Robin

 
Robin is een mooi, lang, superslank Surinaams meisje aan Den Haag dat werkt in de reeds genoemde luxe priveclub twee straten verder dan de Bezuidenhoutseweg.
In deze club is het altijd druk en dat is ook niet verwonderlijk. Er lopen werkelijk hele mooie meiden rond. De entourage is perfect, statig herenhuis aan de statige de
Laan van NOI 200a diana1
in de statige buurt Bezuidenhout in de nog statiger stad Den Haag. Jammer dat je bij het het paadje naar de voordeur nog net boven de heg aangekeken kan worden door de klanten van de naastgelegen kapsalon, maar dat is dan ook het enige negatieve dat ik kan melden. De ontvangstruimte is in stijl ingericht, kamers zijn door een binnenhuisarchitect ontworpen, en de gastvrouw is ook alleraardigst. En de prijs is laag gebleven: vanaf 50,= voor de kamer en 75,= voor het meisje!! Ik zal het nog maar even zeggen.
Bij Robin had ik vooraf mijn twijfels of zij wel de goede keuze zou zijn. Ze is bloedmooi, maar ze had een klein tikkeltje een hooghartige uitstraling. Hooghartige meisje zijn meestal niet de passievolste in bed. Maar ze deed me wel wat. Op mijn instinct vertouwend, koos ik toch haar. Voordat we uiteindelijk boven op de kamer waren verstreek er nog geruime tijd. Robin is namelijk tamelijk bewegelijk, nog eventjes dit doen, nog eventjes naar de keuken, nog even een drankje halen, nog even naar toilet, momentje, ik kom zo. Ik liet alles heel rustig over me heen komen. Op de kamer werd ze ook pas wat rustiger na een massage van mij. En vervolgens weer onrustiger op een andere manier, en tenslotte absoluut wild. Mijn god wat een passie, niets meer hooghartig. Ik heb er, tegen mijn gewoonte in, nog een half uur aan vast geplakt en dat werd bijna anderhalf uur tot de gastvrouw eens belde of alles nog goed ging. Ik dacht het wel. Robin had me net haar "speeltje" laten zien. Het was zeker de meest luxueuse vibrator die ik ooit gezien heb. Een penis die iets schuin staat en daarom bij het draaien een beetje woelt, in het midden, waar het draait, waren allemaal kleine bewegende "pareltjes" onder de "penishuid" en er was een snel trillend aanhangsel met twee rubberen bekjes die de clitoris moesten masseren. Vooral om dat laatste ging het, zei ze. Waar heb je dan nog een man voor nodig, zei ze.
Het deed me wel een klein beetje deugd dat ze met haar speeltje toch niet meer klaarkwam.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo