Erotic Mellow House (2)

 

Het publiek van Mellow House op de maandagavond bestaat meestal uit mannen van plm. 30 tot 50 jaar die weten wat ze willen en meisjes graag willen verwennen en daar ben ik er ook een van. Nadat ik een paar biertjes had weggewerkt en weer een beetje op adem was gekomen bleek dat de meisjes (er waren er een stuk of 5/6) toch meestal bezet waren. En ook voor langere tijd.

mellow2.jpg (23768 bytes)

Nadat ik een paar keer voor niets het gangetje in was geslenterd, ging ik nu maar opletten of er wat volk terugkwam en dan direct kijken of er iemand vrij was. Het bleek Martha te zijn. Een blonde schone die, toen ik net bij haar binnen in het kamertje stond, meldde dat ze niet intiem deed. Nu geef ik daar niet zo heel erg om, maar ik vind het toch altijd een beetje een afknapper als dat wordt verteld als je al binnen bent. Achteraf bleek dat ze best wel intiem wil, maar niet met iedereen en ook niet altijd. Daar kan ik me wat bijvoorstellen, want ook zij was heet en kwam lekker klaar. En als je dan de hele avond bezig bent kan ik me voorstellen dat er op een gegeven ogenblik wat in brand komt te staan.

Na Martha heb ik even, lekker onderuit gezakt in een fauteuil, pilsje in de hand, naar een video gekeken. Ik stond eigenlijk te twijfelen of ik nog wel een keer zou gaan. Toch maar even kijken wie er nog vrij waren. En ja, er stond een lange slanke meid te praten met Conchita. Haar naam ben ik even kwijt, maar de rest vergeet ik absoluut niet.

Ze had kort rechtopstaand blond haar, een beetje vierkant geknipt, perfect slank figuur, even in de dertig denk ik. Ze was druk aan het kletsen en zat duidelijk boordevol energie, later hoorde ik dat ze "ADAD" had. Mijn grapje dat ik "telegraaftelegraaf" had kwam niet aan, maar dit terzijde. ADAD schijnt een soort hyperactiviteit te zijn. Ze had het haar hele leven al en, naar ik spoedig zou merken, ook in haar sexuele leven was ze hyperactief. Zij was een van de vrouwen die al de hele avond bezet was geweest.

Ze was ook al het tweede meisje op die avond dat al begon te schokken bij aanraking van alleen de tepels. Ook zij wilde graag bevredigd worden ("waarom denk je anders dat ik dit werk doe?") en dat lukte ook heftig en langdurend met mijn tong. Ze was er later zelf verbaasd over: "Ik wist niet dat ik dit nog in me had". Ze was er ook niet te beroerd voor om mij een heerlijk hoogtepunt te bezorgen, mijn 5e keer, en dat nog zo laat op de avond na de nodige biertjes, het zegt wel wat over haar.

Later zei ze ook: "Soms zie je aan de buitenkant of mannen goede minnaars zijn en soms ook helemaal niet". Bij mij had ze het niet niet gezien en bleek het een positieve verrassing. En dat was geheel wederzijds. Op de weg terug naar huis kwam ik haar nog tegen. Of liever gezegd, ze haalde me met een noodgang in. In een pittig rood sportwagentje en uiteraard niet bij te houden, op weg naar de oppas.

Maar ik kom haar nog wel een keer tegen.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo