Bullebak

 

Even een kleine anekdote. Laatste was er een bullebak van een klant in de open sexclub waar ik altijd kom. Gewoon een van het type klootzak eerste klas. Onsympathiek voorkomen, uitgestreken smoeltje, stierennek, echt een gluiperig elleboogventje, type matennaaier. Altijd het onderste uit de kan willen. Altijd voor een dubbeltje op de eerste rang. Zo iemand. U kent uit uw eigen omgeving vast wel zo'n persoon, misschien iemand als uw chef, of wie weet bent u zelf wel zo'n ettertje.

girls.JPG (15369 bytes)

Ik heb de man zelf niet gesproken (ik spreek sowieso vrijwel nooit met klanten) en hij zei ook niets maar hij straalde het gewoon uit. Het type klant waarbij ik denk, meisjes, wat hebben jullie toch een rot beroep. Die vent krijgt bij zijn vrouw waarschijnlijk geen poot meer aan de grond (en terecht!) en die kan zich nu voor een beetje geld, waar hij waarschijnlijk genoeg van heeft, even helemaal uitleven op weerloze gewillige meisjes. U ziet het, ik had niet veel met hem op.

Enfin, hij zat op de bank naast Sylvana, die op dat moment heel lekker bezig was met een andere klant. Aan de andere kant van de bullebak zat onze eigen Rita toe te kijken naar het stel. Ze werd er zelf heet van, maar dat wordt Rita al gauw, en ze begon ondertussen de vent een beetje op te warmen en te geilen. Hij reageerde botweg voor geen meter. Was duidelijk alleen geïnteresseerd in Sylvana en liet Rita als lucht achter. Sylvana is uiterst relaxed en professioneel en liet het toe dat hij aan haar borsten zat terwijl ze met haar eigen klant aan het wippen was. Ook leuk voor die andere klant!

Na een tijdje is de klant van Sylvana klaar en de bullebak wendt zich helemaal tot Sylvana, alweer Rita volkomen negerend, hoewel hij het wel lekker vond dat ze hem streelde. Na enige minuten vraagt Sylvana of hij naar boven wil en Rita vraagt gelijk of ze mee mag. Hij begrijpt het niet helemaal, maar als de barjuffrouw Louise er bij komt, het uitlegt en zijn sleutelnummer vraagt is het goed. Gedrieën gaan ze naar boven.

Om vervolgens al na 5 minuten weer beneden te zijn. Zal het 10 minuten geweest zijn, maar meer ook niet. Ja, Sylvana weet van wanten en Rita kan er ook wat van, dus die lul was vrijwel direct klaar gekomen. Weinig medelijden van mijn kant zul je begrijpen. Zeker niet toen ik merkte dat hij bij het afrekenen ook Rita volledig moest betalen. Twee meisjes, dubbele prijs, da's logisch he. Of het nu 5 minuten of een uur duurt.

Hij sputterde nog behoorlijk tegen in de volle kamer waar hij zich goed bewust werd van alle aandacht die op hem gevestigd was. Tot mijn grote genoegen hielden zowel Louise als Wil vriendelijk maar vasthoudend vol. Met een "hier kom ik dus nooit meer" nam hij afscheid.

Leek me een goed plan.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo