Mijn club


Deze week weer naar mijn vertrouwde adres geweest.
duinstraat.gif (6820 bytes)
(zo zag het er ongeveer uit..)
Een "open" sex-club. Er werken ongeveer 12 meisjes, warvan plm. 5 tot 10 gelijktijdig. Ik ben er kind aan huis. Ik ken ze allemaal bij naam en toenaam. Ik ben met allen naar bed geweest. Ik voel me er thuis. Centrum van de club is een grote huiskamer, heel schaars verlicht met banken aan de kant en een hemelbed in het midden. Absoluut niet luxe ingericht, maar het gaat mij ook niet om de inrichting.
Vaak zit ik rustig in een hoekje en observeer de meisjes, meest van Dominicaanse, Colombiaanse afkomst die al jaren in Nederland wonen, al of niet met hun schijnman. Volkomen relaxed kleppen ze met elkaar, lakken de nagels, roken een sigaretje of drinken koffie. Drentelen heen en weer naar hun kamertje achter, of naar de keuken.
Opdringen aan de klant gebeurt absoluut niet. Zelfs lonken niet, behalve door kleine stevige Ria, maar die heeft het dan ook nodig. Er heerst een broeierige huiskamersfeer. Mannen in badjassen en meisjes in lingerie. Er staan twee stokoude TV’s met een pornofilm en een TV met RTL of SBS6. Hier en daar ligt een stelletje in elkaars armen, te wachten tot er een kamertje vrij is. Je mag ook vrijen op de bank of in het bed, maar de meeste klanten gaan toch naar een van de drie privekamertjes.
later meer....
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo