar hele ribbenkast bewoog door het zware hijgen wat ze deed. Ze was nu uitgeput....ze kon niet meer. Maar toch wilde ze bewijzen dat ze nog zat uithoudingsvermogen had om haar kunsten te vertonen.

Tussen het hijgen door gaf ze het sein "We....kunnen nu .....naar.........buiten.....toe". Ze wilde zichzelf niet de kans geven om op adem te komen, en liep gelijk naar buiten. Inmiddels al dik aangekleed, liepen wij er achteraan. Ze liep nog steeds zwaar te hijgen. Sas ging met haar achterkant tegen het rek staan, terwijl ik haar voeten en knieën vast maakte met 2 riempjes. Na de riempjes te hebben vast gemaakt, strekte Sas haar armen uit naar boven. Zo ver als ze kon rekte ze zich uit naar boven. Hierdoor werden haar -door het hijgen bewegende ribben- nog beter zichtbaar. D'r botjes staken al goed door d'r huid heen. De harde koude wind waaide rondom haar buik en ribbenkast heen. "Wij" waren gelukkig dik ingepakt, maar Sas was halfnaakt. En dan die koude wind om haar heen...ik zou er kippenvel van krijgen. Sas het echter nergens last van. "Blijven kijken hoor Paula, want nu ga je echt ribben tellen". zei ik tegen haar

Ze zakte met haar hoofd meer en meer. Alle ribben kwamen steeds beter te voorschijn. Sas was inmiddels nu helemaal dubbel gevouwen. Niet zomaar dubbel, maar echt met haar hoofd stijf tegen het rek aan. De bovenkant van het rek drukte al haar ribben naar buiten. Dit koste een heleboel kracht bij haar. Haar ribben gingen nu als 'n gek op een neer door het zware hijgen wat ze nu deed. Ze was nog steeds buiten adem. Haar buik was nu helemaal ingevallen en alle ribben drukte ongelooflijk door haar huid heen. "Ongelooflijk" riep Paula. "Dit is nog erger dan vanmiddag. Ik zit nu écht tegen een geraamte aan te kijken. Ongelooflijk.......ik vind dit zó knap" . Paula en ik kregen het tóch 'n beetje koud, terwijl Sas al 5 minuten in deze achterover- waartse houding stond. Sas had hier een bedoeling mee. Maar wat.......!

 

TWEEDE DEEL

 

 

Kirsten, m'n andere dochter, was ik totaal vergeten. Die zat nog steeds op haar kamer. Zoals ik al eerder schreef, Sas stond al 5 minuten in de zelfde houding. Gekleed in haar sexy zeer dunne zomerse nachtkledij...half naakt buiten in die koude harde wind....achterover dubbel gevouwen als een slangenmens over een rek. Er zijn 'n hóóp meisjes die zich kunnen dubbelvouwen, maar zoals Sas het kon was wel héél extreem. De ruimte tussen haar schouders en billen, was de dikte van het rek. Dus nihil. Sas riep tegen mij of ik een stuk touw wilde halen. Dit moest om haar boven benen en armen heen door het rek vast gebonden worden. Paula begreep van dit alles niets.

"Nee nee" zei ik lachend tegen Sas..."jij wil laten zien wat voor een uithoudingsvermogen je hebt, dus je gebruikt al je krachten maar om zo te blijven staan" ! "Oké" zei Sas..met 'n wat hese zachte stem. Ongevraagd legde Paula opeens haar 2 koude handen op de bewegende ribben van sas, en keek mij aan. "Doe maar" ! zei ik tegen Paula. Maar haar vingertoppen streelde ze Sas d'r botten. Haar vingertoppen gingen op en neer, alsof ze over golfplaat heen gleed . Ze vond het vreemd, maar toch ook heel sensueel. Ook haar ver ingevallen buik onderging de aanraking van Paula's vingers. Ze voelde aan haar vingers het getril van Sas hevige knorrende maag. Zwaar hijgend drukte Sas met al haar kracht d'r lichaam tegen het rek aan.

"He Paula, wil jij Sas d'r ribben nóg meer zien bewegen?" vroeg ik haar. "En wat ik ga doen, kan dat onder ons blijven?" "Sas is oud genoeg hiervoor, en ze zal 't accepteren van mij". "Ik vind alles goed. Het is bij mij horen, zien en zwijgen hoor" zei Paula. "Oke" zei ik. "Wij hebben het koud, maar krijgen het nú warm". Wat ik bij Sas nu ging doen, had ze zelf al regelmatig bij d'r eigen gedaan. Dat doen al die meiden op deze leeftijd. En ze praatte er ook over met mij. Vrouwen onder elkaar Paula had het graag op video willen vast leggen, maar ik zei dat we dat dan morgen maar moesten doen.

Van onder het rek hoorde ik Sas zachtjes goedkeurend lachen en knikte van ja. Het was al laat, maar het was toch vakantie, dus wat kon ons het schelen. Paula legde haar beide handen nu vlak op de ribben van sas, terwijl ik plaats nam en hurkte bij Sas haar edele deel. Langzaam trok ik haar broek naar beneden, zodat ze in haar blote kont stond. Ik maakte haar benen, die nog steeds vast stonden los, zette de beide voeten wat meer uit elkaar en bond het geheel weer vast aan het hek. Daarna wreef ik met m'n hand over haar donkerblonde poesje heen. Na wat geworstel met al die haren gleed ik met mijn schoongemaakt middelvinger d'r kutje in. Daarop volgde de bekende ritmische bewegingen in en uit.

Na een paar minuten begonnen we al wat gekreun te horen uit Sas d'r mond. Continu bleef ik doorgaan met m'n vinger. Ik keek Paula aan, die er 'n beetje rood van werd, maar het toch leuk vond om dit mee te maken. Na meerdere minuten begon Sas al flink te kreunen, en meer en te hijgen. "ooooooooohhhhhhhh" hoorden we zachtjes aan de onderkant. Sas had het nu intens moeilijk. De harde koude wind raasde over haar half naakte lichaam heen. Haar ribben ging als 'n gek op en neer van alle krachten die ze gaf om nog steeds zo achterover te blijven staan, en van het bijna klaarkomen.

Het gekreun uit Sas d'r mond, en het geluid van d'r knorrende maag, waren nu even hard te horen. Ze verging nu werkelijk van de honger, maar wilde daar niet aan toegeven. Ik voelde dat Sas al nat begon te worden. Héél nat..... Ik haalde m'n vinger er uit, en......já hoor....daar kwam het goedje. "oooooooooooohhhhhh" hoorde we nu wat harder. Ik zag hier en daar wat trilling over haar hele lichaam. Na enkele seconden kwam er niets meer. Sas verroerde geen vin. Ze stond al ruim 15 minuten, nog steeds zwaar hijgend in de zelfde achterover-waartse houding. Nog steeds met haar 2 vlakke handen, rustende op Sas haar bewegende ribben zei paula tegen mij "Sas moet nu toch onderhand kapot zijn ?"

"Wat 'n uithoudingsvermogen he ?" riep ik , terwijl ik m'n handen waste in de keuken. "Ik zal je eens wat laten zien. Moet je maar eens opletten". En weer nam ik plaats, en hurkte ik bij sas d'r kutje, die nog op adem stond te komen. Ik deed nu een dunne rubberen handschoen aan, en duwde daarna weer m'n middelste vinger in Sas d'r kutje. En wéér ging m'n vinger vlug heen en weer langs Sas haar gevoelige delen. Na enkele minuten begon Sas weer te kreunen. Straks zou ze voor de 2e achtereenvolgende keer klaarkomen. En já hoor....het was weer raak. Het sap droop druppelsgewijs langs m'n vinger uit haar kutje. Ik bleef nu continu doorgaan met m'n vinger heen en weer te halen. wordt vervolgt................

Het prijzenspel (oh, die dochter van me) (6) (slot) Er moest nu toch héél wat door dat koppetje van Sasha heen gaan. Continu bleef ik ritmische bewegingen maken in Sas d'r geslachtorgaan. En elke keer liep er weer vocht langs mijn hand. ook ik stond versteld over de uithoudingsvermogen van Sas. Het was in middels zo rond elven geworden. Sas, nog alsmaar in die zelfde achteroverwaartse houden, moest nu kapot zijn. Ik hoorde van een afstand haar maag rammelen. Ze moest nu werkelijk vergaan van de honger. En dan nog eens ruim 'n half uur constant nat zijn van onder...dat gaat niet in je koude kleren zitten.

Ik vond dat er nu maar eens een einde aan moest komen. Ik deed Sas d'r broek weer aan, en totaal kapot en buitenadem kwam ze weer beetje voor beetje overeind. "Meid" zei Paula. "ik vond je fantastisch" Sas lachte naar haar. D'r kwam geen letter meer uit haar mond. "Ik had het alleen graag op film willen vastleggen" zei Paula 'n beetje teleurgesteld. "Echter mijn kamera ligt mijn mijn broer, en die is er pas overmorgen weer. Het zou pas echt mooi zijn om het beeld en geluid compleet te maken" . "Ik weet wat je wil zeggen Paula" zei Sasha tegen haar. "Wanneer kom je dan weer ?" "Overmorgen, en dan vroeg in de avond" zei Paula. "Dat lijkt mij spannend hoor. Ik eet gewoon 2 dagen niet. Zo knort m'n maag hopelijk nog harder. He mam, vind je dat goed ? zeg alsjeblieft ja ?"

Sas keek mij smekend aan. Ik maakte een diepe zucht, zei niets, maar knikte uiteindelijk goedkeurend. "Maar dan wordt het op de derde dag weer eten geblazen he !" "Ik beloof het je mam" zei Sas vol blijdschap. Paula gaf Sas 3 zoenen op haar wangen, en ging naar huis. Ik ging op m'n gemak weer op de bank in de huiskamer zitten, en Sas naast mij. "Ik trek straks deze kleren wel uit, en m'n pyjama aan hoor mam" zei ze tegen mij. Ze ging weer met haar rug op m'n knieën liggen zoals in het begin van de avond. Legde haar handen weer onder d'r hoofd, en lag ontspannen tot rust te komen. M'n ene arm legde ik op de rugleuning van de bank, m'n andere hand vlak op de buik van m'n dochter.

Daarna streelde ik met m'n linkse 5 vingertoppen haar buik en ribben. Een aantal plekken op d'r buik en ribben reageerde bij aanraking. Ze was hier erg gevoelig voor. "Dat kriebelt mam" zei ze 'n beetje lachend, en viel als 'n blok in slaap. 'N half uur zat ik half slaperig m'n schone slaapster aan te kijken. Elke keer als m'n ogen haast dicht vielen, kwam ik weer bij mijn positieven door het geluid van haar hongerige maag. Ze moest toch naar bed, maar hoe kreeg ik haar wakker ? "Sas wordt eens wakker. je moet naar je eigen bed nu" Maar Sas reageerde niet. Die was ver weg.

Met m'n beide handen trok ik haar lange harem broek weer naar beneden, zodat ze in haar blote kont kwam te liggen. Ik streelde met m'n linker hand over haar poesje, en duwde daarna m'n middelste vinger in d'r kutje. Ik masseerde weer al haar gevoelige delen van binnen. Gelukkig zag ik na ca. 10 minuten een reactie. Haar huid-doorborende ribben gingen van opwinding goed op en neer. Ik hoorde gekreun uit de mond van m'n dochter. Ik bleef nog even doorgaan. Na 5 minuten werd ze wakker, maar zei niets.

Vlug trok ik haar broek weer naar boven, ondersteunde haar, en liepen samen naar haar kamer. Zo....pffffffff. Die lag in haar bed. De volgende dag gebeurde er eigelijk niet zo veel. M'n ene dochter was bij haar vriend, en Sasha hielp me bij de huishouding. Die dag daarna was het zo'n beetje hetzelfde. Sasha bereidde zich voor, wat die komende avond weer zou gaan gebeuren. Ze liep in de namiddag weer naar d'r kamer om haar gewassen pakje aan te trekken. Ondanks ze supersterk was, reageerde ze toch 'n beetje slapjes.

Ze was uitgehongerd....verging werkelijk van de honger. Ze belde Paula op hoe laat deze kwam. 8 uur was het antwoord aan de andere kant van de lijn. Buiten leek het wel herfst. Het waaide hard dus het was goed fris. Het was inmiddels 1/2 8 geworden, en Sas maakt aanstalten om naar buiten te gaan. Wel we weten het inmiddels wel...Sas was weer halfnaakt en superdun aangekleed, terwijl ik mij had verwend met dikke trui en sjaal. Sas liep zonder enige vorm van aarzeling naar buiten, en ging weer tegen het rek aan staan. Ik bond haar benen weer vast, Sas maar weer haar achterover-waartse beweging, en ik bond daarna haar armen ook weer vast.

Ze was er klaar voor. 20 minuten lang joeg de harde koude wind over haar lichaam. "Gaat het Sas ?" terwijl ik met m'n vlakke hand over haar buik en ribben wreef. "Ja hoor....Gaat wel" klonk het van onder. Toen kwam Paula. Ze liep gelijk naar de achtertuin, begroette en bekeek m'n graatmagere dochter, en zette haar filmcamera op een statief. Nadat Paula de kamera aan het werk had gezet, begon het ritueel weer. Het ging weer zoals 2 dagen geleden, maar nu langer. Paula mocht nu Sas haar broek naar beneden trekken. Voorzichtig duwde ze haar vinger in Sas kutje, en maakt ritmische bewegingen. Nadat Sas weer nat werd bleef ze doorgaan, continu doorgaan. Paula werd moe in d'r armen, en vroeg of ik het wilde overnemen. Er kwam geen eind aan. Sas was door en door nat van onder.

De orgasme's volgde elkaar op. Sas trilde overal. Ze was nu echt gebroken. Ondanks dat ze supersterk was, kwam eindelijk na weken niet eten, en nu 3 kwartier filmen het hoge woord er uit. "Mam....alsjeblieft....ik kan niet meer. Ik ben nu op en helemaal leeg. leeg van onder, en leeg van al mijn krachten". Ik knoopte haar weer los. Sas kwam weer in haar oude vorm terug, en sloeg haar handen om mij heen. "Ik vind dit fijn om dat van je te horen lieve schat van me" Zuchtte ik van blijdschap We zoende elkaar lang en hevig op elkaars mond. "En ik heb zo'n verschrikkelijke honger nu.

Echt zo'n ongelooflijke honger" "je gaat straks ook weer eten" was m'n antwoord. Paula complimenteerde Sas wat ze allemaal had klaargespeeld. Ze vond het ongelooflijk knap. Eenmaal binnen gekomen, trok sas een dikke kamerjas aan, en met z'n drieën zaten we naar Sas haar optreden te kijken. Wij met koffie en koek, en -jawel- Sas met lekkere boterhamen. Het smaakte haar zo te zien. Sas is nog steeds mager, maar eet toch gezellig weer met mij mee. Goh...het was me een week zeg.....................................................

Is dit nu een vreemd verhaal of niet??? Het is natuurlijk een vrouw, het is zelfs de moeder van het kind, maar in feite is het je reinste pedofilie toch, of zie ik dat verkeerd?

Prijzenspel dekt niet echt de lading. ja dit is misschien pedofilie, weet alleen niet hoe oud het mesije is, maar het is defenitely incest... Saa ya

Ik had haar ook naar de titel gevraagd, maar daar reageerde ze niet op. Kan zijn dat ze meedeed met een wedstrijdje verhalen schrijven. Maar ik blijf het allemaal vreemd vinden.

wil je soms zegge dat anorexia mooi is rar mense

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo