Zielig

Ik vind het erg zielig wat je doet. Met een vriendin kan je veel diepere emoties ervaren, vaker en gratis (althans, je hoeft er geen geld voor te betalen)... vooral als je echt van d'r houdt kan het heel diep gaan. Je maakt je schuldig aan een vorm van criminaliteit omdat een heel groot deel gedwongen is in de prostitutie te gaan, door iemand of door drugs. Want er is namelijk geen vrouw die zich voor d'r lol laat neuken door een veel oudere vieze vent en dan ook nog moet doen alsof ze het lekker vind.

Maar er zijn wel degelijk rijpere meisjes die zich heel graag door aardige, aantrekkelijke mannen heerlijk laten verwennen en daar nog vorstelijk voor betaald worden ook ......

Jij hebt ook gelijk, maar dit is een kant van de prostitutie die bij het grote publiek niet zo bekend is en die ik ook wel even wil benadrukken op mijn site.

Natuurlijk kan je met een vriendin veel diepere emoties evaren, onvergelijkbaar met bezoekje aan een club. Maar dat kan alleen als je ook een vriendin hebt. Ieder mens heeft volgens mij behoefte aan intimiteit en hoewel niet vergelijkbaar met een echte relatie, zijn de dames in de clubs echte vakvrouwen en de enigen die mij een vorm van intimiteit kunnen en willen bieden.

je bent gewoon een smerige leugenaar!!! jij zit jezelf hier te verheerlijken....doet alsof de dames er ontzettend van genieten, maar als jij nou echt die geweldige lover was dan zou je genoeg vrouwen kunnen krijgen en betaalde je daar hooguit een etentje voor. Blijkbaar kun je ze in het echt niet versieren omdat je uiterlijke kenmerken niet aantrekkelijk genoeg zijn om op een normale manier een vrouw het hof te kunnen maken. Ook in de prostitutie geldt een economische wet: De klant is koning!!! Als jij dus graag een meisje wil laten komen dan laten ze je dat graag geloven!!! Ik heb zelf een vriendin waarbij ik niet kan merken of ze echt klaarkomt of dat ze het faked. De weddenschap die ik daarop gesloten had, heb ik helaas gruwelijk verloren!!! Ik hoop dan ook dat je iets realistischer gaat schrijven, want ik volg je verhalen nu al een poosje en ik vond je in het begin een een openbaring. Zo lekker eerlijk en reëel. Helaas lees ik daar nu nog maar weinig van terug. 

Back to basics!!! Michaelangelo

Hoe weet je nu dat je die weddenschap hebt verloren??? Ze kwam klaar en je had het niet in de gaten?? Is dat het? ;>)

Ok, maar even serieus. Ik kan je in ieder geval wel zeggen dat ik nog steeds net zo eerlijk en reëel ben als toen ik met mijn website begon. Maar het irriteert blijkbaar als ik wat veel schrijf over het aspect van mijn hobby dat mij het meest aanspreekt. Tja, daar kan ik dan niets aan doen, sterker daar wil ik niets aan doen. Het is mijn site en ik wil mijn ei daarop kwijt. punt uit. Gewoon overslaan die verhalen, Michaelangelo!

Een van de redenen om een 'dame van plezier' te bezoeken is juist omdat de betreffende dame GEEN emotioneel contact wil...daar gaat het juist om de sex...met een vriendin is het in principe andersom, die wil eerst emotioneel contact waarna pas het lichamelijke contact plaatsvindt...bovendien mag het bij een vriendin wel geen geld kosten, 'gratis' is het niet, omdat je wel degelijk moet investeren in emotioneel contact, een wijntje, hapje, restaurantje...ook is het niet zo dat je met een vriendin vaker mag...in het begin vaak wel omdat je dol op elkaar bent, maar na verloop van tijd is ook de vriendin na een dag werken wel eens moe...en derhalve niet beschikbaar...wij hoerenlopers zijn niet zielig, vaak is het gewoon een kwestie van een bewuste keuze omdat je voortdurend op zoek bent naar een bepaalde spanning die een vriendin, hoe diep de relatie ook gaat, niet altijd kan geven...

Ga zo door!!

Hallo, Ik ben op zoek naar ervaringen van prostituees met dove klanten of meer informatie in verband met doofheid en prostitutie. Kan iemand mij hierover meer informatie verschaffen alstublieft? Het betreft een taak voor school.

Dank bij voorbaat

WAT ZEG JE??????

Die was lullig... ;) (ja sorry, 'kzal het nie meer doen..)

Maaruh, ik heb nu toevallig een "sex relatie" met een getrouwde vrouw van 42... Je kent ze wel, ze zien eruit als 35, gelifte tieten en onverzadigbaar geil... Ze heeft in haar 20-er jaren in een aantal bladen gestaan en ze heeft een tijd in Utrecht op het zaanpad (heetut zo daar?) gezeten.

Omdat ik deze site eerder heb gezien heb ik haar eens gevraagd wat ze nou van vaste klanten vond. Toch drukte ze me op het hart dat er truukjes zijn waarmee de man niet schijnt te voelen dat zijn piemel tussen haar bilspleet zit ipv kutje. (dat heb ik zelf ook meegemaakt, tenminste dat ze me het idee wilde geven.... Daar zijn vrouwen inderdaad heel handig in. Ook voor mensen die zo nodig anaal willen. Het is maar dat u het weet) Ze zei zelfs dat ooit een man 250 gulden betaalde om een biertje in de stad te gaan drinken. Zielig gewoon zegt ze... En ze hield van de macht die ze had om mannen geld af te troggelen... Maar ik kan me totaal niet voorstellen dat hoeren niet eerst naar de man in kwestie kijken en aan de hand daarvan beslissen wat ze wel of niet doen...

En als ze het echt lekker vinden zullen ze toch echt aanbieden om nog een keer te gaan, maar weer niet gratis... Pas als je gratis mag, weet je dat de hoer je echt een leuke klant vind.

Mee eens, is me ook vaak aangeboden, en een tiental keren ook daadwerkelijk gebeurd. En wat je zegt over de macht over mannen, om ze geld af te troggelen, maar ook puur om ze "in hun macht te hebben", ik geloof dat voor veel meisjes dat de ware verslaving is van het vak.

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo