Marie, dominicaans

 

Vandaag met Marie geweest. Dominicaanse schone, perfect figuur, mooie haardos, leuke sproetjes. Ze lijkt op het eerste gezicht wat stug, maar nadat ze mij een aantal keren met de anderen heeft bezig gezien, mag ik me in haar warme belangstelling verheugen. Het was lang geleden dat ik de eerste keer met haar ging en wat ik me van toen kon herinneren is dat ze nogal koel bleef onder mijn aanraking en zelfs wat gehaast overkwam. Ik wilde daarom eerst uitgebreid op de bank knuffelen onder het genot van een biertje. Jacqueline kwam nog met een klant de huiskamer binnenlopen en verweet me dat ik zo laat was, m.a.w. als je eerder was gekomen hadden wij nog samen gekund. Er kwam ook een nieuw meisje binnen. Antilliaans, jong en niet onknap. Helaas had ze grote tattoos en daar knap ik een beetje op af. Ik kreeg er dan ook geen spijt van dat ik Marie al zo snel had uitgekozen.

mvc-346f[1].jpg (39893 bytes)

Eenmaal op de slaapkamer merkte ik met het vingeren al dat Marie heet was, zo onrustig als ze bewoog. Ik nam dan ook snel gas terug om het langzaam tot een lekker hoogtepunt op te bouwen. Met haar vingers wees ze me de plek aan waar mijn tong heen moest, alsof ik dat niet zou weten. Met een stevige kronkeling waarbij mijn hoofd behoorlijk klem kwam te zitten kwam ze klaar. Ze was nog steeds heet, maar ik haalde mijn tong weg. Net als bij ons mannen vinden vrouwen het niet lekker als er na het klaarkomen direct aan de geslachtsdelen gerommeld blijft worden. Ik had de indruk dat ze zich een beetje schaamde voor het klaarkomen. Ik heb dat wel vaker meegemaakt als het voor de eerste keer gebeurde. Later verdwijnt dat omdat ze weten dat ik hun vertrouwen niet beschaam.

Het wippen ging ook geweldig. Doordat ze nog zo heet was kwam ze nog een keer klaar, vrijwel tegelijk met mij. We bleven lang op het bed liggen, iets wat ook niet gebeurt als het meisje niet klaarkomt. Toen we terug waren in de huiskamer zag ik haar roken. Het was de eerste sigaret die ik tussen haar lippen zag en ik voelde een trots in me opwellen, hoewel ik eigenlijk tegen roken ben.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo