Bezuidenhoutseweg 383

Ik ben nu vier keer geweest op het nieuwe adres. Het is een doorslaand succes. De drukte is enorm. Het komt de eerste dagen zelfs regelmatig voor dat alle zeven kamers bezet zijn. Toch blijft het voor mij nog even wennen. Ook al omdat ik Wil wel kende en de nieuwe gastvrouwen Alie en Thea nog niet zo goed. Met name Alie is nogal een druktemakertje. Natuurlijk zijn alle meisjes uit de vd Duinstraat er, maar die moeten in het begin ook nog even wennen. Het privekamertje voor hen ligt nu in de kelder en de meeste hebben dan ook een toilettasje bij zich om zo nu en dan even e.e.a. bij te werken. Er moet ook meer trappen gelopen worden omdat de alle kamers op de eerste en tweede etage liggen. Maar ze nemen het voor lief omdat er goed geld verdiend wordt. Het is deze eerste weken echt veel drukker dan vroeger bij beide locaties tezamen!

heart1_sm.gif (2777 bytes)

Het valt me op dat het publiek hier anders is. Ik mis bijvoorbeeld de oude mannetjes uit de vd Duinstraat. Voorzichtig stappend om niet te struikelen over de vele drempeltjes kwamen zij graag in de vd Duinstraat omdat iedereen daar alle tijd heeft. Hier konden ze zich gemakkelijk in een van de vele donkere hoekjes verstoppen (net zoals ik zelf trouwens graag doe). De meisjes namen alle tijd voor ze. Waarschijnlijk zitten er een groot aantal weduwnaren of alleenstaanden bij. Je ziet gewoon dat ze groeien als na afloop is gebleken dat ze het nog steeds niet verleerd zijn.

Op de Bezuidenhoutseweg 383 komen veel meer businessmen. Ook al omdat zij de klantenkring vormden van het oorspronkelijk privehuis hier. Er zijn er overigens nog maar weinig die gebruik maken van de mogelijkheid om alleen privé te gaan. Het is net zo duur, de meisjes zijn dezelfde, de kamers zijn dezelfde. Het enige verschil is dat je er "privé" na een half uur weer uitgegooid wordt.

In de grote kamer zijn de donkere hoekjes verdwenen en doordat het zo druk is zijn de meisjes ook iets minder rustig en relaxed. De verbeteringen zijn er ook natuurlijk. Zo worden er meer afwisselende films gedraaid op betere TV’s. Er zijn meer en mooiere kamers ter beschikking. Alles is nieuw en het is schoner.

De eerste keer ga ik met Cindy. Altijd de rust zelve, maar vandaag heeft ze het zo druk dat het bij een korte vrijpartij blijft. Ze kan zich niet genoeg ontspannen in deze nieuwe omgeving. Ook al niet omdat we het op het nieuwe hemelbed achterin de volle ontvangstkamer doen omdat alle kamers bezet zijn.

Volgende keer beter. Het vuur moet vandaag maar van de vlammetjes en hete bitterballen komen.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo