Aanbieding

 
Ik heb vandaag per e-mail een aanbieding gekregen van een sexclub uit Haarlem om eens bij hen langs te komen. In de trend van: " ..je website gezien, leuk, aardig, maar je moet echt eens bij ons langskomen. Wij zijn de meest relaxede club, over de kosten hoef je niet in te zitten.."
Voor mij is dit een geheel onverwacht nieuw fenomeen van mijn website. Na kunstenaars en Endemol (zie reacties) nu ook belangstelling van de business zelf.  Ik vind het wel leuk. Ik ben ten eerste nieuwsgierig van aard en ten tweede ook Nederlander. Ik heb teruggebeld. De eigenaar heette Nicholaas en hij leek me wel sympathiek.
hartje.gif (10478 bytes)

Hij had mijn website gezien en had de verhalen "met genoegen" gelezen. We hebben even kort, maar aangenaam gepraat. Alleen op het laatst van het gesprek kwam even zijn ware aard naar boven. Hij zei iets in de trend van "en we kunnen er misschien beiden van profiteren". Als hij @$%! maar niet denkt dat ik sowieso een positief stukje over zijn club schrijf, ook als ik er niets aan vind.
Ik beloof hierbij plechtig aan alle lezers en lezeressen dat ik de website meteen beëindig als ik mezelf gedwongen voel niet de waarheid (of althans mijn waarheid) te vertellen. Als ik de tent niets vind vertel ik dat hier. Als ik het leuk vind vertel ik dat ook. Een aardige baas zegt mij overigens nog helemaal niets. Een fraaie aankleding van de zaak ook niet. Zoals de trouwe lezers wel weten gaat het mij uitsluitend om de meisjes, om de sfeer en niet om de baas.
Als het om de baas zou gaan was ik werkelijk allang vertrokken bij mijn vaste club. Vanmiddag weer wat meegemaakt!!!!!!!!!!! Als ik dit stukje tik word ik er nog boos om. Maar ik spuug al mijn gal in mijn volgende stukje, de titel staat al vast:      Geldwolven.
Mis het niet.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo