Amsterdam

 

Omdat ik nog steeds niet naar mijn vertrouwde club wil gaan (zie Wil 1 en Wil 2), ben ik, omdat ik toch toevallig in Amsterdam was, eens gaan kijken naar een "open-sexclub" in de Haarlemmerstraat waar ik vroeger ook wel eens kwam. Vroeger is plusminus 5 jaar geleden en toen kon je voor 150 gulden met twee meisjes mee. Sindsdien is er het een ander verbouwd en de prijzen zijn meteen maar verdubbeld ook. Toen ik binnenkwam was er ook nog geen enkel meisje. Ik heb dan ook vriendelijk bedankt voor de eer. Untitled-2.jpg (11352 bytes)

Echter wat nu, ik ben niet zo’n fan van de beroemde wallen van Amsterdam, teveel haastwerk vind ik. Ik wist echter wel nog een adresje op de Overtoom, huize Ria. De laatste keer dat ik er was is minstens 15 jaar geleden. Ik herkende er dan ook niets, hoewel de gastvrouw beweerde dat ze er al 25 jaar zit. Ook hier was het een en al luxe wat de klok sloeg; overal spiegels en rode tapijten, gouden kranen, en de prijzen waren dan ook niet veel lager; fl 200,= voor een uur. Ik geef dus helemaal niet om luxe, geef mij maar knappe, aardige, sexy meisjes. Maar die waren er gelukkig ook.

Ik vroeg naar Caribische meisjes, omdat ik daar nu eenmaal het meest van houd. Ze beval nogal stellig een Surinaams meisje aan. Hoewel er nog een of twee Dominicaanse meisjes in aantocht waren moest ik het toch maar met Cleo proberen. Cleo was niet direct de mooiste van het stel, maar ze leek me wel aardig.

Ze zei dat ze vier dagen in de week een andere baan heeft. Ze deed dit werk erbij voor een extra zakcentje en voor haar plezier en dat laatste merkte ik al snel. Ze hield erg van likken en gelikt worden en al gauw kwam ze kort maar krachtig klaar. Van langdurig vrijen hield ze ook wel want na een tijdje kwam ze nogmaals klaar. De bazin vroeg na afloop niet eens hoe het gegaan was; aan het gezicht van Cleo was al alles af te lezen. Ze had weer gelijk gehad. Bij het nakletsen bleek dat Cleo pas op haar drieëntwintigste naar Nederland was gekomen.

Ze bleek al op haar twaalfde (!) een kind gekregen te hebben, die nu ondertussen ook al moeder was. Ik had dus gevreeën met een oma! En toch was ze nog 5 jaar jonger dan ik. Op slag voel ik me stokoud.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo