IK STOP er mee

 
Deskundigen zeggen dat je altijd op je hoogtepunt moet stoppen. Ik stop nu (zomer 2007) dus met mijn grootste hobby op een moment, denk ik, van behoorlijke populariteit. Als er in de kleedruimte bij het vertrek uit je favoriete club zo maar €30,= entreegeld in je handen wordt gestopt door een wildvreemde (mannelijke!) klant, zodat ik de volgende keer dat hij er is, ook weer kon komen, ("dan kun je de meisjes weer zo fijn masseren"!!) dan kun je toch wel spreken van een hoogtepunt, zeg nou zelf?


Het was van een wat oudere, lieve man, die inderdaad bijna dagelijks langs komt, en als vrijgevig bekend staat. Ik was gewoon te perplex om goed te vragen wat en waarom en hij wou het geld absoluut niet meer terug hebben. Ik ben dan ook twee dagen later maar weer langs geweest.
Het was de een na laatste dag van het jaar en ik heb toen maar gelijk bekendgemaakt wat ik voor mezelf al langer wist:

Ik stop met hoerenlopen

Jullie zullen geen nieuwe belevenissen van mij meer tegenkomen op deze site. Tenminste, er komt er nog eentje, volgende week, en misschien nog wat herinneringen uit het verleden, maar  daar blijft het dan ook bij.  De reden van stoppen is overigens privé en dat blijft ook zo.
Ik blijf wel de site bijhouden omdat ik dat in het verleden altijd met plezier heb gedaan. Dus blijf vooral reageren, je eigen mening opsturen, je vragen stellen en je ervaringen delen. Anoniem hieronder, of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je antwoord van mij wilt. Zolang ik het leuk vind blijf ik het allemaal publiceren en beantwoorden.
Tja, en wat hoort er dan natuurlijk bij een "afscheid"? Juist, een terugblik.
Als een rode draad in mijn "carrière" loopt de open sexclub aan de Bezuidenhoutseweg 383, Den Haag (zie in omgekeerde chronologische volgorde mijn ervaringen op deze site: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 78, 9, 10, 12, 14, 15, en 16)  en de voorloper aan de v.d. Duinstraat, deel 17, 18, 19, 20, 21, 22, en 23)  Drieëntwintig (!) verhalen en ik heb er een veelvoud aan bezoeken gebracht.
Wat is nu de aantrekkingskracht van die club. Ik sprak laatst nog Sylvana, die daar vroeger ook gewerkt had en nu bij Diana's secret werkt over het verschil.
De bzh is gewoon een huiselijke familieclub, Diana's secret is een kamerverhuurbedrijf met individuele onderneemsters. De vrouwen bij Diana's zijn ontegenzeglijk mooier en jonger en ook allemaal heel bedreven in de seksuele technieken, de inrichting is vele malen luxer, de hygiëne is beter geregeld en toch kwam ik veel vaker bij die sfeervolle club aan de bzh. Ik hou van de relaxte intimiteit.
Je eigen huiskamer vol met blote vrouwen, pilsje bij de hand, filmpje draait en er gebeurt altijd wel wat. Wat wil een mens nog meer? Ik beschouwde het als een middagje uit. Sommige mensen geven hun geld uit aan kleding, auto's en andere luxe artikelen. Ik gaf mijn geld uit aan minivakanties.
Dan heb ik ook altijd erg genoten van Thaise massages (o.a. Thantawan, Lucky Thai). De weldadige rust die de meisjes uitstralen en de heerlijke massages zelf laten je altijd weer totaal verkwikt terugkeren in de normale wereld om je heen.
Ook met diverse transseksuelen heb ik hele intense ervaringen gehad, niet zo vaak maar wel bijzonder. Ook sommige vakanties waren niet te versmaden. Er zijn vele interessante discussies geweest, contacten met de media en vele, vele verhalen van bezoekers. Ik vond het altijd leuk om dat allemaal te lezen.
Dan zijn er ook nog een paar persoonlijke hoogtepunten te noemen die zijn voortgekomen uit de publicatie van mijn dagboek op internet. De vrouwen die bij mij thuis zijn gekomen, zowel uit het vak als geïnteresseerde bezoeksters (Natascha, Sofie en als laatste nog deze zomer Mareike). Mijn bezoeken aan parenclubs (May, Mathilde) waren onvergetelijk.  En tenslotte de hoofdprijs, de nacht in het Kurhaus met dat ontzettend geile Braziliaanse topmodel .
Er zijn natuurlijk ook dieptepunten: Keileweg, smakelijk, maar ik weet zeker dat ik het toch  allemaal wel zal gaan missen de komende tijd, maar ja. Ik kan het af en toe nog teruglezen op internet (;>)...
En ik hoop natuurlijk dat ik nog van alle bezoekers en bezoeksters van mijn site, de nodige uitgebreide (!) reacties krijg en op de hoogte wordt gehouden.. De site wordt vanaf nu gevuld door jullie!!

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo