Mayfair Den Haag

 
Een keer, lang geleden, ben ik in een zogenaamd luxe bordeel geweest. Van het type Yab Yum, entree al minstens 100,= en daar heb je alleen een barkruk en een paar drankjes voor. Met een meisje naar boven voor een half uurtje komt er nog eens zo'n 300,- (!) bij. Daarvoor kan ik drie keer naar mijn eigen club en de sex is hetzelfde. Normaal doe ik zoiets nooit. Maar ik was in zo een bui, van wat zal ik nu eens doen wat ik nog niet gedaan heb. Ik besloot bij de Mayfair in Den Haag te gaan kijken.

En tja wat zal ik er van zeggen. Ik vond het leuk om eens meegemaakt te hebben maar het is toch niets voor mij. Van de buitenkant ziet het er niet eens zo bijzonder uit maar binnen was het een en al luxe. Portier keurig in het pak, barman met een strikje, overal spiegels, pluche, luxe. En een stuk of acht, ik kan het niet anders zeggen, zeer mooie meiden, op de bank heen en weer dribbelend of met de make-up in de weer. Ik was er namelijk rond 20:00 uur en dat schijnt nog niet direct prime time te zijn want ik was de eerste. Het bleef die avond trouwens opvallend stil. Ik denk dat er in totaal een stuk of 5/6 klanten zijn geweest. Er zijn dus meisjes zonder klant weer naar huis gegaan. Dus of het nou echt zo goed verdiend in een topbordeel... Ik weet het niet.
De klanten die ik zag waren "zakenlui" van het absoluut foute type. Geld teveel en verstand te weinig. De meeste meisjes die er waren deden "perfect mee" met de praatjesmakers. Beetje flirten, enthousiast doen, vooral de blaaskaak gelijk geven. Dat is pas jezelf hoereren, vind ik. Gevolg, een beetje dom gelach, glaasje champagne en een whisky en nog meer dom gelach.
Ik hield me er afzijdig van en kwam in gesprek met een rustig meisje dat naast me zat aan de bar. Eigenlijk paste ze niet zo goed bij de andere lawaaimakers. Ik schat dat ze een jaar of 23 tot 25 was. Ze was knap, ze was intelligent, ze was aardig. Ze bleek er al jaren te werken. Als ik haar geloven mag was ze van heel goede komaf en is ze snel na haar schooltijd hier gaan werken, min of meer om zich af te zetten tegen haar beschermde milieu, om te bewijzen dat ze zelfstandig "iets" kon opbouwen.
Haar familie weet er blijkbaar niets van. Ik denk dat ze er in het begin heel trots op was dat ze die stap zomaar gemaakt had. En het leverde natuurlijk ook de nodige centen op. Maar ik merk dat ze niet echt in het milieu past. Ze is niet zo "gehaaid" als de andere professionals, ze straalt toch iets droevigs uit. Als ik na afloop vertrek en haar achterlaat, bedenk ik dat ik haar eigenlijk had moeten zeggen dat ze er mee moet stoppen. Ze heeft zichzelf bewezen. Ze is zelfstandig geworden, heeft het nodige meegemaakt maar ze past niet in die omgeving. Ze klampt zich er nu aan vast, rookt teveel, en is niet gelukkig.
Het is geloof ik niet makkelijk om te stoppen.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo