Sjaan

Hallo,

Ik weet niet of je al meer reacties van vrouwen hebt ontvangen inzake je vraag "Hoe vrouwen over hoerenlopers denken". Ik ben zelf een vrouw en ik moet zeggen dat ik er totaal geen problemen mee heb, mits de man in kwestie vrijgezel is. Dat klinkt misschien raar, maar binnen een goede relatie ben ik van mening dat de persoon geen sex of genegenheid tekort komt...

Mijn huidige partner, met wie ik twee jaar samenwoon, is in zijn vrijgezellenleven diverse malen naar de hoeren geweest. Toen ik dit in het begin hoorde slikte ik wel eventjes en vroeg ik mezelf af of dit eigenlijk wel de man was met wie ik verder wou. Maar dat is natuurlijk pure onzin want wie ben ik om te oordelen over hetgeen wat iemand doet? Bovendien is het een moordvent en ik denk dus ook niet dat hoerenloperij iets zegt over de persoon die het doet. We hebben allemaal zo onze behoeftes. Ik ben dan wel geen man, maar als ik dat wel zou zijn geweest zou ik misschien ook naar de hoeren gaan. Het heeft veel voordelen...

Hoe ik jou als persoon zie? Ik kan daar geen mening over geven omdat ik je niet persoonlijk ken. Als je doelt op het feit dat ik geshockeerd of veroordelend zou zijn alleen maar om het feit dat je een hoerenloper bent, dan heb je het mis....maar dat is je hopelijk al duidelijk geworden.

Zoals je ziet heb ik mijn emailadres wel ingevuld omdat ik zeer nieuwsgierig ben naar je reactie...... Dus misschien ontvang ik nog weleens een berichtje van je. Tot die tijd.... geniet ze!

Sjaan

Hallo Sjaan,

Ik ben heel blij met je reactie. Ik heb wel meerdere reacties gehad op mijn website van vrouwen, zoals je ook wel op de reactiepagina hebt gezien, maar nog niet met een directe reactie op mijn vraag wat een vrouw er nu van vindt. En ik blij dat je er zo tegenover staat. Er bestaat denk ik een behoorlijk negatief beeld van hoerenlopers en ik heb gemerkt dat dat (in ieder geval voor een gedeelte) niet opgaat.

Dat je vriend het heeft bekend is in ieder geval een teken dat hij open en eerlijk is. Ikzelf merkte dat, hoewel mijn toenmalige vriendin, net als jij, na een korte schrikreactie, blij zei te zijn dat ik er eerlijk voor uitkwam en er geen enkele moeite mee zei te hebben ("het was voor haar tijd gebeurd"), er toch in onze relatie een soort onzichtbaar obstakel kwam.

Langzaam maar zeker merkte ik dat er een bijna onzichtbare terughoudendheid ontstond bij het vrijen. Alsof ze dan dacht: ja maar hij heeft het ook met prostituees gedaan.

Het sloop er bijna ongemerkt in en is ook een van de redenen geweest dat het toen uit is gegaan. Bij latere vriendinnen heb ik het niet meer gezegd. Dat was meer belastend voor mij zelf, maar kwam de relatie op dat moment wel ten goede. Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel.

Groetjes Ricardo

Je kunt inderdaad als man soms beter zeggen dat je een stuk of twintig vriendinnen hebt gehad, dan dat je tien keer naar prostituees bent geweest... Ik heb ook gemerkt dat een mogelijke vriendin er van schrok dat ik wel eens een dame van plezier bezocht...dat doe ik dus niet meer...bovendien is dat, als ik een vriendin ontmoet, iets van het verleden en garandeer ik uitsluitend dat ik altijd safe heb gevreeën...

Hoi, Ik kwam per toeval op deze site terecht en bij het lezen van de verhalen kwam mij weer te binnen dat mijn vriend me een maand geleden had opgebiecht ook wel eens naar de hoeren te zijn geweest aangezien hij vrachtwagenchauffeur is en vaak weken onderweg was..

Desondanks dat het voor mijn tijd is gebeurd vraag ik me toch af of je nooit meer als man zijnde die behoefte hebt om naar de hoeren te gaan aangezien zij het alleen maar zien als een verlossing van geilheid en niks qua gevoelens.. Hmzz wat ik dus bedoel moet ik dat onderwerp gewoon laten rusten tegenover me vriend of bestaat er een kans dat hij er toch weer heen gaat..

Groetjes XXXandra

Laten rusten!

Hoi, Ik denk dat net zoals bij elke verslaving, hij ongetwijfeld weer naar de hoeren zal gaan. De vraag is alleen wil je dat wel weten ?? Het ontkennen ervan maakt het voor jezelf natuurlijk makkelijker en houd je je relatie in stand.

en nu...als blijkt dat je man al jaren naar omgebouwde hoeren gaat (dus mannen) terwijl de sex met hem goed is! hoe reageer jij dan... accepteren of moven!ik ben een vrouw en ben al 15 jaar getrouwd!

Tja, ik weet niet wat ik zou doen. Het zijn overduidelijk geheime fantasieën van je man die hij uitgeleefd heeft. Zo heeft iedereen wel geheime fantasieën denk ik. En sommigen maken die ook waar.  Ik ben natuurlijk geen vrouw, dus ik kan me wat moeilijk in jou situatie verplaatsen. Ik heb echter wel zeker een fascinatie voor transseksuelen, zoals je misschien wel gelezen hebt.

Bij mij is het pure aantrekkingskracht van het geheime, het bijzondere, puur voor de kick. En ik ben ook absoluut 100 % hetero.  Wat ik zeggen wil is dat je je dus je hoeft je zeker geen zorgen te maken dat hij misschien homo of bi is. Het is een fascinatie, een bijzondere hobby, waarmee ik niet wil zeggen dat jij daar geen "last" van kan hebben, maar het maakt een leven als getrouwd paar niet onmogelijk!!.

Verder is een bezoek aan hoeren dus GEEN liefde, maar lust.  Mij lijkt cruciaal of je nog van elkaar houdt. Of er liefde is tussen jullie. Zo niet, inderdaad moven, zo ja, dan gaan jullie een lastige tijd tegemoet, maar daar kun je wel weer sterker uit tevoorschijn komen. Leef anders zelf ook een keer je stoutste fantasieën uit. 

In ieder geval sterkte. Wil je nog meer weten mail me maar.  Ricardo.

bedankt voor je eerlijke antwoord, ik mail je nog eens als je het goed vind! maar dan gebruik ik n'n hotmail-adres omdat mijn man dit anders ook kan lezen en dat wil ik niet!

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo