Wil (1)

 

Zaterdag was altijd al een slappe dag wat meisjes betreft in "mijn" club. Maximaal een stuk of 4 in plaats van de gebruikelijke 8 tot 10. Er komen nog wel redelijk veel klanten op zaterdag, dus het is in principe goed verdienen. De meeste meisjes willen echter boodschappen doen, bij man en kinderen zijn, kortom op zaterdag vrij zijn.

cupid1.gif (2662 bytes)

Toen ik binnen kwam zei Wil meteen al: Ik heb drie nieuwe mooie meisjes vandaag. Het waren Dominicaanse meisjes van een ander privehuis dat zaterdag dicht was en die nog wel wat wilden bijverdienen. Van de "vaste" zaterdagploeg was alleen Rita er nog. De drie heten Maria, Naomi en Caroline en ze waren inderdaad bijzonder mooi. Mijn bloed ging er sneller van stromen. Helaas waren ze duidelijk in een niet zo goede bui. Voor het eerst in een "open sex-club" voelden ze zich niet zo op hun gemak, zeker niet omdat het hier ten ene male aan luxe ontbreekt en zelfs aan hygiene. Ik was er ondertussen aan gewend geraakt en stelde ze alle drie op hun gemak. Zelfs meer dan dat.

Enfin, om een lang verhaal kort te maken. Ik heb ze die middag alle drie "gehad", met name op aandrang van Wil, wat ze anders nooit doet. Ik had een heerlijke middag, het komt zelden voor dat ik 5 keer klaarkom. Maria lag zich even te schamen omdat ze zich helemaal had laten gaan en Caroline bleef na afloop maar om mijn nek hangen, hoewel ze eigenlijk een eerdere klant voor de 2e behandeling moest aftrekken. Maria en Caroliine zijn echt aardige meisjes en Naomi is een heel "hoerig type" die met haar lenige lichaam de laatste druppel eruit perst. Tot zover louter een succes story.

Nu moet je weten dat ik normaal gesproken per bezoek slechts een meisje tegelijk neem, bij hoge uitzondering eens twee. Ik tracteer ook nooit op champagne en geef nooit fooien. Ik kom gewoon heel vaak. Iedereen weet dat en niemand heeft er problemen mee. Uiteindelijk verdienen ze allemaal aan mij en de baas, Wil, nog wel het meest. Ik was zaterdag dus als eerste met Caroline geweest en had haar, laten we zeggen, op haar gemak gesteld. Daarna had ik aan alle drie een beetje verteld hoe het er allemaal aan toe gaat, wat gebruikelijk is en zo. Alle drie fleurden duidelijk op en de stemming die ik in het begin proefde van "alleen vandaag in dit krot werken en daarna nooit meer" ebde weg. Toen was het Wil die mij aanspoorde om ook met Maria te gaan. Ik had echter geen geld meer bij me en dat vertelde ik ook aan Wil. "Ja, dat komt wel goed" zei ze. In goed vertrouwen ga ik met Maria mee en nadat ze die glunderend uit de kamer terug zag komen hing Wil om mijn nek, wat ze trouwens ook nooit doet, en zegt " ja, dan moet je eigenlijk Naomi ook nog nemen, vindt je niet?". Ik ben ondertussen in een soort prettige roes en ga ook met Naomi mee. Bij het weggaan informeer ik nog even voorzichtig hoeveel ik nog moet betalen. De drankjes zijn nl. 5 gulden per stuk. 230,= gulden zegt ze, dus inclusief de twee extra meisjes. Ik heb maar twintig gulden en mag het restant de volgende keer betalen, zonder dat ze mijn legitimatiebewijs hoeft in te zien "omdat ik een goede klant ben". Ik heb geen zin in ruzie op dat moment maar zeg wel dat ik eigenlijk op zijn minst een korting verwachtte. Ik heb echt het gevoel dat ik Wil geholpen heb bij het "behouden van personeel". Een beetje een kater op het eind.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo