Parenclub

 
Nee, nog geen ervaringen uit de eerste hand. Ik ben er nl nog niet geweest. Maar ik ga er naar toe. Binnenkort. Ik ben namelijk uitgenodigd!! Zonder dat we het er van tevoren over gehad hebben, zonder dat ik ook maar ergens op zinspeelde zei ze na het vrijen ineens: "Weet je wat, ik ga met jou eens naar een parenclub. En dan neem ik mijn vriendin mee. Die is al vaker geweest en het moet allemaal hartstikke leuk zijn.". Zonder eerst te vragen wat ik er van zou denken. Er van uit gaand dat ik dat ook wel leuk zou vinden (en dat had ze natuurlijk goed ingeschat).


Ik wist niet wat ik hoorde. Ik had er al lang over gedacht om eens te gaan. Ik was vroeger ook al eens uitgenodigd door een meisje waar ik verder niets mee te doen wilde hebben. Dus het was er nog nooit van gekomen. Ik heb heel veel dingen gedaan in het leven maar naar een echte parenavond, met alleen maar paren was ik nog niet geweest. En met R. wil ik dat wel. Dat wordt dolle pret, zeker weten.
Ze vertelde me dat ze wel eens op het punt had gestaan om te gaan. Ze zou dan met haar vriendin en diens partner gaan. Als (echt)paar mag je nl. wel zo maar een extra vrouw meenemen. Maar dan voelde ze zich een beetje te veel vogelvrij. De mannen zien dan dat je alleen bent en ze was bang dat ze dan niet zo makkelijk nee kon zeggen. En zomaar een bekende vriend meenemen zag ze toch ook niet zo zitten. En ik kan heel goed doorgaan voor haar beste vriend. Ze kan zo zeggen, wij horen bij elkaar en nu wil ik even niet.
We gaan naar Moordrecht. En dat lijkt me ook wel goed. Ik hoor daar de beste berichten over en voor mezelf had ik ook al besloten dat als ik zou gaan het fun4two zou worden.
Wel, ik ben benieuwd. Het gaat de komende weken gebeuren. Als we gaan laat ik het hier weten uiteraard.
En als ik geweest ben hoor je het ook weer hier.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo