Nederland - Italie

 
Waar denk je dat ik tijdens de EK-2000 wedstrijd Nederland - Italië was??? Juist!! Het was 17:50 uur ‘s-middags en ik stond op het station voor de keus om me te haasten om net te laat alleen thuis voor de buis te gaan liggen of om relaxed op de bank tussen mijn vriendinnen te zitten en precies op tijd naar de wedstrijd te gaan kijken. De keuze was niet al te moeilijk.
Bij de deur toch even voorzichtig gevraagd of er wel voetbal aan stond. Tijdens voetbalwedstrijden komen er meestal alleen maar klanten die niet van voetbal houden of die niet eens weten dat er voetbal is. Trouwens, Wil is ook een voetbalhaatster. Maar de TV stond aan en ik plofte tussen mijn meisjes in.
heart6l.gif (5964 bytes)
Wil was vandaag echter van plan vroeg te gaan sluiten. Er waren inderdaad maar twee klanten en de andere vent was al "geweest". Omringd door de meisjes, zat ik heel gezellig voetbal te kijken. In de pauze dan toch maar even naar de kamer geweest. Vandaag was ik met Nouri geweest. Niet knap, maar o zo heet, dus het werd heel erg gezellig en ik vergat gelijk even de wedstrijd. De tweede helft wilde Wil eigenlijk de tent al sluiten, maar er waren nog twee klanten en het was spannend, zoals voetballiefhebbers zich nog wel kunnen herinneren. Nu ben ik vrij fanatiek met voetballen en ik had er dan ook behoorlijk de P in dat Nederland uiteindelijk verloor van de Italianen. En ik werd ermee geplaagd door de minder voetballievende vrouwelijke wezens. Ik stoeide zelfs even met Wil, en dat heb ik nog weken later moeten horen. Ach ja, het was toch wel beter dan in je eentje thuis TV kijken.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo