Het was weer genieten

 
Ik ga het er weer een keer over hebben.
Ik kan het niet laten.
Het is ook zo leuk.
Het is ook zo verslavend.
Ik ga je weer wat vertellen over mijn belevenissen bij mijn favoriete open sexclub (bzh383).

Sla dit stukje maar over als je niet tegen mijn positieve geluiden kan.


Ik was dus voor het eerst dit jaar bij mijn favoriete club. Op een gewone doordeweekse werkdag 's-middags om half twee. En het was al behoorlijk druk met zo'n vier meisjes die boven bezig waren en nog een stuk of vier klanten die beneden zaten. Wil en Alie waren er als gastvrouw. Ik zag meteen dat er een nieuw meisje bij was, Naomi, een uitgesproken Afrikaans type met lang ingevlochten haar. En natuurlijk was er een groot gedeelte van de vaste groep: Maria, Melissa, Fabiola, Tanja, Romy en Catherina die beide weer terugwaren na een lange tijd afwezigheid, en Anna, ook een vrij nieuw meisje van onbestemde afkomst.
En later kwam dan nog Leisa binnen. Kortom ik had keuze genoeg uit allemaal stuk voor stuk aantrekkelijke vriendinnen van mij. Met uitzondering van Anna, en dus het nieuwe meisje, was ik al met iedereen vele, vele malen bijzonder prettig intiem geweest. En ik nam er dan ook even de tijd voor. Het werd steeds drukker en alle meisjes raakten bezet en gingen met klanten naar boven. Ik praatte even met het nieuwe meisje. Ze kwam uit Liberia, sprak wel vloeiend Engels, verstond Nederlands, maar sprak het nog niet.
Ik ben van nature niet zo een fan van Afrikaanse meisjes, ook al omdat ze niet altijd erg goed op de hygiëne letten. En het land van herkomst doet bij mij automatisch beelden van verschrikkingen, ziektes en ellende opdoemen. Ik kan er niets aan doen, maar het is gewoon geen lekkere aanbeveling voor een half uurtje ongestoord plezier maken. Wat ik wel weer sympathiek vond aan haar is dat ze er geen doekjes om begon te winden. Veel vrouwen verzinnen dan gewoon een land van herkomst dat wel prettiger in het gehoor ligt, zoals ik laatst nog kon vaststellen met een Marokkaanse die zei uit Italië te komen. Zij niet, ze kwam uit Liberia, punt en dat had je maar te slikken.
Enfin, een jongen die pas voor de tweede keer binnen was raakte wel geïnteresseerd in Leisa. Maar die maakte niet al te veel haast om zich om te kleden en hij koos uiteindelijk Fabiola. Zodat Leisa, toen ze wel was omgekleed (spreek uit: uitgekleed), vrij was en ik haar op mijn schoot trok. Ik had al gehoord dat een klant haar telefonisch om 3 uur had "gereserveerd" dus ik moest mijn kans grijpen. Leisa is een meisje dat niet al te gemakkelijk klaar komt, maar ik kan je wel vertellen dat ze uiteindelijk na een half uurtje "best vermoeid" naar beneden kwam. Ze mompelde nog wat boos in zichzelf, dat ze dat eigenlijk niet moest doen met dit werk. Jezelf zo laten gaan, dat kost veel energie en kracht. Dat snap ik ook wel, maar ja, het was gewoon wel errrrug lekker. Voor allebei, dat zeg ik er gelijk bij. Ik heb ook volop genoten. We waren eigenlijk ietsje langer boven gebleven, haar afgesproken klantje zat al te wachten, maar Leisa houd niet zo van haasten.
Het was het nieuwe meisje ook opgevallen dat ik na afloop enigszins op adem moest komen. Het was ondertussen wat stiller geworden en er zaten geen potentiële klanten meer in de huiskamer. Toen er niets meer te werven viel kwam ik weer met haar in gesprek. Het bleek dat ze een behoorlijk intelligente, zelfstandige jonge vrouw was, die ongetwijfeld het nodige heeft meegemaakt in haar leven, maar die er op eigen kracht het maximale van probeert te maken. Ze was hier al 8 jaar, had volgens mij een UN paspoort en was dus nu op een cursus Nederlands. Het werd een bijzonder geanimeerd gesprek, ze vertelde dat ze er pas twee dagen werkte en ik geloof dat ze mij ook wel aardig vond, aan de twinkeling in haar ogen te zien. Jullie horen ongetwijfeld binnenkort meer van haar, want ik ga nog wel eens een keer met haar naar boven. (is al gebeurd, later meer hierover!!)
De vaste meiden op de bank zaten in ieder geval al wat over haar te smoezen als mijn nieuwe "novia" (verloofde). Nu vinden ze het sowieso minder leuk als ik met een nieuw meisje naar boven ga, want dat betekent dat, als ze bevalt, ze in het rijtje met mijn favorieten komt. En dat betekent weer dat het langer duurt voor een van hen weer "aan de beurt" is. Ik werk nl. meestal mijn hele rijtje favorieten af, nooit in een vaste volgorde of frequentie, maar toch.
Melissa vond ondertussen dat ik lang genoeg gepraat had en vroeg (eiste) een rugmassage van mij. En even later volgden achtereenvolgens Maria, Catherina en Fabiola haar voorbeeld.
Om met ene droge GJ te spreken:
Het was me het dagje wel.....  tot de volgende keer, en welterusten!

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo