Topcat Leiden

 Toevallig was ik afgelopen week 's-avonds in Leiden en ik rijd langs club Top Cat. Nieuwsgierig als ik ben bel ik aan. De entree blijkt gratis, een wip is vanaf 100 gulden en drankjes voor 6 piek, dus ik ga naar binnen. Ik kom direct in een zeer kleine bar (is vroeger vast een voorkamertje geweest). Er staan en zitten een stuk of 6 gasten aan de bar en ik zie zeker drie vrouwen. De club beantwoord geheel aan het ouderwetse stereotype beeld van een sexclub.cupid1

 

Een aantal klanten heeft volgens mij zeker een licht crimineel verleden, er zijn twee verlopen zakenmensen, achter de bar staat een meisje uit het oostblok (overigens een heel aardig meisje, maar ja wel achter de bar) samen met een madame die al zeker 50 jaar in de business zit. Op de kruk naast me zit een lulletje rozewater van de eerste orde. Beslagen brilletje op een bleek neusje, slechtzittend grijs colbertje om de smalle schoudertjes, spuuglok half over het voorhoofd, en tot overmaat van ramp blijkt hij nog op krukken te lopen ook. Heeft al zeven bier en twee whiskeys achter de kiezen en praat dan ook met een ongelooflijke dubbele tong.

Hij blijkt hier de stamgast te zijn. Gasten en medewerkers accepteren alles van hem. Waarschijnlijk draait de club voor een groot deel op zijn inkomsten. Hij probeert een gesprek met mij aan te knopen maar ik houd het af, zoals ik trouwens sowieso heel weinig praat met klanten. Vlak nadat ik binnen ben gekomen verdwijnen er wat stelletjes naar kamertjes naast de bar, en zijn er alleen maar een paar klanten die elkaar allemaal kennen en druk in gesprek zijn. Ik nip wat aan mijn pilsje, speel wat met mijn bierviltje en wacht op de dingen die komen gaan.

Na een tijdje krijg ik, net als het lulletje rozewater, van de barjuffrouw een drankje met de illustere naam Kamasutra. Het blijkt een likeurtje waar Ginseng in zou zitten maar dat zoetig naar amandel smaakt. Zo gaat er ongemerkt een klein uurtje voorbij. Ik informeer eens bij de charmante blondine wanneer de dames weer vrij zijn. Dat blijkt nog wel ruim een uurtje te kunnen duren. De heren hier kijken blijkbaar niet op een honderdje meer of minder. Oh ja, alleen Amber blijkt nog vrij te zijn.

Even later hijst een nogal dik vrouwelijk wezen, dat inderdaad Amber heet, zich op de kruk aan de andere kant van ons lulletje rozewater. Amber treurt om d'r dure plaknagels die los hebben gelaten en waar de lak half van af is. Amber wil graag een drankje van de barjuffrouw en is verder totaal niet in mij geinteresseerd, en eigenlijk in geen van de aanwezigen. Dat is overigens geheel wederzijds! Wat een dom wicht zeg. Ik geloof dat ik nog meer opgewonden zou raken van het Kamasutra drankje dan van deze ultieme personificatie van een dom blondje, dat dan nog dik, lelijk en bruinharig blijkt te zijn ook.

Even later wil het lulletje rozewater attent opstaan om het wicht naast mij plaats te kunnen laten nemen. Ik ben blijkbaar de enige klant die nog geen meisje heeft gehad. Helaas verliest hij daarbij zijn evenwicht en hij gaat languit. Ik help de arme drommel overeind en denk ondertussen bij mezelf, waar ben ik in godsnaam mee bezig. En even later voeg ik de daad bij het woord. Ik vertrek uit een club zonder met een meisje naar boven te zijn geweest. En, geachte luisteraars, ik kan u verzekeren, dat gebeurt mij niet vaak.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo