Tim

Hallo,

Eigenlijk heb ik gewoon een paar vraagjes. Geruime tijd hebben de gekleurde lampjes op mij een zekere aantrekkingskracht. Moeilijk te verklaren eigenlijk aangezien ik, al zeg ik het zelf, best wel een aantrekkelijke jongeman ben. Een paar weken geleden kon ik niet aan de verleiding weerstaan en heb ik naar de ramen in Antwerpen gereden. Buiten er 3 keer gehaast door te lopen ben ik niet gekomen alhoewel ik ergens wel wilde. Waarom ik naar de hoeren wil gaan weet ik niet ... gewoon ... er is een zekere aantrekkingskracht ... maar om even terug te komen tot mijn bezoek ... alle meisjes zaten daar te kijken maar ik durfde gewoon niets zeggen. Ik kon toch moeilijk buiten staan roepen 'HALLO ... ik wil eens lekker gepijpt worden'... hoe moet ik dit nu eigenlijk aanpakken. Wat doe ik eerst en waar mag ik mij aan verwachten ? Het enige wat ik wil is orale sex ... een lekkere pijpbeurt ...

Kan je me soms is niet wat tips geven ? En wat met de prijs ? Hoeveel kost zoiets ? En hoe durf je binnen te stappen. Misschien vind je dit belachelijke vragen ... maar voor mij zijn ze dit niet. En wat als ik dan toch eindelijk binnen ben ... hoe gaat het dan in z'n werk ... moet ik me dan direct uitkleden of wat ? Hopelijk stuur je me een mailtje terug ...  (gelieve mijn email adres wel privé te houden)
Verder ... proficiat met je site ... hopelijk blijf je hem verder updaten.  Groetjes,

Tim

Beste Tim,

Ten eerste is het mij ook al opgevallen dat er best wel veel normale of zelfs aantrekkelijke mannen naar de prostituees gaan. Het is inderdaad een soort van aantrekkingskracht. En je zal ondertussen ook wel begrepen hebben dat ik niet zo'n fan ben van de ramen. te haastig geen intimiteit en veelal een teleurstelling. Maar vaak wel de eerste ervaringen bij de ramen.

Prijzen zijn in Nederland vanaf fl 50,= (Euro weet ik niet) en ja, natuurlijk moet je je direct uitkleden. Het meisje wil je nl. zo snel mogelijk weer op straat hebben om met de volgende aan de gang te gaan. Een tip, kies niet degene die het meeste lonkt, maar het minst! Eentje die het meest relaxed overkomt.

Hoi! Ik ben een jonge vrouw van 22 en ik moet zeggen, het lijkt me geweldig om wanneer je even lekker gelikt wil worden ergens naar binnen te kunnen lopen, te "relaxen", te betalen, en je nergens druk over hoeft te maken. haha, ik zie het al voor me, na het uitgaan, samen met een vriendin even een uurtje ontspannen! Ricardo, ik kwam je site per toeval tegen, maar vind het echt hartstikke leuk! En ik ben trouwens best benieuwd naar hoe jij al die vrouwen klaar laat komen, want tot nu toe is de kans dat ik klaarkom het grootst bij "Tarzan" ciao, P

Ik mailde dit terug:

Hoi Prema,

Ik zie toevallig net je mailtje(s) binnenkomen, vandaar dat ik direct maar even reageer. Tja, je daagt me wel uit nu hè?

Ik heb op de site een verhaal staan van mijn bezoek aan Robin: (robin) Zij had ook een heel luxe vibrator. Misschien wel een Tarzan, ik ben geen kenner op dat gebied. Maar ze kwam mooi niet meer klaar daarmee en met mij wel... Is natuurlijk niet helemaal eerlijk want twee keer achter elkaar klaarkomen is altijd lastiger, maar toch.

Wat je zegt is natuurlijk waar. Ergens naar binnen lopen, en je lekker ongecompliceerd laten verwennen is gewoon erg lekker. Zonder dat het direct een relatie "moet" worden. Misschien komen er ooit ook nog wel privé-clubs voor vrouwen, wie zal het zeggen?

He, maar die uitdaging met Tarzan wil ik wel aan. Ik ben altijd in voor zoiets. Doe maar een voorstel. Als je het echt serieus bedoelt kom ik naar je toe slingeren. Jouw condities en: "Niet tevreden geld terug". Dat is wel het voordeel van vrouw zijn....

Groetjes Ricardo

Zij antwoordde:

Hee Ricardo!

Nog bedankt voor je mailtje, en volgens mij ben jij trouwens degene die hier iemand uitdaagt... nou ja daar kom ik nog wel op terug. Ik was vrijdag avond met een vriendin uitgeweest in Amsterdam, s'ochtends hadden we eigenlijk nog geen zin om naar huis te gaan, dus besloten we maar een kijkje te gaan nemen op de wallen. Ik was toch wel nieuwsgierig geworden.. Ik heb daar natuurlijk wel vaker rondgelopen, maar dan meer op een wat christelijker tijdstip.

Vond het een hele aparte ervaring, erg bizar. Alhoewel wij er toch erg degelijk bijliepen werden we toch volkomen voor Prostituees aangezien. (kwam waarschijnlijk omdat het half 7 s'ochtends was..) Volgende keer gaan we wat eerder, een beetje de clubs af. (of opzoek naar een verdwaalde man achter het raam...) Maar ik moet nu mijn bus halen. Ik las trouwens op je site dat er ergens een foto van je op staat? Waar staat die dan? Ben wel benieuwd naar welk gezicht er bij de verhalen hoort!

groetjes, Prema

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo