Ramen loper

Hoi, Al geruime tijd volg ik je site en vind je initiatief een verademing. Zelf ben ik geen clubganger. Ik weet het, de ramen is ook niet alles, maar ik heb er een beter gevoel bij omdat na het betalen van de huur het meeste geld bij het meisje blijft. Het nadeel is dat er meerdere teleurstellingen zijn, maar toch vind je regelmatig een goed meisje, waar je dan langere tijd naartoe blijft gaan. Zo heb ik al enkele leuke 'relaties' opgebouwd.

In ieder geval, toen ik las waarom o.a. jij de dames van plezier bezoekt ging er een schok van herkenning door mij heen. Het bevredigen van de dame is voor mij ook de grote uitdaging, en een ontzettende 'kick' mag ik wel zeggen. Nu probeer ook ik mijn ervaringen aan het web toe te vertrouwen voor wie het lezen wil.

Na de vele positieve recensies had ik het plan om 'jouw' club in Den Haag te bezoeken, meer omdat er veel Latijns-amerikaanse meisjes werken en ik hun lingo spreek. Jouw verhaal deed me twijfelen en nu hoeft het eigenlijk niet meer zo. Kijk, een club hoeft niet van goud te zijn, maar een beetje zelfrespect mag toch wel blijken in de entourage. Jammer. Van wat je verteld lijken de meisjes mij fantastisch. Misschien later.

Veel succes en ik blijf je volgen.

Je moet wel ontstellend stom zijn te denken dat je de meisjes achter het raam kunt bevredigen.

Misschien niet alleen stom maar ook erg arrogant.

Ik denk dat deze man noch stom, noch arrogant is. Hij zegt niet dat het altijd lukt, hij zegt dat het een uitdaging is om te proberen. Ik denk meer dat jij onwetend bent.

Misschien niet alleen onwetend maar ook erg jaloers!!

Zie ook dit!

vraagje 

hoe is de straat belgradostraaat in gent weet iemand daar van? is het een druk bezochten straat . is het een nette straat ? als iemand het weet  geef  dan even wat info erover als je wilt ieder geval bedankt. 

xxx van een  nieuwsgierig meisje

De naam voorspelt niet veel goeds.. Maar ik ben geen Gentenaar

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo