Wil (2)

 

Het geval van afgelopen zaterdag zit me echt niet lekker en het hele verdere weekend moet ik er aan denken. De maandag daarop ga ik alweer en ik leg Wil direct bij binnenkomst mijn bedenkingen voor. Formeel heeft ze misschien gelijk, maar moreel vind ik van niet. Ze wist van tevoren dat ik geen geld had, ze heeft me duidelijk gepushed om meer meisjes te nemen en ik vond dat ik daarbij gebruikt ben om de goede vrede in het huis te behouden. En ik ben nog wel haar beste klant. Ze houdt echter voet bij stuk. Ik betaal, mokkend, en ga zitten, mokkend, boos. Ik ben dus echt heel zelden boos, maar als ik boos ben dan ben ik ook goed boos en ook lang boos. Als ik het gevoel heb dat mij onrecht is aangedaan kan ik heel koppig zijn. Alle meisjes zien het, maar ik heb geen zin het aan hen uit te leggen. Bovendien is de Spaanse serie aan de gang op TV dus ze hebben sowieso weinig belangstelling.

cupid2.gif (2666 bytes)

Ik sta op en pak Chantal bij de hand om naar de kamer te gaan. Normaal gesproken zit ik eerst even op de bank een beetje te praten en te vrijen maar daar heb ik nu geen zin in. Ik wilde trouwens al een tijdje weer met Chantal gaan.

Uiteindelijk werd het vrijen toch wel weer heel leuk. Chantal vond mij een "gevaarlijke jongen" en ik weet wat ze er mee bedoelt. Na afloop kwam de boosheid echter weer terug en ik vertrok direct na het vrijen, iets wat ik normaal gesproken nooit doe. Wil kwam er nog even op terug. Ze begreep niet dat ik er vanuit was gegaan dat ik op zijn minst korting zou krijgen. Ik hield mijn poot stijf en bleef mokken, zij hield haar poot stijf en vroeg nog om het restje drankgeld van die zaterdag. Dat had ik al gedeeltelijk betaald en toen ik buiten stond had ik het gevoel een tientje teveel betaald te hebben.

Wel potver.., nou is de boot helemaal aan en ik neem de beslissing. Mij zien ze daar niet meer, punt uit, afgelopen, over en sluiten, beste klant weg, jammer dan, eigen schuld, ik laat niet met me sollen, dan kennen ze mij nog niet, trouwens toch een smerig krot, laat het in mekaar zakken, bekijk het maar, ik kom hier echt never nooit meer!!!

In ieder geval voorlopig....
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo