Gangbang

 
Het kwam door een advertentie in de krant. Ik had hem al een paar maal gezien en ik werd er door aangetrokken en heb gebeld. Ik ben wat allergisch voor teveel mannen in zo'n omgeving (ik ben eigenlijk helemaal niet dol op het delen van een vrouw), vandaar dat ik informeerde naar de samenstelling van het bezoek. Er werd mij bezworen dat er toch veel vrouwen kwamen, dat er juist mannen tekort waren en dat er genoeg te beleven viel. Ik kon het zo vaak doen als ik wilde, er was geen enkele beperking. group023.jpg (40973 bytes)E

nfin, zo loop ik op een regenachtige avond in een drukke, brede straat in een oude wijk in Rotterdam-Zuid met aan weerszijden wat winkels en woonhuizen erboven. Het adres betreft een bovenhuis. Aan de buitenkant is helemaal niets te merken van de activiteiten die binnenin moeten plaatsvinden. Ik loop het smalle trappetje op, de muziek tegemoet en ik wordt bovenaan de trap welkom geheten door een alleraardigste vrouw van middelbare leeftijd. Mijn jas wordt aangenomen en ik kan een lege kruk bemachtigen achter de royale bar die in de achterkamer in elkaar is getimmerd.
Het is duidelijk vroeger een dubbel woonhuis geweest. De voorkamervloer is in het geheel een halve meter verhoogd en totaal voorzien van matrassen, zodat een royale vloer ontstaat voor de groepsex. Vanuit de achterkamer heb je redelijk zicht op wat er allemaal in de voorkamer gebeurt. Toen ik binnenkwam trouwens nog helemaal niets. De meeste mannen (8 tot 10) zaten een tikkeltje ongemakkelijk op een stoel of barkruk een biertje te drinken en een snackje te happen (allemaal inbegrepen in de entreeprijs). Hier en daar ontstond een schuchter gesprekje. Op het bankstel in de opengebroken tussenkamer zaten ook een tweetal "middelbare" stellen die hier duidelijk vaker waren geweest.
Vlak naast mij stond nog een jong stel dat ook nieuw was en er liepen nog een drietal loslopende meiden "van het huis" rond. En tenslotte het (echt)paar achter de bar die alles regelden. Zo rond negen uur/half tien uur werd door de oudste loslopende meid het sein "uitkleden!" gegeven. En dat deed ze gewoon door zelf het goede voorbeeld te geven en een verleidelijke positie in te nemen op de matrassenvloer. Het duurde dan ook niet lang voordat de meest verhitte mannen naakt ernaast lagen en het feest kon beginnen.
Ik liet deze eerste golf van wellust maar even aan mij voorbij gaan: Met zijn vieren rond een meisje drommen, dat zich overigens wel gewillig liet betasten en meer dan dat, leek mij toch niet zo aantrekkelijk. Maar ja, daarna willen de meisjes ook wel even rust en bij de tweede golf deed ik ook maar mee. Het mooiste meisje was wat selectiever en ging niet op elke "avance" van een bezoeker in. Je raadt het nooit, maar ik mocht van haar heel lang tussen haar benen bivakkeren. En dat was toch wel spannend allemaal daar op dat supergrote 12-persoons bed. Na een korte pauze ging ik nog een kijkje nemen op de bovenste verdieping. Daar waren wat kamertjes voor wat meer intiemere momenten.
Daar lag ook het jonge stel een beetje met elkaar te spelen. Het meisje, mollig, sproetig, levendig, geen uitgesproken schoonheid, had duidelijk het initiatief. Beneden had ze al duidelijk onderzoekend iedereen in zich op zitten nemen. De jonge, stoere tattoo, lief, maar niet te intelligent was duidelijk "meegetroond" naar deze avond. Toen ik langsliep ontving ik van haar een uitgesproken uitnodigende blik, onderwijl dat haar vriendje met haar bezig was. Ik aarzelde. Maar ze nam zelf het initiatief door haar vriendje "naar de borst" te halen en haar gespreide benen aan mij over te laten. Ze was duidelijk opgewonden en ikzelf trouwens ook. Toen mijn tong haar meest intieme plekje aanraakte was dat de allereerste aanraking van mij aan haar (!). We hadden, nog geen enkele liefkozing gemaakt, zelfs nog geen handen geschud, alleen beneden amper twee woorden met elkaar gesproken en dan dit ineens. En het was voor ons alledrie duidelijk de eerste keer dat we hier waren. Dat feit maakte het allemaal zeer bijzonder.
Maanden later ben ik voor de tweede keer naar die club gegaan en je raadt het nooit, ik kwam haar daar weer tegen en ze was daar ook voor de tweede keer. Ze was nu alleen, met die jongen was het uitgegaan. Ze was duidelijk een "tikkeltje te wild" voor hem.
Reacties   
#1 Guest 03-01-2015 19:15
Hoihoi, weet jij nog waar die gangbang gevestigd is? Ik wil er graag gaan werken, maar geen idee waar ik naar toe kan.

Dank je wel
Citeer | Melden aan beheerder
#2 Ricardo 03-01-2015 19:16
Geen idee, het is meer dan 10 jaar geleden....
Citeer | Melden aan beheerder
#3 Wil 14-01-2015 01:17
leuk verhaal.Ik heb er gewerkt achter de bar. Met Inge en Yvette, een heel leuke tijd!
Citeer | Melden aan beheerder
#4 Ricardo 14-01-2015 01:18
Hoi Wil, het is wel een hele tijd geleden he, ik denk zeker 10 15 jaar. Bestaat nu vast niet meer.
Citeer | Melden aan beheerder
#5 Wil 02-03-2015 23:47
Hallo Ricardo, Ja zeker tien jaar geleden. Inge zie ik nog wel regelmatig, ook intiem, Ik zou je nog weleens willen zien. Leuke site trouwens...
Citeer | Melden aan beheerder
#6 Guest 09-03-2018 17:35
L.S ik ben een boek aan het schrijven over mijn 25 jarig bestaan als swinger. Ik kwam deze site toevallig tegen. inderdaad dit adres heb ik zo'n 10 tot 15 jaar geleden nog al eens bezocht en moet ik zeggen de lekkers avonden doorgebracht. groetjes
Citeer | Melden aan beheerder
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo