Wordt ik een filmster?

Ik ontving laatst de volgende mail.

Geachte Heer, 

Allereerst een geweldige site leuke en leerzame verhalen.Ik ben christhoper 34 jaar en mijn grote hobby is films maken en fotografie en mij leek het leuk om eens een soort documentaire (Jambers,ivo niehe)in een vernieuwde versie meer een korte film te maken.Met uw ervaring en mooie verhalen moet het wel geweldig worden.

Nu kan het dat u zegt nou nee das niks voor mij dat kan,maar dan heb ik nog een idee zou u niet eens goed gefilmd willen worden tijdens de actie wel of niet in beeld maakt u zelf uit.Wellicht kunnen we de films uitbrengen zodat we er geld aan gaan verdienen.

Als u nog steeds zegt nee niks voor mij heb ik nog een project we gaan een week naar de Duitse grens met Tsjechië huren daar een huisje en zoeken daar naar de mooiste meisjes van plezier en filmen dat ook dat kunnen we dan weer uitbrengen de kosten heb ik uitgerekend komen dan op ongeveer 5000 euro maar dan hebben we wel 2 a 3 films en het ontwerp van een website heb ik ook al klaar.

Zo even een lading ideeën over u heen,laat het bezinken en mocht u interesse of vragen hebben hoor ik dat graag van u.Een persoonlijk gesprek is misschien beter maar dat hoor ik wel van u.

Met vriendelijke groet christhoper 
 

Beste Christopher, 

Ik waardeer je creativiteit en inventiviteit zeker, maar ik vrees dat een film met mij in een mannelijke hoofdrol geen doorslaand kassucces gaat worden. Daar heb je toch meer de glimmende binken van rond de 25-30 jaar voor nodig. Of een superpenis. Aan beide eisen voldoe ik helaas niet. I am a lover, not a loverboy...

Daar komt bij dat ik mijn privacy graag wil behouden. 

Ik zou een andere stud zoeken voor de film. 

Gr Ricardo

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo