Zielig ventje

Jij bent gewoon een zielig ventje en in je dagelijks leven kun je geen vrouw mee krijgen en dan loop je gefrustreerd rond met een volle zak en wip je bij de hoeren binnen en meen je dat je populair bent bij die meisjes van plezier maar zij zijn alleen maar geïnteresseerd in je portemonnee en kunnen lekker faken dat ze op jouw lulletje klaar komen zodat jij ook snel je zak geleegd heb en hebben zij weer de buit binnen...STOMMERIK !!!!!!

(reactie op de wie ben ik pagina)

 

Ik dacht, ik laat maar eens een reactie zien zoals ik er wekelijks vele krijg. Er spreekt de typische vooringenomenheid uit ten aanzien van de dames en hun bezoekers. Inderdaad gaat het vaak zoals hierboven omschreven. Maar dat wil nog niet zeggen dat het altijd zo gaat. En dat wil er bij menig bezoeker van mijn website maar moeilijk in. Wellicht een vorm van jaloezie, of onbenul, of beide.

ja, wat zitten ze nou te zeiken.. Is gewoon een kwestie van vraag & aanbod.

Er zijn inderdaad meisjes die echt vrijen en klaarkomen en niet genoeg krijgen, ik weet er ook alles van.

en wat doen toch al die mensen die het er niet mee eens jou/ons eens zijn op deze site? Wegwezen "brave" rakkers... O...ik weet het al: Bij toeval op de site gekomen?...Tuurlijk... Ricado: KLASSE SITE!!!!!

De reactie hier boven klopt precies. Je bent geil,en wil een wip. Heb je geen vriendin,dan ga je naar de hoeren. Geloof me,die willen wel,stuk voor stuk. Maar eerst even betalen he?? Ik trek me voortaan af. Heb ik de kosten van zo`n hoer bespaart,en kan met dat geld wat anders doen

LOL! wie geen vrouw meekrijgt is vaak de gelukkigste vent van de wereld!!

Denk daar maar eens over na....

Lig al drie nachten wakker.., 
geef het nu op..
VERTEL alsjeblieft..

Inderdaad,Het gaat alleen om de bachus,oftewel in duidelijk Nederlands het gaat de dames alleen om GELD. Heel veel geld. Sommige dames zijn zo ontzettend goed in het faken,dat ze eigenlijk een oscar moeten verdien.

Tuurlijk een prostituee kan best aardig zijn.Echt wel.heb ik ook wel meegemaakt. Maar VERGEET het dat je populair bent. En VERGEET het dat zij genieten of klaarkomen,ECHT NIET. Toch wens ik je veel plezier bij de dames,en houd de realiteit in het oog.

Je hebt een "best aardige" prostituee meegemaakt??? BOFKONT!!

een relatie gaat om sex. dus waarom een relatie als je meteen seks kan hebben

(ex-hoer)

Korter en bondiger kan niet...

wat is dit allemaal voor zielig gedoe! ik typte in google het woord zielig en meteen kwam deze site... ik zie hier mensen elkaar afkraken. een aantal hebben gelijk: de hoeren zijn ook nep en spelen toneel, mensen die dat niet zien hebben een plaat beton voor de kop of een iq dat lager is dan dat van een goudvis! zo die is eruit haha. ja hoeren sexen voor het geld zei komen echt niet klaar bij clienten. zodra jouw geld op is trappen ze je de deur uit! eigenlijk vind ik heel veel mensen hoerig want een 1 nicht stand is net zo vreemd goed beschouwd! want je neukt met een vreemde.

he mensen het gaat erg goed met ons land ahum.... niet dus. hoeren heigen zelfs nep ze zijn geheel nep. ze bestaan wel maar zien niks in je alleen je geld willen ze....stomkop!!!! hoe had je zo stom kunnen zijn 50 euro te betalen voor 15 minuutjes neuken. huur dan ff een pornotje kost je maar 2 euro en krijg je geen ziektes van! stomkoppen zoek een vriendin en vermijd de hoeren. LOZERS gewone vrouwen willen jou niet vieze hoerenloper met je kleine pikkie. woahahahahahahah mzl

Ik heb je reactie inderdaad maar onder de titel, ""Vreemd", "zielig" geplaatst...

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo