Het is vandaag de dag na gisteren. U weet wel die nacht dat ik bij de straatnimfen heb gekeken en direct het verhaal daarover heb geschreven. Het was dus laat (plm. 4 uur) dat ik naar bed ging en ik word vanochtend om 11 uur uit mijn bed gebeld. Door een pikkie van de Haagse gemeente die zegt dat hij een "vervelende mededeling" heeft... Dat zijn van die opmerkingen waar je wel direct wakker van wordt...
THAY.jpg (106817 bytes)

 
Nee, nog geen ervaringen uit de eerste hand. Ik ben er nl nog niet geweest. Maar ik ga er naar toe. Binnenkort. Ik ben namelijk uitgenodigd!! Zonder dat we het er van tevoren over gehad hebben, zonder dat ik ook maar ergens op zinspeelde zei ze na het vrijen ineens: "Weet je wat, ik ga met jou eens naar een parenclub. En dan neem ik mijn vriendin mee. Die is al vaker geweest en het moet allemaal hartstikke leuk zijn.". Zonder eerst te vragen wat ik er van zou denken. Er van uit gaand dat ik dat ook wel leuk zou vinden (en dat had ze natuurlijk goed ingeschat).

 
Als ik in een dipje zit wil ik 's-avonds nog wel eens de auto pakken en een eindje gaan rijden. Hoewel ik vooraf eigenlijk naar Scheveningen wilde om wat uit te waaien aan het strand, kwam ik al rijdende, zoals trouwens altijd gebeurt, toch weer terecht bij de prostitutiestraten of de tippelzone. De straten waren al weer leeg om deze tijd.
thai.jpg (13521 bytes)

 

Al een tijdje vertel ik hier verhalen die er eigenlijk niet toe doen of die een beetje duiken in mijn verleden. Waar ik het eigenlijk over zou moeten hebben is L.O.V.E…. Er is love in het spel. Al een tijd lang. En niet te weinig ook. Het gaat niet om liefde van één kant, het gaat ook niet om wederzijdse liefde, het gaat om love van drie kanten.

 
Ik ben vandaag bij mijn nieuwe thaise club geweest en ik moet u gewoon vertellen over deze bijzonder plezierige ervaring.
thai.jpg (13521 bytes)


Caribische meisjes die hier de hoer spelen zijn in feite een van de meest ondernemende en geëmancipeerde vrouwen die er in Nederland rondlopen.
Oppervlakkig gezien zie je een tenger lief vriendelijk klein donker vrouwtje dat wat aandoenlijk Nederlands probeert te spreken, alleen maar van sex houdt en zeker niet al te intelligent overkomt. Als je er wat dieper over nadenkt en ze wat langer kent kom je tot een heel andere conclusie. De meeste zijn heel bewust naar Nederland gekomen, hebben daarmee al op jonge leeftijd een ingrijpende stap in hun leven genomen en er staat hen een duidelijk doel voor ogen.
girl.gif (13538 bytes)

Toen ik voor het eerst weer bij mijn favoriete club langs was geweest (Bezuidenhout), zo rond september vorig jaar, is er een begin gemaakt met een serie van 11 achtereenvolgende "successen" voor mij. Dat wil zeggen dat ik er voor 99% van overtuigd ben dat alle meisjes die ik bezocht heb daadwerkelijk een of meer keer zijn klaargekomen.

images_10.jpg (7439 bytes)

 

Het publiek van Mellow House op de maandagavond bestaat meestal uit mannen van plm. 30 tot 50 jaar die weten wat ze willen en meisjes graag willen verwennen en daar ben ik er ook een van. Nadat ik een paar biertjes had weggewerkt en weer een beetje op adem was gekomen bleek dat de meisjes (er waren er een stuk of 5/6) toch meestal bezet waren. En ook voor langere tijd.

mellow2.jpg (23768 bytes)

 
Ik ben nu al een aantal keer kort achter elkaar bij een Thais massagehuis geweest op de grens van Rijswijk en Den Haag, Nath aan de Rijswijkseweg 604. Wat mij altijd weer opvalt is de enorme huiselijke sfeer die er heerst en de grote innerlijke rust die de meisjes uitstralen. Heel anders dan bij Nederlandse privé-huizen, waar toch altijd een sfeertje van competitie tussen de meisjes heerst bij het voorstellen en iets van rusteloosheid of soms zelfs afwerends bij het uiteindelijke contact met de klant.
thai.jpg (13521 bytes)

 

Gisteren (onder andere(!)) naar het Erotic Mellow House geweest in Rotterdam. En ik moet zeggen het bevalt me nog steeds. Ik was er al bijna een jaar niet meer geweest maar je ontmoet er toch wel de heetste meiden. Ik kom dan op maandag voor de amateur-prostitutie avond.

mellow1.jpg (21965 bytes)

 
Hij is niet meer, ik hoorde het vanmiddag op de radio. Herman Brood, artiest, rock & roll junkie, schilder, vader, zanger, entertainer. bekende persoonlijkheid. Hij was het allemaal. In alle kranten stond een uitgebreide terugblik op zijn leven. Op de TV kwam diezelfde avond nog een uitgebreide biografie. Ik verdenk de media ervan dat ze alles al in een lade hadden liggen. Hij had natuurlijk al jaren eerder dood moeten gaan. De makers van de biografien zullen blij zijn. De terugblik de ze gemaakt hadden wordt eindelijk gepubliceerd. Helemaal achteraan zijn biografie stond ook vermeld dat hij een fervent hoerenloper was…
herman.jpg (8099 bytes)

 

Even een kleine anekdote. Laatste was er een bullebak van een klant in de open sexclub waar ik altijd kom. Gewoon een van het type klootzak eerste klas. Onsympathiek voorkomen, uitgestreken smoeltje, stierennek, echt een gluiperig elleboogventje, type matennaaier. Altijd het onderste uit de kan willen. Altijd voor een dubbeltje op de eerste rang. Zo iemand. U kent uit uw eigen omgeving vast wel zo'n persoon, misschien iemand als uw chef, of wie weet bent u zelf wel zo'n ettertje.

girls.JPG (15369 bytes)

 
Huize Mona. Alleen de naam suggereert al een bordeel van de oude stempel. En dat blijkt ook zo te zijn. Niet ver van het drukke centrum van Utrecht kom je, via een kleine portiek op de Voorstraat 17 bis en een druk op de knop naar boven de trap op, het huis van Mona binnen.
Mona is een stevige vriendelijke vrouw van zeker 55 jaar, typisch iemand die goed zorgt voor haar meisjes en haar klanten. Als blijkt dat je er voor het eerst komt, het leek me dat de meeste klanten vaste bezoekers zijn, wordt alles even uitgelegd en wordt je via trapjes en gangetjes een kamertje binnengeleid waarna de meisjes zich een voor een even voor zullen stellen. Dat ging op zijn gemak, dus ik keek de kamer even rond. Glanzend rood geverfde deuren, beetje pluche, gedempte schemerlampjes, klein tv-tje, ouderwetse stoelen en een eenvoudig bed in de hoek van de kamer, alles ademde een sfeer uit van 30 - 40 jaar geleden.

 

Jammer.. de pedofielen onder u moet ik helaas teleurstellen. Ik val niet zo op heel jonge meisjes en al helemaal niet op een van dertien. En toch gaat dit verhaal over een vrouw en ook over 13 jaar.

sup190[1].jpg (16916 bytes)

 
Een keer, lang geleden, ben ik in een zogenaamd luxe bordeel geweest. Van het type Yab Yum, entree al minstens 100,= en daar heb je alleen een barkruk en een paar drankjes voor. Met een meisje naar boven voor een half uurtje komt er nog eens zo'n 300,- (!) bij. Daarvoor kan ik drie keer naar mijn eigen club en de sex is hetzelfde. Normaal doe ik zoiets nooit. Maar ik was in zo een bui, van wat zal ik nu eens doen wat ik nog niet gedaan heb. Ik besloot bij de Mayfair in Den Haag te gaan kijken.

Nu komt een van mijn meest vernederende ervaringen in mijn leven. Het is drie uur 's-nachts. Ik rijd door de tippelzone in Rotterdam. Het parkeerterreintje aan de Keileweg, weggemoffeld tussen de havenbedrijven en omgeven door ijzeren hekken en een poort die pas na kantoortijd opengaat omdat hier overdag gewoon mensen moeten werken.

Untitled-9.jpg (9631 bytes)V

 
Robin is een mooi, lang, superslank Surinaams meisje aan Den Haag dat werkt in de reeds genoemde luxe priveclub twee straten verder dan de Bezuidenhoutseweg.
In deze club is het altijd druk en dat is ook niet verwonderlijk. Er lopen werkelijk hele mooie meiden rond. De entourage is perfect, statig herenhuis aan de statige de
Laan van NOI 200a diana1

 

Vandaag met Marie geweest. Dominicaanse schone, perfect figuur, mooie haardos, leuke sproetjes. Ze lijkt op het eerste gezicht wat stug, maar nadat ze mij een aantal keren met de anderen heeft bezig gezien, mag ik me in haar warme belangstelling verheugen. Het was lang geleden dat ik de eerste keer met haar ging en wat ik me van toen kon herinneren is dat ze nogal koel bleef onder mijn aanraking en zelfs wat gehaast overkwam. Ik wilde daarom eerst uitgebreid op de bank knuffelen onder het genot van een biertje. Jacqueline kwam nog met een klant de huiskamer binnenlopen en verweet me dat ik zo laat was, m.a.w. als je eerder was gekomen hadden wij nog samen gekund. Er kwam ook een nieuw meisje binnen. Antilliaans, jong en niet onknap. Helaas had ze grote tattoos en daar knap ik een beetje op af. Ik kreeg er dan ook geen spijt van dat ik Marie al zo snel had uitgekozen.

mvc-346f[1].jpg (39893 bytes)

 
Ik heb vandaag per e-mail een aanbieding gekregen van een sexclub uit Haarlem om eens bij hen langs te komen. In de trend van: " ..je website gezien, leuk, aardig, maar je moet echt eens bij ons langskomen. Wij zijn de meest relaxede club, over de kosten hoef je niet in te zitten.."
Voor mij is dit een geheel onverwacht nieuw fenomeen van mijn website. Na kunstenaars en Endemol (zie reacties) nu ook belangstelling van de business zelf.  Ik vind het wel leuk. Ik ben ten eerste nieuwsgierig van aard en ten tweede ook Nederlander. Ik heb teruggebeld. De eigenaar heette Nicholaas en hij leek me wel sympathiek.
hartje.gif (10478 bytes)

 Toevallig was ik afgelopen week 's-avonds in Leiden en ik rijd langs club Top Cat. Nieuwsgierig als ik ben bel ik aan. De entree blijkt gratis, een wip is vanaf 100 gulden en drankjes voor 6 piek, dus ik ga naar binnen. Ik kom direct in een zeer kleine bar (is vroeger vast een voorkamertje geweest). Er staan en zitten een stuk of 6 gasten aan de bar en ik zie zeker drie vrouwen. De club beantwoord geheel aan het ouderwetse stereotype beeld van een sexclub.cupid1