13 Jaar

 

Jammer.. de pedofielen onder u moet ik helaas teleurstellen. Ik val niet zo op heel jonge meisjes en al helemaal niet op een van dertien. En toch gaat dit verhaal over een vrouw en ook over 13 jaar.

sup190[1].jpg (16916 bytes)

Ik zag gisteren achter de ramen namelijk iemand die ik, bleek achteraf, 13 jaar geleden voor het laatst had gezien. Toen ik op een afstandje langs het raam liep was er direct een schok van herkenning en ik meende bij haar een zelfde blik te zien. Terwijl ik in gedachten doorliep kwamen de herinneringen aan vroeger langzaam weer naar boven.

Ik was toch zeker een jaar of drie/vier min of meer "vaste klant" bij haar. En opeens was ze weg, niet meer in Den Haag te vinden en niet meer in andere steden, helemaal verdwenen van de aardbodem. Nog heel lang heb ik regelmatig aan haar gedacht. Wat ik me van haar kan herinneren als de dag van gisteren was haar ongelooflijk romige huid. Ik kan er geen ander woord voor bedenken. Zo fluwelig zacht, zo fraai egaal lichtbruin, zo mooi strak om haar perfect gevormde lichaam, kortom zo volmaakt. Ik mocht haar altijd uitgebreid masseren, dat kon ik toen ook al redelijk goed, en ik deed het ook met veel plezier. Man, als ik terugdenk aan die perfecte billen die ik dan met een klein beetje olie langzaam masseerde tot in de taille en van daar tot in haar nek, alles bedekt met die fantastische fluwelen huid, als ik eraan denk hoe ik, tussen haar benen knielend, van boven op haar perfecte rug neer kijk, terwijl zij zich ontspant onder mijn handen, dan krijg ik het nog warm, als is het dan 13 jaar geleden.

Ze was Thaise, en sprak slechts gebrekkig Nederlands. "Yes, darling" was haar stopwoordje, en ze had er een gewoonte van gemaakt om direct bij binnenkomst al aan je erectie te werken. Het zou me niet verbazen als klanten van haar al klaar zijn gekomen voordat ze de jas uit hadden. Haar echte naam wilde ze eigenlijk liever niet kwijt. Als ik er naar vroeg kreeg ik steevast een andere te horen dan de vorige keer. Net als de meeste Thaisen was ze heel onbevangen wat sex betreft, maar klaarkomen hoefde bij haar niet zo nodig. Ze was wel heel zorgvuldig op haar lichaam. Ze at bijvoorbeeld heel gezond, rookte niet, dronk niet. En ze vond het dus heel fijn om gemasseerd te worden en wat te praten. Een relatie buiten haar werk hebben we niet gehad, maar ik genoot wel haar vertrouwen. Ze vertelde me altijd heel veel. En toch was ze dus plotseling uit mijn leven verdwenen, dertien jaar geleden.

Uiteraard liep ik dus terug naar haar raampje, mijn hart een beetje sneller kloppend als normaal, en ze bleek mij inderdaad ook nog te herkennen. Ze was niet echt veel veranderd, alleen wel duidelijk wat ouder geworden. Wat droeve rimpeltjes rond de ogen, een heel klein beetje dikker, en de huid herkende ik niet echt meer uit mijn herinneringen. Ik dus naar binnen, even oude herinneringen ophalen. Het bleek dat ze al die tijd getrouwd is geweest met een Nederlander. Huisvrouw geworden, kinderen gekregen, maar uiteindelijk is ze toch kort geleden van hem gescheiden. Hij was te veeleisend (zei ze) en liet haar te weinig vrij. Ze had besloten dat ze weer naar Thailand terug wilde en was op weg terug naar haar moederland. Ze zou, samen met haar kinderen, weer bij haar moeder kunnen wonen. Een illusie armer en twee kinderen rijker.

Het vliegtuig vertrok echter pas over twee weken en dus had ze besloten in de tussentijd maar een beetje bij te verdienen. Met het werk dat ze al die jaren terug ook had gedaan. Ik heb dus eigenlijk veel geluk dat ik haar net tref. Ik denk dat het werk nu haar toch een beetje tegenvalt. Dertien jaar geleden was ze echt een topper, klanten stonden soms in de rij. En nu zit ze toch, als eind dertiger, tussen een heleboel veel jongere, mooiere meiden in. En dan zijn de verdiensten niet altijd even goed.

Het doet haar wel goed hier toch nog een bekende gezien te hebben. Ik wens haar veel geluk in Thailand en sluit hiermee ook een hoofdstuk van mijn eigen leven.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo