Erotic Mellow House (1)

 

Gisteren (onder andere(!)) naar het Erotic Mellow House geweest in Rotterdam. En ik moet zeggen het bevalt me nog steeds. Ik was er al bijna een jaar niet meer geweest maar je ontmoet er toch wel de heetste meiden. Ik kom dan op maandag voor de amateur-prostitutie avond.

mellow1.jpg (21965 bytes)

Het is zo dat je daar 100 gulden entree betaald en daarvoor is alle eten en drinken gratis. Het is een heel ruim en luxe huis met sauna's, whirlbaden, grote showfloor, grote donkere kamers, kleine privé-kamers, overal video en een heel sexy gastvrouw, waar je overigens niet aan mag komen. Waar je wel aan mag komen, en die je apart betaalt (vanaf 25,=), zijn de "amateurs". Sommigen lijken er trouwens wel een beroep van te maken omdat ik ze vorig jaar ook al zag.

Zo zag ik direct Conchita, een stevige Surinaamse met van die grote ondeugende ogen. Ik herinnerde me direct weer hoe heftig ze klaar kan komen. Lezers van mijn dagboek weten ondertussen wel dat ik daar een liefhebber van ben. Voordat ik dan ook maar een drankje op had lag ik al met Conchita. Ze is een van de weinige vrouwen die al hevig schokken bij alleen het aanraken van de tepels. Na een half uurtje rollebollen vielen we beiden bijna in slaap. Ik vind dat overigens heerlijk als een meisje, dat je nog maar zo kort kent, je zo vertrouwt dat ze zomaar op je borst in slaap valt, maar dit terzijde.

Daarna even naar de bar om wat vocht bij te tanken. Er is daar volgens mij een vrij vast publiek want de meesten kenden elkaar. Wel waren er vanavond ook twee jonge jongens, duidelijk voor het eerst. Stoer, kaal koppie, ringetje in het oor, niet al te nozel. En ze wisten zich absoluut geen houding te geven. Die hadden zich vast voorgenomen even te gaan beesten zoals op Ibiza.

Maar er zijn hier helemaal geen jongeren en het beesten valt ook best mee. Het gaat er eigenlijk vrij rustig aan toe. Er zitten meiden die graag verwend willen worden, maar daar hadden de boys duidelijk geen kaas van gegeten. Door de vele "baco'tjes" (gratis he?) keken ze nog wel net zo glazig uit de ogen als in de Veronica-pulpseries over jeugdige vakantielol, maar het was eigenlijk een uitermate zielige vertoning. Ze waren dan ook vroeg weg. Ik had geen medelijden met ze. Opzouten met die hap.

Een minimale hoeveelheid stijl is wel vereist vind ik..

Straks meer...

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo