Trans

 

De avond met Caroline bij mij thuis was ongetwijfeld mijn meest indrukwekkende sexuele ervaring. Ze was niet de eerste transsexueel waar ik mee naar bed ben geweest, maar wel absoluut de mooiste. Vrouwelijker dan dan de vrouwelijkste vrouw, echt absoluut niets verried haar mannelijke voorgeschiedenis. Ze had een figuur van een mannequin en een zinnelijke uitstraling, man, als ik daar nog aan terugdenk...

aniheart2.gif (26920 bytes)

En ze was gek op mij. Anders valt het niet te verklaren dat ik, na pas twee keer bij haar op bezoek geweest te zijn, een prive-afspraak kon maken. Niet voor het geld maar gewoon omdat ze graag bij me wilde zijn. En met me wilde vrijen.

We hadden afgesproken in een cafeetje. Ik had daarvoor echter een basketballwedstrijd en die liep een beetje uit. Ik was te laat en na een woeste rit kwam ik dubbelgeparkeerd, met bonkend hart het cafe binnen. Ze zat er nog, stralend en uiterst sexy gekleed. Ze kuste me vol op de mond en we gingen direct weg, op zijn minst drie zwaar teleurgestelde en verbaasde stoere binken achterlatend. Het bleek dat de knapste van het stel, zo’n ervaren vrouwenverslinder, zo weggelopen uit een Grolsch-reclame, al drie keer had geprobeerd het met haar aan te leggen. En ik, toch met het uiterlijk van een burgermannetje, kom eventjes binnenwippen, kus haar en loop zo met haar weg. Of ik me een beetje trots voelde, ik dacht het wel.

Ze wilde nergens eten of drinken, maar eigenlijk direct naar mijn huis. En snel ook anders begon ze vast in de auto, mijn god wat was ze sensueel. Thuis werd het dan ook een wilde vrijpartij, waarbij zij steeds de leiding had, alle standjes wilde uitproberen, maar ook voluit zelf genoot. Zelden zoveel sensualiteit in slechts een uur tijd meegemaakt. Na afloop bracht ik haar in een roes naar het Kurhaus in Scheveningen, waar ze een escort-afspraak had.

En dat was gelijk het laatste wat ik van haar heb gezien. Ik weet dat ze van plan was te gaan werken in Frankfurt. Daar vandaan heeft ze me ook nog een keer opgebeld, maar sindsdien is het kontakt verloren gegaan. Als er iemand is die weet waar Caroline nu is, dan hoor ik het graag. Ze is van oorsprong Thaise, uiterst knap en sexy, heel vriendelijk en sympatiek en heeft dus, ik denk rond 1994/1995, in de Anthonie Heinsiusstraat 162 in Den Haag gewerkt. Als ik alleen maar aan haar denk raak ik al weer opgewonden.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo