Wie gaat eerst douchen?

Mijn probleem:

Mijn man heeft me verteld dat hij enkele jaren geleden bij een raamprostituee op de Wallen geweest is en dit ging zo: Hij kwam binnen bij een Thaise, moest eerst betalen en ze zei : kleed je maar uit, terwijl zij ging douchen. Ondertussen had hij zich bedacht en vroeg zich af waar hij mee bezig was, hij kreeg helemaal geen erectie en is weg gegaan. Geloven jullie dit verhaaltje ??? Ik kan hier niet mee leven en ben van plan om bij hem weg te gaan !! Ik hou niet van leugenaars, zeg dan meteen dat je wel iets gedaan hebt in plaats van zo'n belachelijk verhaaltje, trouwens een klant moet toch eerst douchen ??? en zij ging zelf douchen ????

Als hij het echt uit zichzelf kwam vertellen, zou ik me kunnen voorstellen dat hij zich inderdaad "bedacht" heeft. Als je daarbinnen staat voor de eerste keer kruipen er natuurlijk allerlei onzekerheden in je hoofd. Als het min of meer gedwongen verteld is zou ik ook mijn twijfels hebben over de echtheid.

Het is overigens een feit dat Thaise dames voor de massage ook zichzelf douchen. Dat heb ik zelf ook heel vaak meegemaakt. Dat gedeelte klopt dus wel.

Enig idee met wat de dames zich insmeren voor ze beginnen ??? Zeep ?? Glijmiddel ?? Zaaddodend middel ??

Thaise masseuses wassen zich gewoon met zeep, niks bijzonders. Omdat ze het meerdere keren per dag doen gaat dat vrij vlot, even de borsten, onder de oksel, andere intieme plekken en klaar.

Als je body to body massage hebt gevraagd dan komt er rijkelijk olie op beide lichamen dus het is ook niet overbodig dat na afloop weer even af te spoelen..

Ik geloof die man van je

Een man die bij een raamprostituee binnenstapt en zich dan pas realiseert dat hij geen erectie krijgt/heeft... Hoe kun je dat ooit geloven?

Nervositeit, schaamtegevoel, onbekende omgeving, angst, toch geen aantrekkelijke vrouw,

Geloof je man. Ikzelf heb dit in een vlaag van verstandsverbijstering ook meegemaakt. Hoewel na 8 jaar bijna celibaat te zijn geweest (1 tot 2x per jaar sex met partner) ben ik ook eens geweest omdat ik niet meer wist hoe ik het had... Eenmaal daarbinnen voelde ik me smerig en die daar hoeren al helemaal! Ik ben zonder sex weggegaan, heb alleen wat gedronken. Dit was de eerste en de laatste keer dat ik bij de hoeren ben geweest. En dat blijft zo.

ik heb het ook gehad was binnen betaalt en sij ging doeschen !!! maar een keer in de donkle kamer met een bed ging ik eer mooi van tussen !!! heb het ook al vaker gehoord dus geloof hem maar en blijf bij hem !

Dat een man naar de hoeren gaat heeft wel een betekenis. Het is niet zomaar een keuze die gemaakt wordt. Als het een normale man is komt ie dus blijkbaar wat te kort. Misschien gaat ie dus naar de dames om z'n eigen huwelijk te redden. Echte liefde misschien, maar als je wat mist, wil je het toch opvullen. Dus of je hem nu wel of niet gelooft, misschien eerst eens bij elkaar te raden gaan wat er nu precies aan de hand is, alvorens je een belangrijke beslissing neemt...

het maakt niet uit wat de reden is waarom de man naar de hoeren gaat als hij een relatie of getrouwd is want het is en blijft fout.En mannen zijn niet te vertrouwen het zijn onbetrouwbare honden.

Ik geloof dat het hoog tijd is dat je aan jouw relatie werkt! Het is duidelijk dat je man iets meer wenst, dan dat hij nu van je krijgt. Misschien moet je zelf eens wat meer spannende dingen met hem doen! Ook het feit dat je hem voor zo een pruts al wil verlaten, wijst erop dat je echt je relatie een opkikker moet geven! Het is knap dat je man deze waarheid aan jou heeft verteld. Doe er wat mee! Werk aan jezelf, en verbeter zo je relatie! Veel succes en plezier!

Mannen zijn onbetrouwbare honden?! Ben harstikke trouw! Ik ga altijd naar dezelfde hoer!

Weet je wat mij altijd opvalt dat het grootste gross van alle beweegbare vrouwen verspreid over de hele wereld, altijd lopen te ouwenelen over ons mannen. Hoe vies en onbetrouwbaar wij wel niet zijn. en dat wij mannen enkel onze lul achterna lopen. ik zal je het volgende vertellen. Wij mannen worden gewoon gediscrimineerd tegenover vrouwen. kijk maar en leer van de wetten. en trouwens jullie vrouwen zijn uitzuigers, geldwolven money horney noemen ze dat in amerika. kom met feiten en niet met die domme indivudualistische fantasten praatjes. Want wij mannen zijn altijd de gene die het onderspit moeten delven. en dat moet nu maar eens klaar zijn.

Volgens mij kun je er gewoon niet mee overweg.. met die mooiste schepsels die er zijn op aarde, de vrouw....

7-02-2006 Lisa. (mannengediscrimineerd} Jullie lopen ook je lul achterna.Wie heeft de vrouwen in het werk geholpen jullie.Pooiers toch!!wij moesten werken voor de helft van het geld en dat andere gedeelte steken jullie in je zak. Dat doet dus de Pooier weet je! Bij de gewone simpele man(wat wij noemen de watjes)Mogen de vrouwen niets,maar hij gaat stiekem naar de hoeren.Jullie hebben gezorgd dat de vrouwen in de werk kwamen dus een vies woord (Hoer)moet afgeschaft worden.

Ook dat heeft de man er van gemaakt.Praat me niet over geldwolven dat zijn we beslist niet,we zijn alleen wat mondiger en gestudeerd en laten ons het geld niet meer afpakken door een pooier,Jullie hebben ons er eerst er in geholpen zelfs gedwongen,en dan zijn we geldwolven en lopen gewoon jullie lul achterna,en wij vrouwen zijn zo slim dat we ons niet laten gebruiken,de vrouwen zijn al eeuwenlang gediscrimineerd dat weten we wel.En het woord hoer zullen jullie nooit afleren.

Wij zijn hele sociale mensen die ook nog veel problemen voor de man oplossen,Ze hebben altijd het kut smoesje dat ze thuis geen sex hebben ik mag nooit iets,vuile hoeren lopers zijn jullie en op het einde van de maand staat de bankrekening rood,dan vraagt hij aan zijn vrouw.Weet jij waarom we zoveel geld op hebben schat.Huichelen dat kunnen jullie,en wanneer je met een druiper thuis komt probeer je dat brave vrouwtje ook nog de schuld te geven.

Praat me niet over discrimineren Stelletje lullen zijn jullie.Jullie lopen maar je zult je leven lang moeten blijven betalen omdat jullie ons eerst onderdrukt hebben. Dit is onze ervaring.

graag wil ik als man even reageren : het valt mij al vele jaren op dat vrouwen na `n paar jaar getrouwd of samen wonen de behoefte aan seks tot het nulpunt daalt en hoofdpijn en aan mijn lijf geen polonaise woorden zijn die het beeld oproepen dat de seks tot het verleden behoord . nu het huisje boompje beestje voor elkaar is kan manlief z`n lul wel in de schuur laten bij nog meer afgedankte huisraad wat niet versleten is maar wel overbodig is geworden .

seks is normaal en `n geliefde hobby bijna elke man. vrouwen hebben hun kut waarschijnlijk om stroop in te halen . maar dames doe dat dan ook en laat je in ieder geval eens lekker likken. en geniet van je poes. of toon je ook eens geil en denk eens aan partnerruil dan weet je van elkaar wat je doet en krijg je ook geen scheve gezichten . en wie weet is je poes gek op verse worst

Misschien doe je toch iets niet goed...

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo