Mijn eigen ervaringen in de prostitutie tussen plusminus 1995 en 2002

    • anekdotes,
    • bespiegelingen,
    • meningen
Ik ben vandaag met Jacqueline geweest en met Jacqueline was ik al heel lang niet meer samen naar boven geweest. Enerzijds ligt dat aan mij omdat ik natuurlijk een tijdlang niet bij de Bezuidenhoutseweg 383 geweest ben en anderzijds ligt het aan Jacqueline, die ofwel met vakantie was (of iets dergelijks?), ofwel zodanig met klanten in de weer dat ik uiteindelijk maar iemand anders koos.
(ook een Jacqu

 
kunst of kitsch
Mijn mening kort samengevat: In het algemeen vind ik het niks. Maar, uitzonderingen bevestigen de regel.
Mijn grootste bezwaar is dat het meestal, bij "naakte beschouwing", zo direct opvalt. Bij transsexuelen valt het het meeste op. logisch natuurlijk want daar zit het meeste kunststof in.
silicon.gif (16194 bytes)

 
Ik werd op het adres geattendeerd door een dubieus mailtje, ik kom daar later nog op terug. Het massagehuis ligt aan de Neherkade, een bijzonder onplezierige buurt, want het is helemaal geen kade maar een tochtige 4-baans snelweg met aan de ene kant van het water een industrieterrein en aan de andere kant van die hoge verschrikkelijk onpersoonlijk galerijflats, met daaronder nog van die bedrijvenboxen, garages, opslagplaatsjes en andere nietszeggende firmaatjes.
Kortom, absoluut geen aanlokkelijke buurt. Het nummer was 93 f en dat lag gelukkig direct aan de straat op de begane grond, het was een van de "bedrijfjes".
 
that's the question!
oftewel "doet ie het, of doet ie het niet?"
Ik kreeg laatst de volgende reactie:
Hallo Ricardo,
Ik zal je een illusie armer maken: hoeren genieten er echt niet van om met jou te neuken!! Ze doen zeker weten alsof, en ik kan het weten, geloof me!! Ze doen hun WERK, en het is met de ene klant leuker dan met de andere maar meer ook niet. Verder vindt ik het goed dat je deze site hebt gemaakt. Er lopen al veel te veel van die schijnheilen rond!! Prostitutie is een 'eerlijke deal' zolang je je partner er niet mee kwetst (stiekem naar de hoeren gaat). Dag, Angel.
nicewoman.jpg (18120 bytes)


Ik kreeg laatst het volgende mailtje:
Hallo,
ik zag uw bericht op de site; ik zou eens kijken op onze site 

www.ben-ik-seksverslaafd.nl/

dat helpt echt!
sterkte!
Stichting Nationaal Preventie en Informatie Bureau Seksverslaving postbus 15468 1001 ML Amsterdam 020 - 3791040 

www.ben-ik-seksverslaafd.nl/


Mocht je in de gelegenheid zijn om ons te ondersteunen om dit werk ook voor anderen beschikbaar te houden dan is een donatie hartelijk welkom op gironummer: 6019568 tnv Stichting NPIBS te Amsterdam. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 34148983.
- our greatest glory is not in never failing, but rising up every time we fail -
Nu ben ik nieuwsgierig van aard, dus ik heb de website bekeken en er bestaat dus inderdaad een stichting tegen seksverslaving. Een beetje overeenkomstig de stichtingen tegen alcohol en gokverslaving:

 
De zangeres met die prachtige fluwelen stem is nu op de TV. Er is een hele special aan gewijd. Dat brengt bij mij bijzondere herinneringen naar boven. Zoals ik trouwens altijd een warm gevoel van binnen krijg als ik muziek van haar hoor. En niet van haar bijzondere stem alleen! En ook niet van Sade zelf, hoewel ze beide wel in mijn smaak passen.
sade.jpg (13423 bytes)

 Ik kreeg laatst een reactie van iemand (een vrouw notabene) die vond het woord "hoerenloper" maar helemaal niets... Het klonk zo negatief.

Ik moest maar een andere benaming kiezen voor mijn hobby. Tja,...

sexygril2

 
Ik kreeg vorige week in mijn mailbox een berichtje van ene Marleen met daarbij een artikel uit  het Rotterdams Dagblad van 3 juni jl met de pakkende titel "Marleen hangt string aan de wilgen" over haar privehuis, en dat ze ging sluiten. Lees hier maar het bericht. Ze had ook nog een website, maar die gaat binnenkort uit de lucht. We hebben even gemaild en ik vond het een sympathieke vrouw. Ik ben langs geweest.
marleen.jpg (14325 bytes)


 Spaanse serien (geen typefout, zo spreken de meisjes het uit)

Klokslag 4 uur 's middags: vaste starttijd van een bijzonder ritueel in de Bezuidenhoutseweg 383. Kijken naar "De Spaanse serien". Meestal wordt het dan ook iets rustiger in de huiskamer.

 
Ik kwam laatst bij een nieuwe club. Het was een Thaise club maar dan niet met alleen massage, maar ook wat extra's, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik had er de vorige keer een geweldige ervaring met een alleraardigste Thaise vrouw.  phuket.jpg (7287 bytes)
 
Zag vanavond een programma op SBS6 over prostitutie. Ik vond het interessant. Het was een Amerikaanse rapportage. Over prostitutie in de Verenigde Staten.
OK, het was wel SBS6 dus het gaat ze daar natuurlijk voornamelijk om de lekkere plaatjes van de halfblote dames, daar kon je dan ook op wachten. Vind ik ook niet erg trouwens.
hooker.jpg (10683 bytes)
 
Heel lang geleden ben ik eens naar een erotiekbeurs geweest. Het was in de beginperiode van erotische beurzen. Het was allemaal nog een beetje amateuristisch. Hoewel het wel voor het eerst in een grote hal was. Ik meen in de RAI of Ahoy. (Het was trouwens geen Extravaganza)
Erotiekbeurs

Ik belde netjes aan en stond te wachten in het halletje. Wil deed open.
Bij binnenkomst stonden we wat onwennig tegenover elkaar. Ik liep door de gang door naar achter, naar de kleedruimte. Mijn "vaste" kleeedhokje, die met nummer 13 (ik ben verder niet bijgelovig), was de eerste die nog vrij was. Op mijn gemak kleedde ik me uit en ik kreeg van Wil een verse, nog warme, badjas aangereikt, direct uit de droger. Ik liep de huiskamer binnen en zag een tweetal Caribische meisjes die ik niet herkende. Verder zag ik de vaste klant "Pappie" op het hemelbed bezig. Pappie is berucht om zijn gegil tijdens het klaarkomen. Hij neemt ook heel vaak meerdere meisjes. Dit keer hield hij zich aardig in. Hoewel het ook kan zijn dat ik eraan gewend geraakt was.
Als eerste zag ik Vicky die zich uit een omhelsing losmaakte om mij uitbundig te verwelkomen. Maar ze was natuurlijk wel bezet en ze verdween even later naar een kamer boven. Ik nam een pilsje en installeerde me op de enige nog vrije bank in de hoek van de kamer.
Het was redelijk druk. Ik liet alles even over me heen komen en ja, er leek eigenlijk helemaal niets veranderd in het afgelopen jaar. Het interieur, de TV's, de meisjes (ook Melissa was er weer, en Rita natuurlijk, Fabiola was morgen jarig, binnenkort zouden Nouri en Cindy weer terugkomen van vakantie, en Mary werkte ook nog steeds alleen op zaterdag) de klanten, de badjassen de TV en video. Alles was nog precies hetzelfde.
Er was zelfs Caribische muziek. Wel waren er dus nieuwe meisjes en een ervan kwam net van de kamer boven en stelde zich voor aan de nieuwe klanten. Ze heette Mimi en ze kwam uit Japan (!). En ze was heel spontaan en vrolijk en sprak redelijk goed Nederlands.
Ze was overigens ook het enige vrije meisje op dat moment. En omdat ik niet wist of er nog iemand vrij zou komen, en wie dan wel, en omdat het al 20:00 uur was en ze om 22:30 dicht gaan, en omdat ik het nog nooit met een Japanse gedaan had... Enfin, na een lichte aarzeling koos ik voor Mimi, eigenlijk alleen om haar leuke uitstraling.
Ze nestelde zich op mijn schoot en we stoeiden en krioelden wat. Na een tijdje vertrokken we naar boven en ja, boven werd het, ik kan niet anders zeggen, uitermate gezellig. Ik zal niet in de oververhitte details treden, maar ze kwam uiteindelijk meervoudig verzadigd (in dit geval wel heel gezond voor hart en bloedvaten !!!) weer naar beneden!!
Toen we beneden kwamen zat Jacqueline in een hoekje met een klant en ook zij moest zich even losmaken om mij te begroeten. Mijn Mimi zat nog een beetje te doezelen en mompelde enigszins verbaasd dat het haar niet zo vaak overkomt, meteen de allereerste keer met een klant. Ik zie Jacqueline stilletjes gniffelen. Die weet wel beter.
Na een tijdje begint Mimi uit zichzelf weer aan mij te friemelen, en met een poserend toekijkende Jacqueline raak ook ik meervoudig verzadigd deze avond...
YES,
het is een verslaving, maar wel een bijzonder aangename.....
Epiloog:
en dan het weerzien met Wil. Hoe verliep dat?....
Tja, zij was nerveus en ik was nerveus. Ze was vriendelijk tegen me, ik was vriendelijk tegen haar.  Ze zei dat ze me niet zelf de toegang heeft ontzegd de vorige keer. Toen was ze namelijk op vakantie. Dat had blijkbaar iemand anders besloten. Ik zei nogmaals dat ik nooit de club in een slecht daglicht had willen stellen op mijn site. Zij gaf me een verse badjas, en ik hield me uitdrukkelijk op de vlakte.
Eind van het liedje is echter dat het nooit meer echt goed zal komen tussen Wil en mij.
Voorbeeldje:
Het is 22:00 uur, een half uur voor sluitingstijd!!!! En ineens gaat die ene TV waar ik naar kan kijken uit... gewoon, klik, zwart, uit, daar zit ik dan!
Als je half 11 dicht gaat, waarom dan al voor tienen  gaan beginnen met opruimen??
En ze heeft ook niets meer over de 60 Euro van de laatste keer gezegd. (Toen ik de laatste keer met ruzie wegging had ik mijn geld niet teruggekregen, wat ze later telefonisch wel weer beloofd had). Ik ben er ook niet over begonnen, maar toch, ik kon weer gewoon opnieuw 60 betalen.
OK, gezegd, klaar. Ik laat het er verder bij zitten.
We liggen elkaar gewoon niet, we hebben het er allebei lastig mee, en dat zal verder niet veranderen. Ik respecteer haar wel. Ze heeft nog steeds de club goed in handen. En dat is een geweldige club. En ze is in principe de kwaaiste niet. Maar ja, .. (zucht)
Ze gaat overigens wel naar mijn geliefde Griekenland met vakantie, voor het eerst.
Wil, ik wens je toch een hele prettige vakantie op Kreta en na je vakantie kom ik gewoon weer!
cheers!!

Ik lag laatst op een avond, na een zware dag op het werk, op mijn gemak languit op de bank, een beetje verveeld te zappen.. Er was echter geen voetbal op TV en voor de rest leek het ook niet veel soeps. Ik dacht er al bijna over om maar eens vroeg naar bed te gaan voor de verandering.

Maar ineens was ik weer klaar wakker en zat ik weer helemaal rechtop op de bank. In een flits zag ik namelijk een mooi sexy blond meisje in flinterdunne felroze kleding op het scherm voorbij komen.

En dat meisje kende ik.

angel.jpg (93168 bytes)

 
Ik was vanavond in de Laan v. NOI 200a, D.H. , bij Marlon, een Oostenrijkse....
Een leuke Oostenrijkse. Ze werkt al 9 jaar in Nederland, sprak goed Nederlands. Ze is een zogenaamde "ervaren" dame van, ik denk, even in de dertig. Ik koos haar uit de drie beschikbare dames, omdat ze me het meest sympathiek leek. Ik heb normaal gesproken eigenlijk helemaal niets met "Duitse" of duitstalige dames. Ze zijn me over het algemeen te gründlich, te zakelijk, te afstandelijk.
sexygirl.jpg (21130 bytes)

 Ik kwam in de massagesalon in de Johannes Camphuysstraat in Den Haag en eigenlijk hoopte ik dat Tsjechische Itta of een van de Caribische meisjes er waren. De gastvrouw zei dat er 5 meisjes waren, dus de kans was best groot. Ik zat in het kleine stoeltje in een van de sober ingerichte donkere ruimtes met een simpel tweepersoonsbed, terwijl vlak na mij al een een nieuwe klant binnenkwam die ik in de deuropening voorbij zag lopen en ik dacht zo, ik heb in ieder geval eerste keus.
massage-woman.jpg (6036 bytes)
 
Mijn God, wat had ik vandaag weer een geweldige nacht. Ja sorry hoor, maar het is waar. Het is nu bijna 02:00 uur en ik schrijf het meteen maar voor jullie op.
Zo opeens had ik vanavond genoeg van de alledaagse dingen, het werk, de hobby's de computer, de TV. Ik wilde er even uit. En je weet ondertussen wat "uit" bij mij betekent. Het was te laat voor een sexclub, dus er bleef niet veel over dan snel naar de ramen of iets langzamer naar de tippelzone.
thai_beach_girl.jpg (9145 bytes)


 ...   vervolg van Shanya ...
Het duurde allemaal even langer dan gepland, maar ik geloof dat het gelukt is. Nu ben jij er niet zie ik en vanavond ben ik er niet, maar wellicht dat we allebei een keer online zijn.
Groetjes Ricardo
hs0006.jpg (27434 bytes)

 
Zomaar op een doordeweekse middag was ik in Leiden ineens op weg naar een sexclub. Eigenlijk niet helemaal zomaar. Want ik wist het van tevoren al dat ik daarheen moest voor mijn werk. En ik had op internet al even opgezocht welke clubs daar waren, voor het geval dat... Je ziet: ik bereid mijn werk terdege voor.
SJD02J.jpg (13770 bytes)

 Ik heb mezelf bij de start van deze website, ergens in 1999 (!), voorgesteld in het stukje "wie ben ik". Ik krijg daar nog steeds af en toe reacties op. Hieronder een bloemlezing van die reacties:

Met stijgende verbazing heb ik dit verhaal gelezen. Dat er nog mannen zijn die denken dat prostituees echt klaarkomen. Ik zit nu zelf ook al weer 3 jaar in het vak. Maar klaarkomen???

VERGEET HET MAAR. Het enige wat telt is money. Of dacht je dat wij het leuk vinden,om elke keer maar weer van die zwetende,en soms naar drank ruikende mannen over ons heen te krijgen?? Mannen nog een ding:jullie hebben het altijd hygiëne bij de vrouwtjes. Maar hoe zit het met jullie eigen hygiëne? Denk daar dan ook even aan.

Groetjes,Petra