Rob Oudkerk, mijn mening

 
Rob Oudkerk heeft zijn baan verloren. Waarom?? Omdat hij in de kroeg aan een columniste vertelde van bezoekjes die hij bracht aan prostituees. (PS 1 op de 4 a 5 mannen in Nederland bezoekt prostituees, even vasthouden graag)
En dit is dus Nederland anno 2004!! Tolerant land zijn wij hè, echt vooruitstrevend, liberaal, alle taboes zo'n beetje doorbroken. Nee, bij ons kan echt alles, hoor! Voorbeeld voor de rest van de bekrompen wereld!


Niet dus!!!!!!

Ik kots hier dus daadwerkelijk verschrikkelijk van. Wat een megaberg hypocrisie heb ik de afgelopen dagen langs zien komen in de media zeg, gadverdamme!

Ten eerste dus de moraalridders die direct in grote getale opstaan om te verkondigen "..dat een persoon in openbare functie dat toch allemaal niet zo maar kan maken.." en "..in onze partij hadden we zo'n hoerenloper allang de deur gewezen..", "zo iemand is beschadigd en kan niet meer functioneren".

Punt een: Je moet bestuurders en politici gvd afrekenen op hun DADEN op het werk en niet wat ze in hun privé-leven doen.
Punt twee: Hoerenlopers komen in ALLE lagen van de bevolking voor, en ZEKER net zo veel bij de partijen die hierop nu zoveel commentaar hebben. Laten ze asjeblieft heel snel hun mond houden.
Punt drie: De man is beschadigd, jazeker, maar wel door de media en DAAROM wordt hij verhinderd om normaal te functioneren. Het bekt gewoon lekker in de krant, iedere journalist geilt erop. Vette koppen, lekker meesmuilen. Het lijkt potverdorie wel een stel puberale jongetjes die stiekem om de hoek van het rode gordijntje mee konden kijken. Hoge oplages, veel publiciteit, rooie oortjes, allemaal veel belangrijker dan het leven van Rob Oudkerk.

En die eigen achterban van hem zijn dus ook een stelletje kneuzen, schijters eerste klas. Eindelijk een moment dat je als partij kunt aangeven dat het je om de inhoud gaat en niet om de franje eromheen, niet om de persoon, dat je midden in de samenleving staat en weet wat er allemaal gebeurt, eindelijk een kans dat je je ruggengraat kunt tonen, maar nee hoor, na ampel beraad zwichten ze voor de hetze in de media, bang als ze zijn voor stemmenverlies, gezichtsverlies, en misschien zien sommigen het nog wel als kans om zelf hogerop te komen. Jezus, ik zou nog wel twee dozijn bewindslieden en politici weten die eerder in aanmerking komen voor ontslag dan een goed functionerende wethouder, die misschien een tikkeltje te openhartig en naïef is.

De conclusie mag dan ook zijn:
Je mag in Nederland vandaag de dag dus van alles zeggen, ook dat je homo bent, een paar mensen kijken je misschien eventjes een beetje scheef aan, maar dat is ondertussen dus wel geaccepteerd. Maar als je zegt dat je bij tijd en wijle betaalde intimiteit zoekt dan wordt je dus helemaal met de grond gelijk gemaakt.

EEN SCHANDE VIND IK HET!

Bij deze wens ik Rob Oudkerk en zijn familie veel sterkte!!!
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo