LOVE.....

 

Al een tijdje vertel ik hier verhalen die er eigenlijk niet toe doen of die een beetje duiken in mijn verleden. Waar ik het eigenlijk over zou moeten hebben is L.O.V.E…. Er is love in het spel. Al een tijd lang. En niet te weinig ook. Het gaat niet om liefde van één kant, het gaat ook niet om wederzijdse liefde, het gaat om love van drie kanten.

Tenminste drie meisjes zijn verliefd op mij geworden. Denk nu asjeblieft niet dat ik zit op te snoeven, dat ik de dingen niet helmaal helder zie of dat ik maar wat uit mijn duim zuig. Het is gewoon zo. Ik zal niet zeggen dat ik er niets aan kon doen, maar ik zit er toch een beetje mee. Ik kan aan weinig anders meer denken.
Het gaat uiteraard om mijn vaste adres op de Bezuidenhoutseweg. Het gaat om twee meisjes zonder en een met een vaste relatie. Ik wil geen ellende. Ik ben nu oud genoeg.

Ik weet heel goed wat ik doe. Ik zeg heel duidelijk dat ik geen vaste relatie wil. Ik wil geen adressen of telefoonnummers uitwisselen. Ik ga zelfs expres de eerstvolgende keer dat ik kom met een ander meisje naar boven. Ik zie dat ze dat helemaal niet leuk vinden. Ik zie ook dat ze zich een houding proberen te geven. De andere meisjes zien dat echter ook. Die hebben daar een perfecte neus voor. En die vragen dan zo langs de neus weg aan mij: "ah joh, waarom wil je niks beginnen. Zij wil wel. Iedereen moet toch een vriend of vriendin hebben. Zo meteen ben je te oud en wil niemand je meer. En het is ook goedkoper dan elke keer maar hier komen. Je hoeft niet meteen samen te wonen, paar dagen per week kan ook." En ze hebben daarin natuurlijk gelijk.

Maar ik doe het niet. Ik geef heel veel om ze. Om alle drie, het zijn alledrie schatten. En de sex is geweldig. Beter dan ooit in mijn leven. Maar drie is te veel.(is vroeger nog een toneelstuk van gemaakt maar dit terzijde). Drie is ook weer te weinig. Ik geef ook om de rest van het stel en dat wil ik niet missen. Ik zag laatst een nieuwe Boliviaanse en daar speelden mijn hormonen direct weer op. Die wil ik zeker nog eens ontmoeten. Ik heb nog zoveel warmte in me die ik kwijt wil. Ik wil dus mijn eigen vrijheid behouden, iets wat ik mijn hele leven al hardnekkig heb volgehouden, al pakte dat niet altijd positief uit, maar dit weer terzijde. Ik wil bovendien mijn unieke positie op de club niet kwijtraken door een vaste relatie met een van hen.

Ik heb het wel eens eerder meegemaakt dat een meisje uit de van der Duinstraat echt verliefd op mij werd en dat gaf elke keer weer een gespannen sfeer. Ik heb daar nog een heel mooi stukje over geschreven, al zeg ik het zelf. Dat stukje was eigenlijk de aanleiding om deze hele website te beginnen en ik zal het binnenkort wel publiceren als ik het weer gevonden heb want ik ben het nu even kwijt.

Kortom, ik zit dus met een probleem waarvan menig lezer zal zeggen, jongen wat lul je nou, zullen we ruilen. het is ook een luxe probleem. Heb geen medelijden met mij. Het gaat vanzelf over.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo