Ramen

Naar de raamprostitutie gaan is toch weer heel iets anders dan een club. Ik moest het gisteren tot mijn spijt weer constateren. Omdat ik "ruzie" had met de bazin van mijn vaste club (zie ook Wil 1) ben ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens langs de ramen gelopen.

Untitled-6.jpg (14090 bytes)

Ook al kies je de liefste meid die naar je glimlacht, ook al doe je je uiterste best om een relaxte sfeer te kweken en het haar ook naar de zin te maken, als je eenmaal binnen bent komen, als een soort instinctmatige reflex, automatisch de "beetje extra geld" vraagjes, als dat niet lukt de "daar niet aankomen" gebaartjes en na afloop de kleine "opschieten/wegwezen" woordjes. Het is goedkoper dan een club, dat zeker, maar als je het meisje niet kent toch veel minder bevredigend.

In de straat zat tenminste één Dominicaans meisje dat ik goed kende. Ze kwam altijd heerlijk bij mij klaar en had me ook eens uitgenodigd om naar een salsafeest te gaan, wat ik overigens niet gedaan heb. De laatste keer was ik echter al een beetje op haar afgeknapt en voelde me een beetje misbruikt. Gisteren zag ik haar ook, maar ze was al in gesprek met een wat onguur type en ik had opeens geen trek meer in haar, ook al lonkte ze uitbundig toen ze me herkende.

Ik stapte toe op een klein, wat gezet meisje met een vriendelijke glimlach en een roomzachte huid. Ze bleek Cindy te heten en kwam uit Venezuela. Daar ben ik ook geweest dus er was meteen wat gespreksstof. Mijn standaard vervolgzin of ze van dansen houdt (ik hou namelijk van salsa, een vrij populaire dans in de Caribbean) had niet zoveel succes. Ze danste zelf namelijk niet meer. Op de vraag waarom, kwam het verrassende antwoord dat haar moeder overleden was. Niet kort geleden of zo, dan was een rouwperiode zonder dansen wel verklaarbaar, maar het blijkt zo te zijn dat als je moeder niet meer leeft het niet gepast is om te dansen(!). Of het waar is of dat het verhaal aan moest zetten tot het geven van troostgeld, ik weet het niet.

Ze had heel gevoelige borsten en ik mocht er dan ook nauwelijks aankomen. Ze moest zichtbaar moeite doen om niet klaar te komen. Midden in de vrijpartij ging nog haar mobieltje af (er is tegenwoordig werkelijk niemand meer zonder) maar die nam ze gelukkig niet op. Later bleek het haar collegaatje next door. Wel, dat was het wat de ramen betreft. Het zal wel weer een tijdje duren voor ik er weer kom. En nu ga ik slapen.....
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo