Huize Mona in Utrecht

 
Huize Mona. Alleen de naam suggereert al een bordeel van de oude stempel. En dat blijkt ook zo te zijn. Niet ver van het drukke centrum van Utrecht kom je, via een kleine portiek op de Voorstraat 17 bis en een druk op de knop naar boven de trap op, het huis van Mona binnen.
Mona is een stevige vriendelijke vrouw van zeker 55 jaar, typisch iemand die goed zorgt voor haar meisjes en haar klanten. Als blijkt dat je er voor het eerst komt, het leek me dat de meeste klanten vaste bezoekers zijn, wordt alles even uitgelegd en wordt je via trapjes en gangetjes een kamertje binnengeleid waarna de meisjes zich een voor een even voor zullen stellen. Dat ging op zijn gemak, dus ik keek de kamer even rond. Glanzend rood geverfde deuren, beetje pluche, gedempte schemerlampjes, klein tv-tje, ouderwetse stoelen en een eenvoudig bed in de hoek van de kamer, alles ademde een sfeer uit van 30 - 40 jaar geleden.


(hier zorgvuldig uit beeld gehouden...)
De meisjes waren gelukkig niet van die tijd. Het eerste meisje heette Debbie, een aardig en vrolijk meisje uit Ghana, en die leek me gelijk wel wat. Er kwamen er nog 4 langs maar het bleef bij Debbie. De prijzen zijn fl 100,= voor een half uur en slechts fl 125,= voor een heel uur, zodat de keuze snel gemaakt was. Een kamer met bad kost dan gelijk weer fl 50,= meer wat ik een beetje buiten proporties vind. Ik denk dat Mona sterk rekening houdt met gedane investeringen en het "dure" bad, in verhouding tot de overige aankleding, er zo weer uit wil hebben.
Geen bad dus, hoewel Debbie het op deze warme dag wel zou willen. Op elke kamer schijnt een koelkast te staan waar je dus zo uit mag pakken en dat gaf de verkoeling. Debbie was al 6 jaar in Nederland maar sprak toch nog het beste Engels. Het werd een zeer aangenaam uurtje.
Ik vind huize Mona een sympathiek huis van plezier.
Reacties   
#1 Jan wandelaar 03-01-2015 18:50
Heb een vraagje hoe lang is dit geleden?
Citeer | Melden aan beheerder
#2 Ricardo 03-01-2015 18:51
Hoi Jan, Dit is toch al gauw 12/ 13 jaar geleden. Ik heb het nog over guldens geloof. ik, dus dan weet je het wel. Geen idee of ze nog bestaan eigenlijk....
Citeer | Melden aan beheerder
#3 Jan wandelaar 03-01-2015 18:52
Dank voor je antwoord, ja ze bestaan nog steeds. Ik ging voor de massage naar mona daar was een heel leuk bijstand moedertje een echte utrechtse met grote borsten die je een geweldig half uur bezorgde en meteen haar tel nummer gaf voor bij haar thuis af te spreken en dan was het meer dan massage.
Citeer | Melden aan beheerder
#4 Guest 17-12-2016 19:20
Ben vandaag 17/12/2016 bij huize Mona geweest en hadden een heel goed uur met een Marokkaanse schone genaamd Hind. Het kostte me € 100 en dat was het waard. Het is een schat die mij precies aanvoelde en me tot een megahoogtepunt bracht. Na afloop nog even gebabbeld onder het genot van een drankje. Daar ik een uur had geboekt kreeg ik dus ook een vol uur. Een fantastische ervaring die voor herhaling vatbaar is. Aan alle medewerkers/medewerksters van huize Mona een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar. Peter
Citeer | Melden aan beheerder
#5 Guest 23-08-2017 08:33
De prijs voor één uur is nu €90,-
Citeer | Melden aan beheerder
#6 Guest 23-08-2017 08:37
Een uur nu 100 euro ipv 90, zie ik? Excuses voor de verkeerde opgave. Het is al een tijdje geleden dat ik hier was.
Citeer | Melden aan beheerder
#7 Guest 11-08-2019 15:31
Huize mona is heel erg veranderd, Alle kamers zijn heel mooi geworden en de dames die er werken zijn allemaal ook net als toen toppie en lekker
Citeer | Melden aan beheerder
#8 Guest 02-03-2021 17:12
Ik kwam er regelmatig toen Cindy er werkte. Een slanke blondine die altijd laarzen droeg. En Barbara was ook mijn favoriet. Wie weet waar ze zijn gebleven?
Citeer | Melden aan beheerder
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo