Thaise Massage

 
Ik ben nu al een aantal keer kort achter elkaar bij een Thais massagehuis geweest op de grens van Rijswijk en Den Haag, Nath aan de Rijswijkseweg 604. Wat mij altijd weer opvalt is de enorme huiselijke sfeer die er heerst en de grote innerlijke rust die de meisjes uitstralen. Heel anders dan bij Nederlandse privé-huizen, waar toch altijd een sfeertje van competitie tussen de meisjes heerst bij het voorstellen en iets van rusteloosheid of soms zelfs afwerends bij het uiteindelijke contact met de klant.
thai.jpg (13521 bytes)

Thaise meisjes zijn anders. Ze vinden het gewoon leuk om met mannen te spelen en ik bedoel dat zowel letterlijk als figuurlijk.
Figuurlijk omdat ze altijd volledig "meester van de situatie" blijven, zonder ook maar een moment op een of andere manier afwijzend of rusteloos over te komen. Ze spelen met me en ik moet zeggen dat ik in dit geval ook graag met me laat spelen.
Letterlijk omdat ze heel gemakkelijk zijn in lichamelijk contact. Er is totaal geen gêne, met name op de kamer, want op het kleine stukje gang van de douche naar de kamer moest ik wel weer netjes mijn handdoek omdoen van mijn lieftallige masseuse.
Ik had vandaag Nang en zij is het oudere zusje van Poeh, waar ik ook al mee geweest ben (heel opvallend is dat ze beide precies dezelfde hoektand op dezelfde manier ietsje scheef hebben staan, nooit geweten dat zoiets erfelijk kon zijn, maar dit geheel terzijde want het zijn allebei prachtmeiden) fl 125,= voor een vol uur en dat is een vol uur genieten. We beginnen na de verkwikkende douche meestal met een heftige vrijpartij. Het is dus niet intiem, maar dat is bijna een onbelangrijk detail, want ik kan u zeggen voor de rest lusten ze er allebei wel pap van. Ik kom heerlijk klaar en zij vonden het ook wel heel erg lekker. Kleine pauze en daarna krijg ik toch een heerlijke massage. Nog nooit ben ik zo lekker gemasseerd. Als iemand het er niet mee eens is dan hoor ik graag waar het beter is. Soms raken we er zo opgewonden van dat we daarna weer gewoon verder gaan. Dan neem ik een tweede uurtje erbij. Na afloop een verkwikkende douche, en dan staat er nog een drankje voor me klaar.
Als ik weer buiten sta voel ik me werkelijk HERBOREN. Zeer aan te bevelen na een drukke dag op het werk.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo