Rob Oudkerk voor de NCRV

Ik had pas geleden de volgende ontboezeming op mijn homepage gedaan,

Ik wil hierbij wel even mijn ONVOORWAARDELIJKE steun uitspreken voor Rob Oudkerk, wethouder in Amsterdam, die vanwege zijn prostitueebezoek van zijn baan dreigt te worden beroofd! Ik zag net op TV weer zo een schijnheilig bekkie van een of andere zwaar christelijke hoogleraar die daar liep te verkondigen "dat zoiets toch eigenlijk geen pas geeft..." Ik kon mijn kotsneigingen ternauwernood onderdrukken. Die vent heb ik nota bene zelf nog in een luxe privé-club gezien!!!!!

Leve Rob Oudkerk, die er tenminste voor uit durft te komen!!

Zo, dat is gezegd!

Toen direct de volgende dag de volgende reactie van de NCRV kwam:

Beste hoerenloper,

De redactie van het NCRV-programma 'Man Bijt Hond' zou graag MET SPOED met u in contact komen. Aanleiding is de berichtgeving over de Amsterdamse PvdA-wethouder Rob Oudkerk, die net als u graag naar de hoeren gaat. Mogelijk bent u bereid om in de uitzending van vanavond een hart onder de riem te steken van Rob Oudkerk.

Zoals u wellicht weet is 'Man Bijt Hond' een programma dat op een bijzondere manier inhaakt op de actualiteit. 'Man Bijt Hond' wordt dagelijks uitgezonden tussen 19.00 en 18.30 uur op Nederland 1. Mocht u open staan voor ons idee, dan hoor ik dat graag van u. Ik wacht uw reactie met veel belangstelling af en hoop heel snel van u te horen.

Met vriendelijke groet,

Marty Bosch NCRV Televisie redactie Man Bijt Hond
035 671 ****

Mijn reactie zal jullie niet al te veel verbazen:

Beste Marty,

Ik heb de afgelopen jaren al een tiental verzoeken tot een "optreden" in de media naast me neer gelegd en dat doe ik nu dan ook weer, zeker omdat het op TV is, en hoezeer ik inderdaad Rob Oudkerk een hart onder de riem zou willen steken.

De reden daarvan kun je waarschijnlijk zelf wel raden. Kijk nu wat er met Rob Oudkerk gebeurt. Je wordt echt compleet afgebrand als uitkomt dat je graag naar prostituees gaat. Natuurlijk bij bekende personen nog meer dan bij een "nobody" als ik, maar toch, het is blijkbaar een enorm taboe. En waarom???

- Er heerst nog steeds een onterecht beeld dat hoerenlopers allemaal verachtelijke vieze mannetjes zijn, die vrouwen misbruiken. Die zijn er ook wel natuurlijk, maar dat betreft dus een hele kleine minderheid. Het overgrote deel van de hoerenlopers zijn, net als Rob Oudkerk (en ikzelf), volkomen normale, intelligente, mannen met respect voor vrouwen en een behoefte naar intimiteit.

Over de criticasters van Rob Oudkerk zou ik willen zeggen:
- Een op de 4 a 5 mannen bezoekt wel eens een prostituee (officiële cijfers van prostitutie.nl).
- Hele grote kans dus dat een of meer van zijn collega's het ook doen of gedaan hebben. Waar praten we over?? Zo hypocriet, iedereen die nu ineens kritiek heeft op die man.
- Kan ineens 20 % van de mannelijke bevolking niet meer functioneren omdat zij naar de hoeren gaan?

Kijk, en dan wordt ook gezegd dat hij zo, als openbaar persoon, zich inlaat met criminele activiteiten als vrouwenhandel en illegale activiteiten. Maar ik ben ervan overtuigd dat hij, net als ik, dat soort randverschijnselen van de prostitutie verafschuwt.

Dat je bij de Albert Heijn boodschappen doet betekent toch ook niet dat je het eens bent met de criminele activiteiten van de top van dat bedrijf?

Ik hoop dat je wat hebt aan mijn opmerkingen, je mag ze ook gebruiken in de uitzending wat mij betreft. Ik ben eventueel wel bereid per telefoon een reactie te geven als mijn stem verdraaid kan worden. 06 **** **** (na 17:30 uur)

Groetjes en succes met het programma.

Ricardo

Waarop ze netjes terugmailden:

Hartelijk dank voor uw reactie. Graag hadden we u voor de camera gehad. Wij maken echter geen items waarin we een stem moeten verdraaien. We willen onze onderwerpen graag recht voor z'n raap neerzetten, zonder daarbij dingen in scène te zetten e.d. We hebben wel iemand anders bereid gevonden die open staat voor een opname. Daarover vanavond meer in onze uitzending. Veel kijkplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,

Marty Bosch NCRV Televisie redactie Man Bijt Hond
035 671 9***

Inderdaad verscheen 's-avonds een wat oudere besnorde meneer die er totaal geen doekjes om wond dat hij naar de hoeren ging en het voor de wethouder opnam. Het was niet echt een openbaring, maar hij kon tenminste wel uit zijn woorden komen.

Enfin, als je er ook een mening over hebt, ga gerust je gang op het weblog: Lezen en DIRECT reageren:

inderdaad...heb zelf daar gewerkt...en in meerdere clubs...kan niet eens meer natellen welke politicus ik allemaal over me heen heb gehad...een ding kan ik je vertellen...hoe schijnheiliger...hoe smeriger ze zijn(met name..plas sex...bondage...hygiëne)...laat coming "out"kerk toch met rust...hij komt er tenminste voor uit..kunnen ze allemaal van leren in de politiek(he??dijkstal??e.a.)

Kom maar op met die vette schijnheiligen......

goedendag

Rob Oudkerk wordt met de grond gelijk gemaakt maar mensen die incest plegen of een verkrachting doen lopen nog vrij rond en krijgen geen straf ik heb jaren bij de deur gestaan waar hadden we last van van gasten die drugs gebruiken en je mag nergens meer gewoon roken en drugs mag wel ook zo iets de regering is zwaar klote wat legaal is en geld oplevert mag niet wat verboden is wordt gelegaliseerd

Rob veel sterkte het is gewoon een kut regering hier in Nederland

Ik vind het niet normaal, hij heeft een vrouw hoor dan ga je toch niet naar van die meisjes die alles over zich heen krijgen en al honderden mannen hebben gelebberd.

Hier raak je nu PRECIES het juiste punt. Hij heeft zich voor zijn daden, ook naar mijn mening, inderdaad tegenover zijn vrouw te verantwoorden, maar dan ook ALLEEN tegenover zijn vrouw, en de rest van zijn gezin. ZIJ moeten er zien uit te komen. Het is allemaal puur een privé-kwestie, vind ik tenminste. 

De media die de hetze uit eigenbelang en pure geilheid, hebben ontketent, zijn politieke tegenstanders die een prachtige kans zagen om de tegenpartij even goedkoop een hak te zetten, de baas van alles, burgemeester Cohen, die achteraf vond dat hij van HEM niet weg gehoeven had... (schijnheil!) en zijn eigen partij, die hem als een paria hebben laten vallen.

ZIJ hebben allemaal een karrenvracht boter op het hoofd.

Kijk, zelfs een bestuurder die dronken achter het stuur zit, en gepakt wordt blijft gewoon zitten, bestuurders die tot hun nek in de bouwfraude zitten blijven gewoon burgemeester van Almere, maar iemand die doet wat 25% VAN DE MANNELIJKE BEVOLKINGheeft gedaan, EN OOK HELEMAAL NIET VERBODEN is, die wordt eruit geknikkerd.

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo