Weer terug

 
Gisteren kon ik het dan toch niet laten en ben ik weer terug gegaan naar mijn oude club. Het bloed kroop waar het niet gaan kon. Ik miste het teveel. Ik voel me daar zo op mijn gemak. Ik ben wel gegaan op een tijdstip dat "de" Wil er nog niet was. De meisje wisten wel van het geval maar gingen er niet op in. Na slechts één opmerking van "wat bleef je lang weg, ben je met vakantie geweest" voelde ik me al weer thuis.
heart6l.gif (5964 bytes)
Het bleek niet zo druk te zijn. Of ze waren met vakantie of naar school of even weg. Wel was Carolina er weer, een van de drie van die laatste zaterdag. Ze had een andere favoriete klant gevonden en hing nu enthousiast om zijn nek. Verder was Nouri er, Melissa, Chantal en Rita. Later druppelden nog Cindy, Veronica en Coby binnen.
Er was nog even wat gemompelde ruzie in het Spaans tussen de meisjes onderling over vrije plekken op de bank. Ik ga namelijk meestal op de supergrote hoekbank zitten, tussen alle meisjes in, op een vrije plaats en ik moet zeggen dat de keuze van de dag wel vaak valt op een meisje wat links of rechts naast me zit.
Dit keer zag Nouri haar kans schoon om, zodra er iemand was opgestaan, naast me te komen zitten. Uiteraard zonder "zich op te dringen", zoals de huisorde voorschrijft. Het is hier namelijk gebruikelijk dat de meisjes zich, met name aan nieuwe klanten, even voorstellen en dan passief afwachten tot de klant een keuze maakt, al doet ie daar een halve dag over. Ik koos al vrij snel voor Nouri.
Nouri is een ongelooflijke vrijkous. Nadat ze op de bank al bijna was klaargekomen van het vingeren en het zoenen vertrokken we naar de kamer. En daar is dan het record verbroken. Wellicht was het al eerder gebeurd, maar nu heb ik het echt geteld. Ze is maar liefst 5 (vijf) keer achter elkaar klaargekomen. Allemaal met de tong. Heerlijk vind ik dat als ze zo lekker klaarkomt en zo kronkelt van genot. Mijn eigen klaarkomen is dan eigenlijk niet meer zo belangrijk. Dat heb ik altijd al gehad, dat ik het meeste plezier beleef aan het klaarkomen van de vrouw. Dat geeft zo een bevrediging. Ik kan er dan tenminste weer een week tegenaan, terend op die herinnering.
We moeten wel lang bezig zijn geweest in de kamer, want na afloop werd gevraagd of we in slaap waren gevallen. Nou, ik dacht het niet nee. Hoewel, na zo’n lekkere vrijpartij wil ik altijd wel even wegdoezelen. Dat deed ik dan maar op de bank met nog een biertje erbij. Ondertussen waren er heel wat activiteiten in de kamer, op seksueel gebied. er was een broeierige sfeer, met vrijende paartjes en zo. En als Rita geil is dan laat ze het ook duidelijk merken ook.
Even later kwam Cindy dan binnen. Nadat ze omgekleed was mocht ik (moest ik) haar benen masseren en daarna haar billen. Typisch vrouwelijk dat ze gelijk haar billen vergeleek met die van Carolina, de nieuwkomer, en een oordeel wilde hebben over welke nu eigenlijk de dikste waren. Ik kon haar geruststellen, hoewel ze eigenlijk helemaal niet met haar figuur zit. Ze houdt van alle goede dingen van het leven en daar hoort ook lekker eten bij. Door een beetje bij mij op schoot te kruipen liet ze ook Nouri even de hiërarchie binnen de meidengroep voelen. zo van: je bent vandaag wel met hem mee geweest maar volgende keer is het weer mijn beurt.
Ik sluit het niet uit. Maar dat hoor je een volgende keer wel weer. 
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo