Keileweg Rotterdam

Nu komt een van mijn meest vernederende ervaringen in mijn leven. Het is drie uur 's-nachts. Ik rijd door de tippelzone in Rotterdam. Het parkeerterreintje aan de Keileweg, weggemoffeld tussen de havenbedrijven en omgeven door ijzeren hekken en een poort die pas na kantoortijd opengaat omdat hier overdag gewoon mensen moeten werken.

Untitled-9.jpg (9631 bytes)V

olgens mij is dit een van de eerste keren dat de overheid zich actief met prostitutie heeft bemoeid. Het is een door de gemeente aangelegd terreintje met roodverlichte afdakjes waar de meisjes staan. Als de keuze gemaakt is kun je het meisje in laten stappen. Tien meter verder, direct achter het afdakje zijn de afwerkplekken, parkeerhaventjes met tussenschotjes. De hele opzet is eigenlijk te vreselijk voor woorden. Alleen de naam afwerkplek al doet bij mij alle lust verdwijnen. De meeste meisjes zijn verslaafden, zoals bij alle tippelzones. Ook zitten er een aantal transsexuelen bij. Ze hebben een eigen hoekje geclaimd op het terreintje maar ze zijn sowieso van afstand te herkennen aan hun luxere kleding en omdat ze meer vlees hebben dan de doorsnee hero�nehoer (2 betekenissen..).

Ik rijd er meestal alleen een keer langs uit nieuwsgierigheid. Op die bewuste nacht liep het even anders. Ik was al in Den Haag langs de raamstraten en de tippelzone gereden, had niets gevonden en was tamelijk opgewonden toen ik in Rotterdam aankwam. Nadat ik op het pleintje twee rondjes had gereden kwam ik op het parkeerhaventje net buiten het terrein een mij aardig uitziend meisje tegen. Het gebeurt wel vaker dat er net buiten de zone getippeld wordt, hoewel het eigenlijk niet mag van de politie. Maar die was nu nergens te zien. Ik draai mijn raampje open en we worden het eens. Ze stapt in en wil dat we naar een andere plek rijden.

Ik vond de toegewezen afwerkplek ook al niets en ik stem met haar in. We rijden een paar straten verder en ik parkeer op een vrij open, maar ook verlaten plekje aan de haven. Het lijkt me veilig genoeg en we beginnen met het gebruikelijke gestumper in een vrij kleine personenauto als de mijne. Achteraf was het me opgevallen dat ze mijn broek niet helemaal naar beneden wilde trekken, maar halverwege liet hangen. Ik moet zeggen dat ze me heerlijk verwende. Ik was toch wel even helemaal van de wereld van haar tong, maar ook ik laat me niet onbetuigd.

Na afloop donderde ze condoom en papieren zo de auto uit en ze vroeg me haar naar een bepaalde straat te brengen, niet ver uit de buurt. Het was me meteen duidelijk dat ze naar haar dealer wilde om deze nacht nog wat te gebruiken. Ik ben de beroerdste niet en ik volg haar aanwijzingen. Ze wordt wel wat zenuwachtig en op de hoek van de bewuste straat wil ze eruit. Als ik blijf wachten wil ze later weer mee terug naar de Keileweg. Ook dat doe ik nog, goedzak dat ik ben. Echter het duurt een minuut of vijf, tien, een kwartiertje en dan ben ik het zat en rijd weg. Pas als ik thuis ben heb ik het allemaal in de gaten. Er zit geen portemonnee meer in mijn achterzak. Godgloeiende... %@$&!!!

Het kwartje valt en ik heb er enorm de zeik in. En ik was nog wel zo aardig voor het kind. Ik rijd terug naar de Keileweg maar daar is ze natuurlijk niet meer. Niet met tweehonderdvijftig gulden op zak. En er zaten nog wel pasjes en dergelijke in. Ik moet aangifte doen, maar het bureau is dicht. De volgende ochtend drink ik de gifbeker dan helemaal leeg als ik aan de dienstdoende agent mijn vernederend verhaal moet doen. "Zullen we maar noteren dat u haar een lift gaf?". Weken lang heb ik er nog last van met het blokkeren van pasjes, nieuwe rekeningnummers en alle rompslomp daaromheen.

Kijk, achteraf kan ik het haar eigenlijk niet eens kwalijk nemen, ze is verslaafd en doet alles om aan geld voor haar verslaving te komen. Letterlijk alles dus en ik was daar helaas die avond de dupe van.

U bent gewaarschuwd.

Vetrouw nooit, maar dan ook nooit een verslaafde prostituee!!!
Reacties   
#1 Guest 03-01-2015 18:57
het is allang geleden dat de kyle we g bekend stond voor de hoeren, ik was er ook eens een ruimte door de gemmente uitgebaat.
aan de ene kant de mannelijke hoeren aan de andere de vrouwelijke en daar achter afwerkplekker ze waren van elkaar gescheiden zodat je elkaar niet kon zien ik vond dat jammer had geiler geweest als je de mannen en vrouwen nast elkaar in hun auto kon zien neuken of pijpen, vind het toch jammer dat het niet meer bestaat. WAAR moet je nu nog een hoer vinden in Rotterdam wie weet dat?

laat het een horen
Citeer | Melden aan beheerder
#2 mama amanda 29-11-2015 19:57
Oke dat is wel vervelend! Ik heb daar zelf een poos getippeld maar nooit zoiets gedaan ik was altijd eerlijk.
Ik werd zelf juist genaaid door sommige hoerenlopers (letterlijk en figuurlijk dan haha)
Voelde me ook genaaid door de gemeente toen de tippelzone werd opgeheven.
Vervelende situatie iig
Citeer | Melden aan beheerder
#3 Ricardo 04-12-2015 19:37
Hoi Amanda,

Het was me ook maar een keer gebeurd en nog niet eens met iemand van de Keileweg zelf, maar er net buiten lopend. En het is ook al lang geleden gelukkig. Zit je nog wel in het vak of ben je helemaal gestopt?
Citeer | Melden aan beheerder
#4 Guest 19-12-2015 17:39
Hey Ricardo,

Ja en nee, ik ben er niet meer echt mee bezig alleen als ik teveel maand over heb aan het eind van me geld dan doe ik het wel.
Verder niet fulltime mee bezig heb nu me kids enzo...
Citeer | Melden aan beheerder
#5 Ricardo 21-12-2015 22:19
Hoi Amanda,

dan huur je een raam voor een paar dagen of zo? tippelen is niet echt meer een optie geloof ik. Of je hebt je reguliere klantjes voor prive afspraakjes?
Citeer | Melden aan beheerder
#6 Guest 30-12-2015 03:41
Ricardo zei:
Hoi Amanda,

dan huur je een raam voor een paar dagen of zo? tippelen is niet echt meer een optie geloof ik. Of je hebt je reguliere klantjes voor prive afspraakjes?


Nee tippelen is zowiezo lastig nu, nee gwn reguliere klanten en via sexjobs. Het is nu wel wat lastiger nu ik kids heb dus ben er niet intensief mee bezig.
Citeer | Melden aan beheerder
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo