Klaarkomen of niet

Toen ik voor het eerst weer bij mijn favoriete club langs was geweest (Bezuidenhout), zo rond september vorig jaar, is er een begin gemaakt met een serie van 11 achtereenvolgende "successen" voor mij. Dat wil zeggen dat ik er voor 99% van overtuigd ben dat alle meisjes die ik bezocht heb daadwerkelijk een of meer keer zijn klaargekomen.

images_10.jpg (7439 bytes)

Nu is het zo dat het voor het merendeel "hernieuwde kennismakingen" waren. Ik was een flink aantal weken niet langs geweest vanwege "probleempjes". Iedereen wist van die probleempjes, had mij al een tijdje niet gezien, en net als in een "normale" relatie is het vrijen na een ruzie, onenigheid, of na een tijdje onthouding veel intenser en passievoller dan normaal. De serie hield echter uitgerekend op bij het meisje dat het meest om mij geeft. Dat het graagst met mij mee gaat, het meisje dat in het verleden ook het vaakst klaarkwam in een bezoek. Heel bijzonder vond ik dat. Van mijn kant deed ik niets anders dan dat ik normaal doe en ik geloof dan ook niet dat de oorzaak bij mij lag. Volgens mij wilde ze gewoon te graag dat ik het naar mijn zin had. Ze wilde mij zo graag behagen en was daar zo geconcentreerd mee bezig, dat ze vervolgens niet meer aan haar eigen genot toe kwam. Ik had zoiets wel vaker meegemaakt. En het brengt me op de volgende stelling die volgens mij ook op normale relaties van toepassing is:

Voor een echt lekker hoogtepunt is gewoon een behoorlijke dosis "egoïsme" nodig.

Laat de partner de partner, concentreer je alleen op jezelf en laat slechts iets blijken als hij (of zij) niet helemaal op de goede plek bezig is. Als er ergens in je achterhoofd meespeelt dat je ook je partner wilt bevredigen, is er een grote kans dat je daardoor  zelf niet klaarkomt. Je moet op dat moment een beetje asociaal zijn. Bij mij is dat overigens weer sociaal, omdat ik ervan houdt als de vrouw klaarkomt.

Ik heb overigens ook gemerkt dat als de vrouw te graag wil klaarkomen er ook problemen kunnen ontstaan. Dan is er ook een soort mentale blokkade. Gewoon relaxed egoïstisch aan jezelf denken en genieten maar is mijn advies.

Niet lang daarna was ik bij een meisje thuis en ook zij kwam niet klaar, terwijl het normaal gesproken een bijzonder hete donder is en ook zeker "egoïstisch genoeg" om aan haar eigen genot te denken. Het bleek achteraf dat ze vrij kort na mij nog een klant moest ontvangen en dat ze gewoon geen zin had om met mij klaar te komen. Ze was bang dat ze dan bij de volgende klant te loom zou zijn. En zo blijkt dat het toch voor een groot gedeelte "tussen de oren" zit. En daarom luidt mijn tweede "stelling":

Als een vrouw niet klaar wil komen, dan komt ze ook niet klaar, wat je als man ook probeert.

tenminste, zo denk ik erover.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo