(trans-) tippelen

 
De prostitutiestraten in Den Haag zijn tegenwoordig rond 01.00 uur al uitgestorven en ik heb nog geen zin naar huis te gaan. Midden in de nacht rijd ik langs de tippelbuurt in Den Haag. Ik ben niet geïnteresseerd in de verlopen junkies die er rondscharrelen, meestal niet ver verwijderd van hun louche dealers. Ik kom voor de buitenlandse meisjes of de transsexuelen. Die laatste staan meestal op het laatste stukje van de tippelstraat. Telkens weer valt me hun super vrouwelijke trekken op. En ze zijn natuurlijk ook veel beter gekleed dan de junks. Lang niet altijd laat ik me verleiden voor een nummertje. Ik kom meestal voor de kick even langsrijden.
Untitled-6.jpg (14090 bytes) Vandaag loopt het anders. Ik zie twee mooie meiden voor me uit lopend, druk in gesprek met elkaar. Het lijkt of ze al naar huis willen en ik minder vaart. De lange slanke blondine is duidelijk in een goede stemming. Als ze zich naar mijn raampje omdraait ben ik ineens verkocht. Prachtig gezicht, fantastisch slank figuur, geweldige borsten, mooi lang blond haar. Na de standaardvraag over de prijs vraag ik of ze "speciaal" is. Eigenlijk weet ik het antwoord al, maar dat is meer omdat een normale vrouw die zo mooi is niet op deze tippelstraat zou rondlopen.
Ze stapt in en met kloppend hart rijd ik weg. Ik ben al heel lang niet met een meisje hier geweest en weet de afwerkplekken niet meer omdat er veel nieuwe gebouwen bij zijn gekomen. Na twee, drie straten links/rechts kom ik op een soort pleintje tussen alle kantoorgebouwen in waar alle parkeerplaatsen zijn afgeschermd met een hoge haag. Op sommige plaatsen staan auto’s in het halfdonker. Overal liggen witte tissues en andere troep op straat. Het is een hele warme zwoele avond.
Geroutineerd wipt ze haar stoel naar achteren en ontkleedt ze zich. Ondanks de warmte en mijn kleine auto komt er geen klacht over haar lippen en ze geniet van mijn strelen. Zelf stumper ik wat met mijn kleren. Eigenlijk heb ik dus een grote hekel aan dit primitieve gedoe, maar de spanning vergoedt veel. Halverwege komen nog een aantal opgeschoten jongens toeterend langsrijden, schreeuwend dat iedereen moet ophouden. Ik trek me er niets van aan. Nadat ze zo een drietal rondjes hebben gereden meldt uit een van de auto’s naast me een felle vrouwelijke stem dat ze de politie heeft gebeld. Dat helpt.
Ik kom lekker klaar en dat gebeurt ook niet altijd in deze omstandigheden. Ondanks al mijn pogingen komt Sandra helaas niet klaar bij mij. Ik verbaas me er wel over dat ze, net als elke transsexueel die ik heb gekend, zo snel een stijve krijgt. Naar ik aanneem bij elke klant, telkens weer de hele avond en nacht lang. Ik denk dat ze echt van mannen houdt, maar ook, net als mannen, sneller opgewonden raakt.
Midden in de nacht, als ik thuis de auto parkeer, sta ik even stil bij de passagiersdeur. Ik speur naar blonde haren maar vind ze niet.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo