Prive

 
Gisteren even bij het luxe privehuis bij mij in de buurt geweest. Het is een verschrikkelijk goed lopend huis en dus altijd erg druk. Waarom loopt het goed? Omdat er alleen maar hele mooie vrouwen en meisjes rondlopen, omdat het niet te duur is, (vanaf fl 100,= per half uur) en omdat het mooi is ingericht. Enfin, omdat het dus zo druk was, was er maar een meisje beschikbaar. Maar dat was toevallig wel de vrouw waarmee ik de eerste keer een heel goede ervaring had. Hoewel ze er ietsje nors uitziet heeft ze een hele sensuele uitstraling. Ze houdt van hele kleine lichte aanrakingen en een beetje stijl. Hoewel ze me toen helemaal niet kende kwam ze heerlijk klaar en dat is waar het mij om gaat.
kissing.gif (6834 bytes)
Dit keer lukte het niet. Het was weliswaar een heel aangenaam half uurtje, maar klaarkomen ging net niet. We hadden het allerkleinste kamertje van 2 bij 2,5 meter tot onze beschikking, de enige die vrij was. De meeste meisjes vinden het daar maar niks, maar mij maakt het niet uit en ik vind het zelfs wel intiem. Het is vroeger een werkkast geweest in het statige herenhuis en nu heel slim verbouwd en mooi aangekleed met kussens, tapijt en baldakijnen, zoals trouwens alle kamers in dit privehuis. Het bed staat dwars aan de achterkant van muur tot muur en aan de voorkant is een halve meter ruimte voor de deur, de wastafel en een stoeltje. Gecontroleerd uitkleden dus. Het enige nadeel is dat het nogal snel warm wordt in de kamer.
Maar ja, ik kom juist naar het privehuis voor de hitte. Niet zeuren dus.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo